130

Анонимен

преди 5 години

До Мальчик-гей"Браво на СО, подкрепям! До 1 година ще приемем ИК (от вътрешен човек знам) и най-накрая правата ми на представител на третия пол ще бъдат защитени."----------------------------------------------------------------------------------------------Само за своите права мислиш май. Да, ще бъдат защитени. Ще можеш да си показваш мизерията навсякъде и за сметка на всички, които ги е гнус от теб. Честито. Когато човек няма съвест, такива неща го радват много.

129

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаПречи ми, защото на вашите простотии се угажда, а когато аз имам желания и изисквания към света, който ми принадлежи, колкото и на вас, ме обявяват за какъв ли не. Пречи ми, защото заради тълпа хора без критично мислене и лесно податливи на внушения страдат огромно количество невинни хора и ДЕЦА!!! Нямате срам. Много добре знаете, че сте ненормални, ама вместо да си признаете, искате светът да стане като вас, че да не изглеждате ненормални. Ето това е висша арогантност!!!

128

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаМоля тебе и такива като тебе - вървете да се движите в крак с новия свят и не ни занимавайте с извращенията си. Ако не става с молба - лошо. Значи сте по-лоши от това, в което обвинявате нас старомодните от неразвития свят. (благодаря на Бог, че не съм дете или тинейджър в тези години).

127

Анонимен

преди 5 години

Такива бланки съм попълвал още преди 15 години, а мисля, че и през руското робство ги имаше.

126

Анонимен

преди 5 години

Винаги е имало такива бланки, стига вече просто тии. Като искате добавете си титлите.

125

Наблюдател

преди 5 години

Стигам до извода, че и двамата родители са от мъжки пол, щом няма поле Родителка.

124

ерере

преди 5 години

Така трябва да бъде,това са директиви спуснати от горе,трябва да се изпълняват.После Света не се управлявал от правителство в сянка,било конспирации.

123

БПФ

преди 5 години

Докога ще търпим съществото фъндъкова? Ще гласувам за този, който обещае да сезира прокуратурата за всичките и безобразия и да я гони безмилостно, докато пукне !!!

122

Xомосеkcyално сuднu

преди 5 години

До Гледна точкаАз живея в райска хармония с моя съпруг от Камерун. Щастливи сме и мислим да сключим брак.Скоро ще правя ергенско парти на плажа и вечерта заедно ще пуснем летящите китайски фенери да летят над операта и над моста харъбър бридж та да ви е яд

121

БПФ

преди 5 години

До Анонимен 110Не забравяй, че при управлението на фъндъкова имаше и друго нововъведение - безплатен училищен транспорт САМО за хъхрешки малки !!! Ако бяхме нормален народ софиянци, щяхме да и откъснем главата на тая - и да я набием на кол пред общината, дето дискриминира и децата ни, а не да я преизбираме !!!

120

Lan

преди 5 години

Гледна точка, *** разбира се, че не разбираш. Щото в училище много си разсъждавал, а си забравил да се научиш да разбираш първо...

119

Гледна точка

преди 5 години

Не разбирам какво им пречи на алкашите това обозначение. Нещо обаче много на дълбоко им бърка.Но светът се развива и върви напред, а те само си заравят главата... Мислят си че ще спрат хода на събитията - куртак. Хората си живеят в хармония и разбирателство, а те искат ли да бyтат Сезифовия..

118

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ха...Ха....То и децата трябва да викат вместо мама и татко -родител 1 и родител 2Ми кой е родител 1-мъжът или жената ?

117

Анонимен

преди 5 години

Самоковската гербава буца да изпълзи от дупката си да обяснява какво е това. Сигурно ще мине с редовния лаф, че още не е готово всичко и сайтът е в процес на ремонт.

116

Xомосеkcyално сuднu

преди 5 години

АЗ съм с сбъркана ориентация,но това е положението. Аз представлявам 21-ви век. Трябва да сме модерни и в крак с времето да сме ,,безполови,, Мисля да купя дамски дрехи от мола-рокля,чантичка и високи токчета.Мислех си и за жартиери...

115

аха

преди 5 години

До Само питам 124 дискриминация е това

114

хммм

преди 5 години

До Мальчик-гей 122 дали си от третия пол , а да не би да си безполов и да с е самооплождаш

113

Само питам

преди 5 години

Защо няма поле за Родител 3?

112

хммм

преди 5 години

До Анонимен 112 Я пробвай да осъдиш някой американец , и да избяга в САЩ - според теб , автоматично трябва да му изпълнят присъдата !!! Дали ще стане ??

111

Lan

преди 5 години

112, не всички актове са валидни за всички страни - както дипломата ти и шофьорската ти книжка са невалидни в някои страни, така и актът за граждански брак може да е невалиден. А по твоята логика съм напълно съгласна - придаваме ги на страната, която си ги е бракувала!