15

Анонимен

преди 5 години

Политиците ни имат пари не за апартаменти, а за жилищни комплекси. Проблемът е ,че не могат да докажат парите ,защото 100% са крадени, гепени,и тн.Затова се принуждават да правят римлянски номера и да се излагат като кокошкари...

14

Анонимен

преди 5 години

не оставки - СЪД и ЗАТВОР за корумпираните физкултурници, пацо тераси, тони балкони, живко суджуци и прочие индивиди. и отнемане на имуществото, за което не могат да докажат доходи и как така са го придобили? търговия на влияние ли има? конфликт на интереси или престъпни схеми с обществени поръчки? а може би всички накуп?!?

13

Анонимен

преди 5 години

Последствията ще бъдат за цялата партия.Но не ги жалете.И да не са на власт,пак ще са по-добре от нас.Добре са се погрижили за целия си живот.

12

Анонимен

преди 5 години

докато не бъдат осъдени и вкарани в затвора нищо няма да се промени, всичко друго са празни приказки за да се замаже положението. и редовните опрадвания с другите. тук става въпрос за тях конкретно, но по-лесно е да прехвърлиш топката че и другите са виновни. трябва да бъдат наказани на изборите много тежко! друго няма да ги спре!

11

Анонимен

преди 5 години

Мда. Въпросът някак спонтанно, но несправедливо, се измести, че му било незаконно жакузиту на терасътъ на мезонетъ. Но всъщност първият въпрос беше как може тоз честен държавен служител да има 180-300 хил. кинта несъответствие между притежаваното и декларираното имущество. Вторият, и още по-важен въпрос, е откъде въобще тоя ка**** има хапартаменти за 600 хил. кинта, при положение че и той, и жена му цел живот са били държавни чиновници. Ай това да ми обясните (а за законността на жакузиту хич и не ми дреме). Мерси съм.

10

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ защо ни зарибяват с навеси? Законни ли са паричките за покупката и декларирано ли е на действителната стойност по квадратурата.

9

Герберист

преди 5 години

Ще си поемемаме вината .Съъъс суджуци на тънко.

8

Анонимен

преди 5 години

Най-незаконното е,че крадливата герберастка сг ан няма законни пари да плати придобивките си и затова се налага да съчинява басни.Иначе е сигурно,че са си платили пазарната цена.Сега са калкулирани парите за закуска на тъщите от ученическите години и пак не стигат.

7

Анонимен

преди 5 години

Тиквеното блато Младост ще удави фандъците, а Гаф Игнатиев и цялата ремонтна крадлива съсипия ще ги закопат.

6

Анонимен

преди 5 години

Значи окончателно стана ясно, че терасата не се води за обща площ. Второ, терасата е част от имота на Георгиев. Трето, Георгиев не е декларирал терасата си като част от имота. Което си е пар екселанс закононарушение. Четвърто, този "антикорупцоионен" юнак е купил имота си, далеч под пазарната му стойност, вероятно и заради тънкия трик с терасата. Пето, някой ще потърси ли сметка на "антикорупционния борец"?

5

Нане

преди 5 години

Не виждам ,до момента някой да е поел отговорност,за каквото и да е в опосканата ни Родина...Колко е мило да усвоиш някакви си милиони...И да си подадеш оставката...Безценно...

4

Анонимен

преди 5 години

ако аз попълня документ с невярно съдържание относно каквото и да е било , ни скъсват от проверки , наказателно постановление , опастност да ти отнемат и конфискуват имот заради нищо , а на този какво ще му направят , пак нищо , ще ги събори , ще си изкара разрешително и пак ще ги построи .

3

Анонимен

преди 5 години

Пацо терасата, Живко суджука, Краси Чайника, Цецо Асансьора - все отбор юнаци с войвода Бай Муй.

2

Краси с 5 тераси

преди 5 години

Аз смятам да поема своята отговорност с мезетата..

1

Кога

преди 5 години

Ще има затвор за хората който си купиха евтини апаратаменти никога ЛЪЖИ ? не ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ ? ТЕ СИ КУПУВАТ АПАРТАМЕНТИ А НАРОДА ?? никога ГЕРБ ?