22

Анонимен

преди 5 години

Уолмарт изхвърли стоките на всички американски компании и във всяко кътче на САЩ продава китайски стоки, а американските компании фалираха, защото не могат да се конкурират с китайсктите стоки като цена и качество и работниците им останаха на улицата.

21

авс

преди 5 години

поредни глупости и пропаганда където чакаме да ни пишат истината а те преписват от дойче веле ------дойче веле и франс прес това са най лъжливата информация -както писаха на май мес.2014 г в профсъюз.дом одеса куликово поле че месните руснаци се само запалиха живи ла обвинят новата киевска власт имаше и бремена жена а самата истина че ги запалиха бендеровските фашисти немога да ви вярвам

20

Сороски Тролове

преди 5 години

преди 4 дни новия президент на Украйна - Зеленски, нареди на новия главен прокурор на Украйна да започне разследване срещу големия приятел на запада - Порошенко, по обвинение в Държавна Измяна !!!тази новина упорито се отбягва от Сороската пропаганда, вместо това четем поредната постна ант-славянска бозичка за Приднестровието

19

гнус

преди 5 години

Няма да гледаме какво става в Европа - Атентатът в Лион, ами пак ще гледаме в купичката на другите.

18

ОСТАП

преди 5 години

'ДВ' ЛЪЖАТНАЙ МАЛКО 10 ПЪТИ СЪМ ХОДИЛ В ПАРКАНИ И НА ГРАНИЦАТА ОТ СТРАНА НА БЕНДЕРИ МИ СА ПРАВИЛИ МНОГО ПО ГОЛЕМИ ПРОВЕРКИ.САМО ВЕДНЪЖ ОТ СТРАНА НА ПАРКАНИ МЕ ЗАБАВИХА ЗА 10 МИНУТИ ИМЕ ПИТАХА ЗАЩО ТОЛКОВА ЧЕСТО ХОДЯ ТАМ.

17

Анонимен

преди 5 години

"Алексей Мокреак също познава този проблем. Той е прекарал 30 дни в затвора без никаква причина."Не бе, сериозно ли? Я същия да пробва да се бие СРЕЩУ демократичните САЩ, да трепе и да призовава САЩ да се разпаднат, после най-нагло да отиде в САЩ и да види дали няма да го арестуват "без никаква причина". Ахахахах. Ама си е повярвал тоя, честно!

16

западняк европеец

преди 5 години

За да се реши проблема цивилизованите държави трябва да изпратят сини каски които да прочистят района от рускоговорящи навлеци. Ако се установи наличието на русофили те също следва да бъдат отстранени

15

Анонимен

преди 5 години

Интересно Европейският съд за човешките права не я признават за държава и за това определи че това е част от Русия за да има към кого да се обръща ама Русия казва това не е част от русия оправяйте се сами с тях.Европейски съд как те не съществуват като държава , ако ги запитаме все едно да основем държава там.Накратко преразказ на горното забавно е разказчето им за държавата която е непризната от никой но си е държава и се възползва от това че никой не я признава.

14

Анонимен

преди 5 години

До В случая19И ко?Руснаците трябваше да избият 12 милиона източногерманци ли?

13

ss

преди 5 години

А Косово , какво е?!!

12

В случая

преди 5 години

*** е че Русия позволи да се обединят ФРГ и ГДР а сега тези същите германци плюят по Руснаците!

11

България в NATO и ЕС

преди 5 години

Проблемът са руснаците настанили се там незаконно. Те трябва да бъдат изселени отвъд Урал и Молдова ще тръгне напред - членство в НАТО и после ЕС. Това е пътя на просперитета и благоденствието.

10

Стефан

преди 5 години

До Анонимен 12Иматфабрика за цигари, завод за месо, швейна фабрика, огромна тъкачница с 1200 стана итн.Футболен отбор Шериф, който е много силен и стадион, много по добър от нашият Национален

9

Свещен Гущер

преди 5 години

Руснаците тук от петербургския тролски център се разкрещяха..... :)Че кой ви иска бе,вие дори не съществувате на картата бе.Това да плюеш по дойче веле не е истина направо...нищо чудно че е мразена в Русия.....нормално за *** и руски ***

8

Стефан

преди 5 години

Това което сте написали , са пълни глупости. Бил съм поне 30 пъти там и е много добре. Заплати от по 500 евро и цени 2 пъти по-ниски от България. И има много Бесарабски Българи, в село Парканиси говориш безпроблемно.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Аре и ти пък...............че те ВСИЧКИ лъжат!!! А колкото до Приднестровието, търсят КЪДЕ ОЩЕ ДА СЕ ЗАЯДАТ с Русия!!! А ЗАЩО НЕ ПОПИТАТ КОЙ управлява Молдова!!! Един олигарх, пръв приятел на потрошенко, от още една олигархична "държавица"!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Кроят им шапка

5

Анонимен

преди 5 години

Половин милион жители в измислена държава,произвеждат какво, високи пенсии за военослужещите. Сещате ли се кой им плаща? Не, не познахте, това е един висок и снажен господин.Да ви е жив и здрав дълги години!

4

нема нужда

преди 5 години

DW = фалш новини по поръчка на мерика

3

Ллллл

преди 5 години

Лошото е че там има наши братя и две изцяло български села.