110

художника

преди 5 години

Я да видим сега дали ще го осъдят, като Иванчева? Дали ще му конфискуват имуществото или БХК ще го отърве с адвокатите си?

109

Правосъдие?

преди 5 години

Тази статия е още едно доказателство за некадърната ни правосъдна система! Да откраднеш 640 000 лв. и на втора инстанция да те оправдаят си е правен и всякакъв абсурд! Освен това тези "споразумения" и "предсрочни освобождавания" са гавра с ощетените. Но за съдебна реформа у нас вече не се и говори...

108

до 100

преди 5 години

Точно така е!Тия ще ги осъдят за по няколко годинки,ще излязат след 2-3.И тъй като няма да има желаещ да закупи имотите им от НАП,то после те пак ще живеят в тези имоти на символичен наем.Наема официално ще си го плащат от помощите за безработни и детските,а иначе пак ще си мамят и крадат до следващия път,когато ги хванат.И те така.....

107

Анонимен

преди 5 години

Толкова години измами,затвор,измами....,и пак по малко от апартамент с асансьор,и тераса.Мъка.

106

Анонимен

преди 5 години

Последните две цитирани суми - приблизително по половин милион лева на човек, са огромни и непосилни за поне 95% от населението на България. След 1997-*** година спестяванията в банките изгарят, което ще рече, че това са пари, събирани през последните 20 години, след стотици реформи и преразпределяне на доходите в полза на едрия капитал. Това ромче на снимката не е арестувано без повод, но подобни суми в брой, някакси дори съобразени с медиите, е много съмнително.

105

Анонимен

преди 5 години

"Толкова много провинения,измами,кражби и е навън.И не само той.Не виждам защо казват ,че хората като отидат в Америка си сбъдват мечтите.Елате тук,тук може да убивате,крадете,мамите,изнасилвате и да не бъдете наказан.Раят за всички с престъпно съзнание.Освен това дори да бъдат осъдени няма система,която да им отнеме имотите изградени от нашите пари."Съдиите в България са много пpoкaжени - как може да опpaвдаваш "роми" рецидивисти - това и еничарин не би го направил

104

Гледна точка

преди 5 години

СПОРАЗУМЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ВАЖИ САМО ЗА ПЪРВА ПРИСЪДА. За второ престъпление да отпада.Съдът да не е пазара в Обеля? За това е съд защото работата му е да съди, а не да сключва споразумения. Той убил, доказателствата са НЕОСПОРИМИ, той си признава и хоп половината присъда пада???

103

Анонимен

преди 5 години

Щом са знаели кой извършва всички ало- измами, защо не са го арестували досега? Защо чак сега?

102

Хахахааа

преди 5 години

Този е готов за президент на българия!

101

Анонимен

преди 5 години

И сега като арестували главатаря ще спрат ли телефонните измами? От статията излиза, че всички золуми ги вършил горнооряховският ало- апаш, който вече е заловен.

100

sid

преди 5 години

Системата е сбъркана.Не се проверяват щателно хората,които работят в нея.От престъпник няма как да искаш справедлива присъда.От престъпник няма как да искаш да предаде друг престъпник,който го храни или му е шеф.От престъпник няма как да искаш той да не корумпиран след като ти си.Не само държавата е сбъркана,наложиха ни такъв морал и ни го набиват в главите ,че е правилно.Законите ще станат след време като фантастика съществувала някъде в миналото.

99

до 112

преди 5 години

То е достатъчно да въведат математическо сумиране на присъдите за всяко отделно извършено престъпление,кво чак на трето?Убрал 50 баби,50 пъто по 2 години е равно на 100 години затвор.При призната вина на половина,демек 50 години в дралголника.Халал да му са!

98

Гледна точка

преди 5 години

Виновни за състоянието на съдебната ни система са виновни червеният независим съд. Там са се окопали партизани и водят война с обикновенят човек. Долу червените съдии!!

97

Анонимен

преди 5 години

Накарали го да признае всичко това или наистина е извършил всичко това?!В цяла Бг се извършват телефонни измами от години, пък накрая само 1 човек стои зад тях- Бобито? Много големи суми давали тия хора, бе- 400- 500 хиляди на калпак, мятат ги ей- така с лека ръка, щото са прости и наивни? Не вярвам. Простият и наивният не би могъл да натрупа такова състояние.Някой да не си помисли нещо друго, не, аз само си питам.

96

просто е

преди 5 години

СПОРАЗУМЕНИЕТО ТРЯБВА ДА ВАЖИ САМО ЗА ПЪРВА ПРИСЪДА. За второ престъпление да отпада. Иначе става удобство за престъпниците -крадеш ,признаваш ,лежиш ца сметка на данъкоплатците ,излизаш крадеш , признаваш ,пак си на хотел-пансион и т.н.

95

24271

преди 5 години

Няма как да отлагат правилото за третата присъда. Всички законодатели са наясно. Всички в съдебната система са наясно. Всички в следствието и полицията са наясно. Хайде, момчета, направете наложителната неизбежна крачка! Докато не въведат това правило, съд, следствие, прокуратура, полиция, парламент и министерствата са съъучастници на престъпниците в България.

94

Анонимен

преди 5 години

абе вий ся ли прогледнахте че тоз е в далаверата. Или щото по избори той е касиера и ви се отчита за гласовете...

93

до 107 от 104

преди 5 години

:)

92

Анонимен

преди 5 години

КАТОРГА за юродите. от 30 години на горе. още утре ще спрат висчките измами.

91

sid

преди 5 години

Толкова много провинения,измами,кражби и е навън.И не само той.Не виждам защо казват ,че хората като отидат в Америка си сбъдват мечтите.Елате тук,тук може да убивате,крадете,мамите,изнасилвате и да не бъдете наказан.Раят за всички с престъпно съзнание.Освен това дори да бъдат осъдени няма система,която да им отнеме имотите изградени от нашите пари.