36

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Като дойде АНТИХРИСТ ще обеси всички политици и родата им до 10 коляно и всичко ще се дава по телевизията. 1. Ще има за кратко пак война като всеки път само, че ще има доста държави намесени.2. После антихрист ще дойде, за да даде привиден мир.3. Няма да мине и месец, АНТИХРИСТ ще разкрие престъпленията на всеки политик от времето на АНТИЧНА Гърция. Ще може само като види човек от списък с 1000 човека да каже, дали заслужаваш да бъдеш убит. Няма да се измъкне нито един политик или роднина на

35

Гого

преди 5 години

В тази глупавата държава е така

34

Стратег

преди 5 години

Владимир Зидаров е сигурен, че няма да влезе в затвора, затова си иска и книжката;)))

33

Мюсли с кЪкало

преди 5 години

Нахален и дебелоок За убийство на дете не се ли влиза в затвора ? А, първо полежи, па като излезеш, ще ти върнат книжката!

32

Анонимен

преди 5 години

Чл.46 ал. 2 от Правилник за прилагане на закона за движение по пътищата е категоричен. Указва, че водача трябва да СПРЕ на знак "Стоп"! Предния знак Б1 "Пропусни движещия се с предимство" не те задължава да спреш, ако не е необходимо.

31

Анонимен

преди 5 години

Нещо не разбрах? От снимките се вижда, че е следвал маркировката и се е движил по единсвено възможния път. Другото, там има знак "стоп". При този знак трябва да спреш!!!! Скорост 0 км/ч!!! Знак Б2 "Спри! Пропусни движещите се с предимство!". Какви са тези да е имал възможност да спре? Журналята ли си го измислят или е безумие на някой държавен орган? Явно и на други трябва да се отнемат шофьорските книжки и то без възможност за обжалване!

30

Анонимен

преди 5 години

Бре, бре... и сурат!

29

Анонимен

преди 5 години

Добре, че има форумчета, като този да можем си пишем ;дДори и да ни избиваха един по един, пак щяхме да сме тука у форумчето и да пишем, колко е гадна държавата и тн.

28

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно сътворените закони от власт имащите ги застигат. Никой не е вечен . Идва време когато и богопомазаните стават обикновени хора и си сърбат надробената попара.А при положение че си виновен е нагло да имаш претенции. Никой не е застрахован от случелото се. Приеми си съдбата си и наведи глава.Помоли за прошка ако си достоен.

27

Анонимен

преди 5 години

той и пари ще иска от пострадалите

26

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа ама

25

Анонимен

преди 5 години

платено правосъдие - накрая ще се измъкне както много други. за милиони няма закони...

24

Анонимен

преди 5 години

този антибългарин и убиец докога ще е на свобода?!? обратно в панделата ВЕДНАГА!

23

Анонимен

преди 5 години

Да му я върнат ,има още бебета за газене.

22

vlady

преди 5 години

Да подаде жалба пред архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян. Страстната седмица и траурът по повод *** на архиепископ Месроб Мутафян свършиха.

21

АБВ

преди 5 години

До нострадамовЕтническата му принадлежност е същата като на анонимника 15, ако не е същия, но със сигурност не е по-умен от него. И двамата са щастливци, чеда се не умен, не боли.

20

до 4

преди 5 години

Точно ти да говориш за мозъчни гънки... Дори и най-параноичната теория на конспирацията не би твърдяла, че политически фигури като Доган и премиерът на страната ще спретнат инцидент, при който ще загине бебе, за да натрият носа на Местан. При това инцидентът няма нищо общо с политиката.Пий си хапчетата и не се изказвай.

19

Мда

преди 5 години

До НАГЛОСТЗа наглостта на Местан има обяснение,НО НЯМА ОПРАВДАНИЕ!Какво е обяснението ли?Ами той вече се вижда като бъдещ валия на вилает Булга.ристан!Иначе би трябвало да се приеме закон,който отнема правото за управление на МПС ЗАВИНАГИ на всеки причинил ПТП със смъртен изход.Както и ЗАТВОР(ако ще и за малък срок) за управление на автомобил БЕЗ правоспособност!

18

Анонимен

преди 5 години

Нагъл. А със семейството, което почерни видя ли се? Нещо каза ли им? Някакво съжаление за целият случай изрази ли?

17

АнонимеН

преди 5 години

ДО МОМЕНТА РАЗБРАХ САМО ЕДНО НЕЩО!!!ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СИ ПРИЗНАВАТ!!НИТО ЦВЕТАНОВ НИТО ЦАЧЕВА НИТО МЕСТАН НИТО ДОРИ ИВАНЧЕВА :DТИ ГО ХВАНЕШ БРЪКНАЛ В КАЦАТА С МЕДА ЧАК ДО ЛАКТИТЕ НО ТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ОТРИЧА :D