9

Анонимен

преди 5 години

до 1 Келееееш, в Германия има магистрали където няма ограничение на скоростта. Но там хората имат култура на шофиране и летят с 300 без произшествия. Върви го кажи на някой германец който е с порше или най-новото ауди 8-ца че трябва да се движи със 100 км в час...и да видиш как ще те пребие от бой. Не за друго- ти искаш да му унищожиш колата с тия 100 км/ч. да я задръстиш.

8

Анонимен

преди 5 години

Веднага изпълзяха комплексираните русофили да си хвалят ладите и социалистическия рай. До кога така бе другари? СССР фалира и се разпадна, всички в Източна Европа са в НАТО и ЕС, вие още си циклите същите мантри от миналия век

7

Анонимен

преди 5 години

Уаууу..тя много по-бърза от Болид от формула 1 била бе на старта... 1,8 секунди срещу 1,9 секунди за болида. И след това до 200 км/ч й трябва 4,4 секунди, срещу 4 секунди за Болида. И след това като стигне 350 км? Ще й прегрее ел. двигателчето за 10 секунди, медтта ще се стопи и и край с ел двигателя, а болида ще прелети покрай нея с 370...

6

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 са щайги дори американците се отрекоха от тях и напрафиха Ф-22 Раптор обаче те излязоха много скъпи и несполучливи за продажба и направиха ф-35. Туй е положението американците не разбират от авиоконструиране.

5

Ахмед Мерчев

преди 5 години

Слабаци!Алиено Арканум развива 5000 конски сили и достига 488 км/ч, като освен това се произвежда в България!

4

Анонимен

преди 5 години

Когато българите караха лади пенсионерите не ровеха в кофите за отгризки от храна и хората не се замозапалваха с бензин от мизерия и отчаяние.

3

House M.D.

преди 5 години

.... не се пише въпросителен знак след твърдение!Твоя: първата ти учителка

2

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо си викам това ще е някоя нова Лада а то италиянска бракма

1

привет от Германия

преди 5 години

Трябва да се забрани производството на всякакъв вид автомобили надвишаващи скорост от 100 км/ч , така на всички ще ни е мирна главата ! Представете си какво ще стане ако такава кола развиваща 350 км/ч попадне в ръцете на някой фукльо ?! И в повечето случаи точно фукльовците си купуват такива коли развиващи големи скорости !