42

Анонимен

преди 5 години

Като процент от действителните гласове ГЕРБ запазват резултата си от предишните евроизбори, а БСП има очевиден напредък - от 18,935% през 2013, сега БСП има 24,59% от досега преброените гласове. Като абсолютен брой подадени гласове за партия, големите губещи са ГЕРБ и ДПС.

41

мак

преди 5 години

Печели котилото апартаментаджии и други подобни. Печели заради примирение. Хората на герберска хранилка са ясни, но останалите вместо да гласуват наказателно, се отказват, като че ли е нормално властта да краде кой откъдето свари. герб напоследък съвсем се самозабравиха, но пак печелят благодарение на негласувалите. Както стоят нещата, ще управляват вечно.

40

Анонимен

преди 5 години

Не познавам нито един симпатизант на БСП, но бих искал да му кажа колко е заблуден

39

Анонимен

преди 5 години

аз платформа не видях. Видях някакви Лозунги от типа "Ние можем" и "заедно към промяна". Не стана ясно какво ще се променя, кой ще го променя, защо ще го променя и какво може? Ако допуснем че инвестициите в страната са числото Х (5 милиарда) как ще увеличиш, как ще ги разпределяш? Не чухме мнението на Нинова дали ще спре субсдиите за депутати и къде ще ги насочи? Вместо това чуехме много "лаене". Излезе от Парламента и допусна други хора да решават съдбите на левия избирател.

38

Анонимен

преди 5 години

Красавицата от Крушовица сега ще направи изявление с париотичен патос и ще призове за всенароден бунт срещу европейското иго

37

Факт

преди 5 години

На евроизборите през 2009-та активността беше 39%, през 2014-та активността беше 35,84%, а сега 26,22%. Май надеждата в хората за промяна съвсем угасна.

36

Да допълня...

преди 5 години

До Анонимен 28 Корнелка се скри в Крушовица. А остовка не искайте. Комунист оставка не подава.

35

Аз

преди 5 години

До Анонимен...и няма да видят.

34

Сашо

преди 5 години

Гнусен старозагорски предател!

33

Анонимен

преди 5 години

Бай *** победи Алеко...жалко за България...

32

Анонимен

преди 5 години

Христос е водил евреите из пустинята докато умре последния роден в робство. И на България ще й трябват поне 50 години да умре последния роден през социализма (че сега се живее по-дълго) за да дръпнем напред.

31

Анонимен

преди 5 години

Г-жа Йончева научи по трудния начин, че с подхвърляне на записи на подслушани записи няма как да се спечели народната любоФ

30

Анонимен

преди 5 години

БСП била имала платформа за тези избори?Не видяхме платформа. Само мръснишки номера. Отвратително!

29

Така е ..

преди 5 години

Нинова с простот..ита си , с измислените компромати и нечестни удари под кръста , подари избора на Борисов.Заслужава Борисов да я заведе в най скъпия ресторант и да я почерпи.Ако Нинова беше рекла: Борисов постигна много , но ние сме амбицирани да постигнем още повече и да надградим постигнатото ,резултата щеше да е друг.С наглостта си отблъсна симпатизанти .Но има нещо страшно. Станишев каза че предстои много дълбок анализ за причините за провала.Причината е една. Другарката Нинова.

28

Анонимен

преди 5 години

Че те и платформа ли имали? Що не я казаха поне. А то само апартаменти къщи острови...

27

пенсионер

преди 5 години

''отлив на гласове от управляващата партия, което показва, че ГЕРБ върви надолу.''Това може да го каже само тъмно червен!Както винаги,не си гледат в тяхната паница,а в паницата на другия.

26

Анонимен

преди 5 години

Oставчица, нещо? Корнелке? Къде си ***?

25

Koрнелия

преди 5 години

ОСТАВКА !!За мен.

24

Анонимен

преди 5 години

електората на цоциалистите съвсем се спихна

23

Анонимен

преди 5 години

Във вашата листа нямаше никакви личности освен Елена Йончева. Вие не излязохте да ни кажате, кои хора ще са ви министрите Кирил Добрев - аналога на Цветанов ли? не, мерси, ако целта е да имаме цар, имам се султан. не предложихте своя концепция, а някакви лозунги. Слушам Елена Йончева, че като ви изберем, доходите на другия ден ще станат огромни. А откъде парите? ако има нереализирани пари - цитирай някакви доклади ЕВростат, НСИ....обясни как ще ги реализираш...