71

Анонимен

преди 5 години

сТАТИСТИКА НА САМОУБИЙСТВАТА В СВЕТАВенесуела - 3,1 на 100 хиляди.Колумбия - 7,0Германия 9,1България - 9,8Норвегия - 10,4Люксембург - 10,4КНДР 10,6Франция 12,3САЩ -13,7Исландия 14Естония 14,4Белгия 16,1прекрасна Япония с работещите роби - 18,6Литва 25,8прелестна Южна Корея 26,8Лош социализма лош на куково лето...

70

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73"Живейте си щастливо в Норвегия и не ни мислете! Хора с обратни наклонности едно дете не могат да родят тръгнали да учат другите! Айде влево!"Това правим и не щем да чуем за великите родолюбци в клекнало положение. Бийте се, тепайте се и се блъскайте по пътищата и пешеходните пътеки, за това ви бива много. Но щом сте в ЕС е редно да спазвате общо-приетите закони, не само да чакате да дойдат едни парички за да ги освоите и пренасочите към нечии роднински джоб.

69

Ала-Бала

преди 5 години

Прочетох прословитата Национална стратегия за детето. Общото ми впечетление е, че много наподобява на Тезисите от конгресите на бившата БКП. Общи приказки и пожелания. Нищо конкретно. Езикът е европейко-чиновнически. Има няколко детайла в дефиниците, които могат да бъдат използвани за прокарване на *** идеология. Доста прилича по структура на Ист. конвенция, където лошото е скрито в 4 члена. Въпросът е как ще бъде използвана. Европейска чиконовническа измишльотона за излишни служби!

68

Анонимен

преди 5 години

Живейте си щастливо в Норвегия и не ни мислете! Хора с обратни наклонности едно дете не могат да родят тръгнали да учат другите! Айде влево!

67

Анонимен

преди 5 години

Поредната комунистическа измислица на ГЕРБ. Няма ли вече да падне Боко Тиквата.

66

Анонимен

преди 5 години

Престанете да си играете с нервите на хората!!! Съсипахте държавата, обезлюдихте цели райони, превърнахте болниците в търговски дружества, тормозите ни с монополисти - топлофикация, енергодружества, студена вода; опасни породи кучета с или без стопани хапят деца, "братята" пребиват и крадат последните стотинки на възрастните хора и т.н и т.н. Вие освен да крадете друго не правите...тръгнали с децата на хората да се занимават!

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67"Българите и българките женени за норгета, са си сами виновни."Много са си добре и живеят добре. Не ги мисли тях а почвай да тренираш *** за ромски и мигрантски кючек.:)))))))))))))))))))))Доганът няма да варди мигрантите вечно!

64

Анонимен

преди 5 години

Обединени крадци и мафиоти пак се изходиха.А тоя номер че всичко дето не им допада има нещо общо с истанбулската конвенция вече се изтърка.А за насилниците ми дай да видим България най-високо ниво в ЕС на бедност престъпност безработица кражби убийства педофилия изнадилвания и сие тоест европейския близък изток ми то май е точно така седемдесет процента от населението са насилници а че са турци и римляни е друга тема.Така че да нацистки крадливи ***.дали има смисъл.

63

Анонимен

преди 5 години

норвежките деца в тая служба се отглеждат далеч по-зле от българските в България. Там и родителите са с доста разпространена извра тенящина, та и където и да се отглеждат в тая нецивилизомана и антизадушевна страна децата все е трагедия. Българите и българките женени за норгета, са си сами виновни. Не ми пука за тези ***. ВМРО са фалшиви патриоти, които намират мощна олигархомедийна подкрепа, с което се разкрива антибългарската им СИДИ-КОНТРЕРОСКА СЪЩНОСТ. ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.

62

Анонимен

преди 5 години

До Георги Георгиев 64Живея в Норвегия от 23 години, имаме 4 деца и нямаме никакви оплаквания. Запознат съм със случая и мога да кажа че не става въпрос за петно а за синина по ръката и бузата. Е все пак е добре човек да вярва във фишеци за да не се препълни една прекрасна страна като Норвегия с български назадничави индивидуалисти.

61

Георги Георгиев

преди 5 години

Дрънкаш глупости .... чети първо ... в норвегия от която преписват тия е било отномано дете защото е имало ЕДНО ПЕТНО НА БЛУЗКАТА - помисли само ..... там за всна година са били отнети над 20 000 деца от родителите и дадени на приемни семейства ?!?!?! Не пипайте децата ни това ще прелее чашата - буквално !

60

Упсс

преди 5 години

Българите, категорично отказват да приемат доброволно Истанбулската намкво си.Значи еничарите ще се опитват да я наложат "по друг начин". Ясно, смятат ни за овце. Драги ми евро-еврей (слагам И-крато ,че тук е голям мор ако не си политкоректен), в БГ, няма да ви мине юдейският номер. Децата ни няма да пипате (в пряк и преносен смисъл) защото изгонването ви от Египет и странствата ви до "обетованата" земя, ще ви се сторят сладка ШАКШУКА в сравнение на това, дето ще ви дадем тука!!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Добре си е като се прибереш дома , и ако ти е тъпо - да можеш да помлатнеш жената и детето . Оправя се настроението , а и все ще се намери за какво .Нъл тъй БГ мъжаги ?

58

НПОта

преди 5 години

НПАтата са проблем просто идва времето в което някой може да пострада.Нека малко се осъзнаят да не стане сакътлък и да си викат ама ко стана,бате ко стана.Не посягайте на децата,казвам ви го много спокойно и със най добри чуства.Дано сте ме разбрали.

57

Анонимен

преди 5 години

До Край 57Това е великото наследство от правешките бъднини. Тези които ни оправляват са от същото червено звено но с друго име - герб, бсп, трът-риоти и дпс. А повечето от тези баби и дедове бяха под червените знамена на великата партия закрилница и сега си плащат за глупостта. Българинът сопа вади само на жена си и децата си, защото знае че няма да има обратен удар. Българинът е в болшинство льо-льо маринкин и така ще си остане докато не помъдрее.

56

Анонимен

преди 5 години

До Майка 42"Знаете на колко българи в чужбина така им взеха децата и родителите водят дела."Броят се на пръсти тези българи с отнетите деца. Хиляди българчета се родиха и живеят перфектно в Норвегия без страх и оплаквания. Но който страда от неизлечимия български потурков синдром нека си стои в меката на клекналите и овъргаляните гюбреци. Ето още един силно напорист факт, българчетата родени извън България надхвърлят 250 000, който сам по себе си издава истината.

55

Край

преди 5 години

Същата тази "държава" дето не може да осигури сигурността на бабите по селата и те си лягат с брадви под възглавниците и се молят да осъмнат. Та тази некадърна държава с некадърната си бюрокрация се пробва да се меси в НОРМАЛНОТО българско семейство и отношенията между деца и родители. ЩЕ ИГРАЕ СОПАТА.

54

бай ганю

преди 5 години

със изредените си аргументи против за пореден път се доказа че сме управлявани от неграмотници и еснафи

53

Я, па Я

преди 5 години

Та, както винаги съм казвал и пак ще кажа. Комунизма и Неолиберализма са двете страни на една монета. Произведени са от едни родители и имат една цел. Пътят към тази цел е отнемане на собствеността на хората (буквално, физически). Превръщането им в роби чрез финансови механизми (кредити, лихви и др.). Разрушаване на традициите и семейството. Налагане на *** чрез борба за свободната любов. Налагане на егоизма чрез индивидуалните права на човека, омесване на расите. Комунизма беше 1 етап.

52

изврaщения

преди 5 години

Тази "стратегия" е мега извратена! Предвижда, че дедето ми може да има "благодетел" трето лице, дори непознат, който да го води насам-натам БЕЗ МОЕ ПРИСЪСТВИЕ, да му говори каквото си иска, да му купува каквото си иска И РОДИТЕЛЯТ НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВА! И този "благодетел" може да е всякакъв - педофил, наркоман, екстремист, търговец на органи, вякакъв!!!! Кой има интерес от тези текстове????? Посегнахте на всичко, но ако посегнете и на децата ни - горко ви!