18

Анонимен

преди 4 години

Сладурчо!

17

Зозо

преди 4 години

Абе къде е Болен? От Кремъл го търсят да го бият!

16

Анонимен

преди 4 години

а някой не вижда ли драма, че прасевски се отказва за втори път да бъде евродупетат, нищо че е в листата, нищо че 2 пъти е ходил в парламента за 3 години. защо никой не пита как е възможно това? пълна пародия на демокрация, пълна излагация и обида към народа! народен представител да се отказва от гласувалите за него хора и да не иска да ходи евродупетат. що за цирк?!?

15

Гледна точка

преди 4 години

Младите остриета се тръшкат на абмразурата!Колко жалко е да се червен активист - комунист!

14

Анонимен

преди 4 години

Червените прашки пази ли ги като скъп сантиментален спомен?

13

ХАХАХХАХА

преди 4 години

БСП - партия с демократичен механизъм за избор на председател и ръководство.В ГЕРБ е като в БКП - толкова си могат синчетата на шофьорите на партийната номенклатура, да обявят един от тях за Тато, и кой е по-добър от охранителя на Тато, и да му целуват портрета. ГЕРБ още си живеят във времената на комунизма и фашизма с отпадъците от тези режими на които са преки наследници. ГЕРБ носи историческата отговорност за престъпленията на комунярския и царски фашизоиден режим взети заедно.

12

retro

преди 4 години

Какво казал ***?

11

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааа, колко жалко е да си *** :))))))))))))))))

10

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Тоя Адемов требе да не влиза в групата на ЕНП а в АЛДЕ при ДПС- Ердоган Реджеп аа партиси. ГЕРБ МИНУС ТРИМА ЕВРОДЕПУТАТИ, ТРИ ДЖЕНДРАКА ПО-МАЛКО.

9

Анонимен

преди 4 години

До ВинетуНе знаех, че вашето племе индианци е единственото, приело исляма, простотията и лъжата за спорт... ПИК акбар

8

ХАХАХХАХА

преди 4 години

До БайфиданВие в сига махалата не можете да смятате, затова си вервате, че със 7,7 процента на тия избори сте били. Само ми е чудно наесен Фандъкова-Игнатиева как ще удържи да не ви сгази с Иванчева начело народа като луда крава теле. В София ГЕРБ губи от БСП и ДБ катастрофално. Вече са се разбрали да играят срещу баба Данче, Шишо Бакшишо и... и дедо Бочко. За довиждане ще им подарят по един пенсионерски ***.

7

РОМА ГЕРБ

преди 4 години

АЛЕКСАНДЪР БОЖКОВ С 40 ХИЛЯДИ ПРЕФЕРЕНЦИИ. Така че като ги подвадите ГЕРБ е бил БСП с под 100 хиляди гласа. Извадете ромите и ще видите че БСП ги е УТЕПАЛА ОТ БОЙ. Защо медиите не напишат къде е рекордната подкрепа за ГЕРБ - в Столипиново, Шекер махала, Аджисан махала, но там са на равна нога с ДПС, и са монополисти в махалите в Сливен, Кюстендил, Перник. РОМАгерб

6

Бау

преди 4 години

Мдам, "основната цел - да се върнем в местната власт".

5

Винету

преди 4 години

До аллах акбар. Не ти ли е неудобно да пишеш сега, след като се нас.рахте на изборите, които "категорично" щяхте да печелите. Ама то човек трябва малко срама да има. Или е познавате този термин?

4

ай сиктир

преди 4 години

Импексовата трябваше да си подаде оставката заради други прегрешения. Реално погледнато в случая БСП е единствената от по-големите партии която подобрява резултата си, а всички останали губят избиратели. Явно старите муцуни които нарита не си губят времето и няма да пропуснат момента.

3

Байфидан

преди 4 години

Тццц, айде пак излезе, че БСП са победители. А бе, ***, не сравнявай този резултат сега с резултата ви през 2014. Тогава бяхте сринати на дъното след катастрофата Орешарски и е нормално сега да сте малко по-добре. Малко като вица за албанските танкове, които се увеличили със 100% - от 1 а 2.

2

АЛЛАХ АКБЕР

преди 4 години

Този път е убийствено прав. Герб ДАЖЕ ИМА ТРИ ДЕПУТАТА ПО-МАЛКО, ЗАЩОТО ОБСЛУЖИ ОБРЪЧИТЕ СИ, ДАДЕ ЕДИН НА сдс И ЕДИН НА пик - ще го познаете по името АСИМ АДЕМОВ - ХАХАХА ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕТО НА УАХАБИТИТЕ ИСЛЯМИСТИ В НАЙ-ФАНАТИЧНОТО СЕЛО ГЪРМЕН. АЛЛАХ АКБЕР ХАХАХАХАгерб ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН И ПЕЕВСКИ, ПО ЛЮБИМА И ОТ ДПС

1

Анонимен

преди 4 години

Любовника на станишев какво друго да каже :)