48

сиедесие

преди 4 години

Тия да благодарят на краварите,че ги качиха на ракетата носител Герб...

47

Колобър

преди 4 години

Ал. Йорданов! Един от разрушителите на икономиката, армията, образованието и медицината в България! До там ли я докара ББ , че да приема българомразци под крилото си? Срам и позор!

46

Анонимен

преди 4 години

Службогонец, който ако не е ГЕРБ, има 0 % доверие и въпреки това се натиска за евродупетат.

45

Анонимен

преди 4 години

Александър Йорданов - добре охранен ***, нагъл тип и нагаждач, типичния бай ***. Каквото е пипнал, все се е изложил. То не бяха далавери то не бе контрабанда, то не бяха излагации навсякъде в неговата "дипломатическа кариера"...И защо такива негодници, които дори не знаят що е културно поведение Тиквата ги праща за посланници, дори и да се издънят там и за смях да станат - чудна работа?Сега са го пратили в Европа, да им покажат бай ***.И останалите хубавци, все като него - отбор юнаци.

44

До 47

преди 4 години

30% от 30%, хем с всичките мурафети на "честните" "български" избори, каквито ни ги е описал още Алеко.А какво щеше да е, ако изборите наистина бяха честни, без купен и контролиран вот, без фалшиви бюлетини и т.н. ...?

43

мадафака

преди 4 години

Този Димитър Кьосемарлиев дали ако го видя няма да го спукам? На Графа няколо пъти го предупеждавах да не снима, сега пък преследва Сашо Йорданов........

42

До 44

преди 4 години

И цялата тази банда, пардон - коалиция, едва събра 30% от 30% участвали в изборите?!?Цялата шайка долни твари нямат никакво бъдеще, но се натискат да откраднат още малко, каквото докопат, поне за един мандат

41

спокоен

преди 4 години

До този и други подобни. А бе, другаре, изборите минаха съвсем скоро. Починете си малко, успокойте се.

40

Анонимен

преди 4 години

СДС доволни от коалицията с ГЕРБ: И на местните избори заедно...Търкулнало се гънето, та си намерило похлупака.Старата генерация кразци и разсипници на България се чувтват чудесно в компанията на новите крадци и разсипници на България от партия ГЕП.Едните ГЕП-ачи, се чувстват уютно при другите ГЕП-ачи.И защо сте цапнали на първа снимка иконата на "Българската демокрация" - а същност контрабандист на пешкири и сапуни в Македония, чист бай Каню???

39

Иван

преди 4 години

срещу бкп-2 обаче нямат нищо против...

38

Ха-ха

преди 4 години

Бая сериозна коалиция се заформи-ГЕРБ,СДС,ДПС.Демократи и европейци та дрънка...Интересно,дали си спомнят какво става с тези,които се коалират с ДПС?

37

Стефанов

преди 4 години

Човек се познава по погледа. Йорданов е алчен и нагъл. А как умее жално да гледа ... когато се мазни и се присламчва към баницата. Жалка работа.

36

Анонимен

преди 4 години

В кацата с мед и лъжица катран стига

35

ТОЗИ...

преди 4 години

ТЕЗИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ЧЕ НАРОДА НЕ ГИ ИСКА ЯВЕТЕ СЕ САМИ ДА ВИ ВИДИМ ЙОРДАНОВ СПЕЧЕЛИЛ КАК??? С ИГРИТЕ ВИ ЗНАЕМ ВИ НИЩО ЧЕСТНО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ ПРЕЗ 30 ГОДИНИ ФАЛШИВА ДЕМОКРАЦИЯ - СЪСТЕЗАВАЙТЕ СЕ САМИ С БСП НЕ ВИ СТИСКА НАЛИ САМО ЗНАЕТЕ ДА ЛЪЖИТЕ ХОРАТА НО НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА - АКО ГЕРБ СЕ СЪГЛАСЯТ С ВАС НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ

34

Пешо

преди 4 години

Америка заповядва ГЕРБ изпълнява , НЕЗАВИСМА БЪЛГАРИЯ

33

Анонимен

преди 4 години

Що за демократи са СДС, след като са в коалиция с тоталитарната партия ГЕРБ? В България няма никаква демокрация.

32

1

преди 4 години

До Анонимен-33, а ти знаеш ли,че твоята червена тиква също е червен.

31

Анонимен

преди 4 години

Кунев и завряния зет ще подивеят! Очаквам всеки момент залпа от обвинения

30

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли другари червени ***, че вие сте като роботи. Недейте да слушате милионерите от Позитано 20 , а пропагандирайте с нещо свое. На всички е ясно , че с Нинова и Кирил Добрев БСП е в кома, другото са празни приказки.

29

Истината излезе

преди 4 години

Сдс станха съучастници с герб при подправянето на протоколите... 15 пр са грвшни! Ако машинното гласуване влезе масово, сигурно 99 пр ще са грешни. Точно за това въпреки ниската активност цик едва спазиха срока, за да нагласят резултата, това е ясно на всяко дете.