176

Бате ПешУ

преди 5 години

А добър ден,че вие какво си мислите,че там е някакъв рай ли?От българско по-убаво нЕма бре!

175

друг анонимен

преди 5 години

До АнонименАз прочетох че все пак нещо им е платено, но както и да е.Задължението за здравните застраховки не зависи от това дали им е плащано, дължат го, независимо от и дали имат доход, както и другите нещаТи да не мислиш че дължиш данъци и осигуровки само когато се наядеш? Нееее...

174

Анонимен

преди 5 години

Един ром и една ромка легнали на един футьол на снимките в 24 часа , без коментар

173

Анонимен

преди 5 години

До 190. До някъде си прав. Аз съм пенсионер тук. Но патилата са ми много, на Запад. И всички тия коментарии са в полза за много млади хора. Които с достойнство , честност и труд желаят да са самостоятелни в издръжката си. Да си издържат семейството извън корупцията в страната.

172

ШибиРиби

преди 5 години

Оценили ги в чужбина

171

Анонимен

преди 5 години

До друг анонименА ти четеш ли изобщо,че нищо не им е плащано и дори са гладували,защото не им плащано?Или просто така си четеш на диагонал,без да вникваш в същината на текста?Какви осигуровки,на хората не им са дали пари дори да се нахранят,той за осигуровки ми пита!

170

Анонимен

преди 5 години

*** , хората отиват да завиват болчета в Завод Панасоник в Чехия а теа тръгнали на някаква долна работа , каквато работата такива и хората , не са за жалене

169

Анонимен

преди 5 години

До 184. Прав си, но има и изключения за някой професии и региони или провинции като Германия. Н о в общи неща статута е най важен.

168

Анонимен

преди 5 години

Смисълът на цялата преписана статия е, че една самопровъзгласила се мениджърка и посредничка за работа в чужбина се опитва да излезе чиста от кашата, която е забъркала. Няма смисъл да си чешеме езиците.

167

друг анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах дали тези недоволн работещи са си платили здравната осигуровка в Холандия, което е задължение на всеки работещ, а също данъка доход, който в техния случай би бил около 30 % от споменатите часови ставки, а също за квартирите платили ли са си общински данък "Отводняване и пречистване на канализационни води", което винаги е задължение на наемателя. Що не вземат да идат в полицията да питат това, да видят какво ще им се случи?

166

Анонимен

преди 5 години

Хаха и на тва му викът Европейски съюз , няма такова нещо

165

Анонимен

преди 5 години

До159. Раша наша. Е като е добре при Путин. Ония при първия Путин, да кажеме 2003г. Който напуснаха сега върнахали се. Защото от САЩ 2018г.- 2019г , като ги връщаха стотици от РФ. всички плачеха на летището.

164

Анонимен

преди 5 години

повече няма да ходят в Чужбина , тва беше

163

158

преди 5 години

Новите роби на нацията, забогатяла от извозването на робите от Африка в Америка, където половината са измирали по пътя.. Нация на наркомани и педофили.. И се чудя на тия амбициозни родители, дето си пращат там децата да учат.

162

Анонимен

преди 5 години

Каквито сте в Бг, такива ще сте и в чужбина - роби.

161

Анонимен

преди 5 години

До179. Абсолютно си прав.

160

Анонимен

преди 5 години

До раша наша. Е как си се уредил в Русия гл. Директор и женати гл. Счетоводител. Това семейно държавно предприятие ли е или частна фирма на тъста ти. В Русия управляна финансовата номенклатура.

159

Анонимен

преди 5 години

В България хората не искат да разберат че без език на съответната Държава си създват умишлено проблеми , манталитете е трудно нещоХората с език имат проблеми а камо ли за теа дето и една дума не знаят

158

Анонимен

преди 5 години

Правило номер едно - не разчитайте на българското посолство и на български фирми или на други етноси от България!Правило две,когато ви се случи нещо подобно,директно отивате в полицията в дадената чужда страна(а не в България), съобщавате за престъплението с конкретни имена,дати,години и си търсите правата,парите и обезщетение,както и питате за организации,защитаващи правата ви.Правило три,когато работите,си купувате тефтер в който си записвате всеки ден датата и изработените часове и минути!

157

Анонимен

преди 5 години

България се превърно в роб на запада, а Българите в роби на цяла Европа.