170

Анонимен

преди 5 години

***,до смърт изгладнела, за кражбА вилнела, тая лела, от йеденее много дебела и от лъжи почервинела.

169

Анонимен

преди 5 години

На шуменския май му спряха рублите:)

168

Анонимен

преди 5 години

с Ленчето с трите къщи за гости ..изтърва влака.

167

Анонимен

преди 5 години

22

166

До 182

преди 5 години

До БСП съсипа БългарияКънчо Стойчев говори това , защото получи червено куфарче с няколко милиона долара и сега е собственик на голф игрище и многолройни хотели където едно кафе струва 16 лв. Е как ви се струва другари пенсионери от БКП или БСП .

165

БСП съсипа България

преди 5 години

Защо да вярваме на БСП ? БСП няма успешно управление, в цялата си сто и кусур годишна история, защо червеният шаман Кънчо Ст. мисли че тепърва и предстои такова?! Всяко управление на левицата е завършвало с фалит на държавата и национална катастрофа.

164

Condor

преди 5 години

Според мен Корнелия Нинова подценява интелекта на избирателите!

163

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера как такава проста и злобна жена оглави БСП. Явно е удобна на ДС и КГБ за да крадат от България каквото е останало. Друго обяснение няма.

162

бай ганю

преди 5 години

кой ще гласува за индивиди които не искат да ходят на работа?ами как кой -слепите глухите и еснафите

161

Анонимен

преди 5 години

най-отявлените лъжци и грабители в историята ни са комунистите.

160

Анонимен

преди 5 години

До 166. Айде като си толкова отворен кой и как фалшифицира изборите да се допиташ до Манол Генов. Ако не знаеш кой е, *** на Позитано 20, те знаят.

159

Комуни

преди 5 години

До Червените милионериБи се обърнал в гроба не само Благоев, но и всички, вярвали в Идеята! Но при Преврата се гръмна само един поет!

158

Бсп са гадове

преди 5 години

До 174. Ще го публикуваме с копи пейст хиляди, ако трябва милиони пъти. Защото не трябва да се забравя, а и да знаяр младите какво значи БСП на власт.

157

Хей

преди 5 години

До Комунистите ограбихаТе само носеха име без съдържанието му. И сегашното име е фалшиво. Всичко е за власт и пари. Така е в целия свят. И не зависи от това кой е лидер.

156

Пак копи/пейст

преди 5 години

До Комунистите ограбиха: Колко пъти си го публикувал това с копи/пойст. И нито става по-вярно, нито по-убедително. Но луд (и гербаджийски ***) умора няма.На тези избори ако избирателите, които искат да гласуват за БСП не ги объркат с "Коалиция за България" на Румен Петков, това ще е достатъчно за да са на първа позиция.А по темата: Беше подличък номер АБВ с Румен Петков да регистрират точно това име, което БСП е използвала не веднъж, и ествествено герберският ЦИК им разреши. Патерица на ГЕРБ.

155

Чау

преди 5 години

Гербер, тук сме само аз и ти! Оправяй се сам!

154

Хей

преди 5 години

До *** ИмпексоваМи то не зависи от "хората"! Системата е направена тъй, че да дава лът на избрани кадри. Избрани не на избори! Независими и честни избори - в Абсурдистан? Сън в лятна нощ.

153

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

152

Анонимен

преди 5 години

...Червените милионери създадоха Греб! Какво го усукваш?!

151

Анонимен

преди 5 години

Двуполюсният политически модел е унищожителен за България. Най-голямата простотия е да се гласува "против", а не "за", но ГЕРБ така печелят изборите, с още колкото трябва фалшификация