16

Анонимен

преди 4 години

До: номер 8Ами аз да попитам: Защо тогава и досега само се говори за системата "бонус-малус"?Само се говори, дъра-бъра, два чадъра, ама иначе нищо и половина?Ама то... в Англия било така - дай и ние! Ама то във Швеция било онака - дай и ние!Е да, ама защо никой не се хване да направи както във Швеция образованието наистина, ама наистина да е безплатно? И учебници, и тетрадки и всичко!И образованието им - защо?А като е да цицaт пари от обикновените хора - дай като англичаните!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Най-големите мизерници! Възстановяват ти автомобила с части втора употреба. Аргумента е, че в момента на настъпване на събитието частите по колата ми не били нови. На въпроса ми как ще докажат че вложените части не са по-стари и амортизирани от моите - мълчат. На въпроса притежава ли сертификатите, гаража, наречен доверен сервиз, необхозими за ремонта на моя автомобил- мълчат. На въпроса може ли да ремонтирам автомобила в официалния представител на марката - разбира се че НЕ МОЖЕ.

14

Кажете ГРОБари

преди 4 години

Докога само НАГОРЕ?!

13

:):)

преди 4 години

какво си ми цъкнал минус бе.Бя и Русия се управляват по един модел, путински, Баце копира едно към едно, само вицовете му са по махленски от на Путин ...

12

Анонимен

преди 4 години

много коли,много нещо...в повечето къщи поне 2

11

Овчар

преди 4 години

Ето изборите минаха, овцете гласуваха и сега започва стригането

10

Елемаг

преди 4 години

Я ми кажете защо вдигнаха данъците ,под предтекст ЕКо?Нали като я внасяме плащаме ЕКо таксата ? :) Нали за това вноса стана скъп при регистрацията.За това казах,че вдигат първата регистрация,заради ЕКО таксата.После данъка вкараха за 2-ри път ЕКО таксата.Това го няма никъде!!!Да не говорим ,че култуено си мълчат з аколите на газ,които се равянват на Еко 6 :) Ама ти си трай заблудени народе.

9

:):)

преди 4 години

с нетърпение чакам Баце да им тегли една майна че ще му провалят месните избори наесен, а там народа няма да се почесва а ще иде да гласува за кметове така кскто излезе за президент....

8

Елемаг

преди 4 години

Kъса ви е паметта съграждани.Навремето нямаше зелена карта,тоест има я откакто сме в ЕС.нашете хитрееха и беше евтина ,за това питаха,ако не пътуваш в чужбина,ти беше ГО по-евтина.Англичаните сигнализираха за нарушението и те си я вдигнаха заради зелената карта преди 4 год.Сега се оказа,че мутрите не внасяли!!Ама иначе вдигнаха :) Нещо като ,че изплащали по 50 000 обезщетение,ама за Своге само 10 лв на умрел :) *** щом си мислите,че "ФАРОВЕТЕ" са приети за ваша безопасност...кво да ви обяснявам?

7

Анонимен

преди 4 години

Това е символично поскъпване. Нормалното увеличение трябва да е между 50-70 %

6

Миро

преди 4 години

Заклевам ви! За лекарства да не ви стигнат!

5

Сатира

преди 4 години

Ее до кога де ? Тази година я вдигнаха със по 30 % Колко още ?

4

българин

преди 4 години

Айде , стига вече , кожодери мръсни ! Пропаднала мутренска територия !

3

ай сиктир

преди 4 години

Така е като в тотото с малки суми, но редовно ни дерат за всичко ток, вода, парно, горива, гражданска и т.н., а оня бидон от Банкя "загрижен" за народа обикаля ли обикаля, че зер отново са се задали избори, а загубили дупе да му е яко.

2

Анонимен

преди 4 години

Леле някои май наистина ги държи силния "чай" мдааа

1

Анонимен

преди 4 години

Харманлийският нищоправец румен радев защо пак мълчи?!? Ще измучи ли нещо по въпроса?Защо взимаш пет цифрена заплата, ***?!?Наложи вето, некадърник!Платен кремълски предстел, Оставка!