81

реалист

преди 5 години

До 86 Не пиши от мое име!!!

80

реалист

преди 5 години

Дончев, за 10 години ваше "управление" забогатяха само олигарсите, но не и народа. Това е тъжната истина. Защото, в проценти, тяхното богатство се умножи в пъти повече за разлика доходите на народа. Рано или късно тази несправедливост ще изкара хората на улицата, но тогава вината няма да на хората, а на вашата арогантност и алчност. Оставка, съд, конфискация и затвор, само ще ви оправи.

79

реалист

преди 5 години

Тук освен излияния на червени *** друго няма, продължавайте да виете.

78

Анонимен

преди 5 години

Отчаяното старание на герберите да превърнат дефекта в ефект от апартаментгейт добива комични размери. Има ли някой човечец клет на тази територия, който да им повярва, освен осверипелите герберски ***, наречени симпатизанти? След като Цветанов и Цачева са постъпили много морално и са си подали оставките, но не излизат от Герб, излиза че Герб е неморална партия, понеже излезлите не са достатъчно морални за държавните институции, но за Герб са си екстра.

77

Анонимен

преди 5 години

Дончев, за 10 години отвратихте народа.Не сте с нищо по-различни от комунистите.Може би единствено с това, че сте по-некадърни.В кражбите си приличате, дори ги надминахте.Толова много пари не са влизали в България никога.Интересно КАК УСПЯВАТЕ ДА ГИ ОТКРАДЕНЕТЕ ВСИЧКИТЕ.

76

Анонимен

преди 5 години

Добро УТРУ г'усин ДончеФФ :)) Де индустриализацията ( според мен под външен натиск), изпразни страната от "мислещи" хора. България има ИКОНОМИКА НА УСЛУГИТЕ, а те търсят : готвачка ,камериерка, санитарка , хора за косене на трева ,поддържане на басейни (асансьори), преки еротични услуги , услуги чрез медии.. и тн. Това са характеристики за типично КОЛОНИАЛНА СТРАНА.

75

Анонимен

преди 5 години

За икономиката, която Дончев бленува, са необходими:- Работеща правосъдна система- Некорумпирани политици- Пари за образование, не за обществени поръчки на наши хораТа как ГЕРБ се вписва в този модел?

74

Я, па Я

преди 5 години

След освобождението БГ е една богата но икономически изостанала нация с едва 150 км. жп мрежа. 10 г. по късно БГ е първа икономическа сила със европейски градове и европейски облик и най-дългата жп мрежа на балканите. По времето на Стамболов са построени 80% от днешната жп мрежа на страната. Добре, че не го е имало още комунизма, сорос и неолиберализма, че все още нямаше да имаме влакове (ако въобще ни имаше). А ГЕРБ за 10 г. тъпчат на едно място, така е когато си колония ...

73

Анонимен

преди 5 години

Ало, обективният 65, спри да лъжеш, че ако падне герб, ще спрат еврофондовете! Няма такова нещо! Не е толкова глупав народът, запомни!

72

Анонимен

преди 5 години

Вече 10 години в държавата на организираната посредственост икономическия модел е следният -25% себестойност, 35%-60% за корупция и колкото остане - печалба.

71

Отврат

преди 5 години

Гнус ме е да гледам телевизия. Заради вас Дончев. Гнусни сте.

70

Анонимен

преди 5 години

Той не е във властта да върши нещо, ами да ни говори за светлото бъдеще...!И е удивително, колко тъ па ци го слушат с отворена уста и му вярват...!

69

Анонимен

преди 5 години

братче те една 800 метрова улица не могат да ремонтират 2 години, чилякът тръгнал да променя икономиката към високо технологични производства...смешни сте бе, смешни сте от цялата шайка на ГЕРБКП !!! Вие освен да крадете като за последно и да препирате откраднатото през апартаменти друго не можете - от ясно по ясно е за всички

68

Анонимен

преди 5 години

Вече 10 години ЕС-фондовете си се усвояват много добре от няколко десетки бизнесмена близки до ГЕРБ.Докато не се сложи край на това, България ще продължи да затъва и хората да бягат.

67

Анонимен

преди 5 години

омислав хубаво ги говори тия неща, но има ли идея как да ги направи? Щото той уж е отговорен за електронното правителство от поне 5 години, като се похарчиха стотици милиони, а резултат няма....та ние може и совалки да искаме да правим в Разлог, ама реалностите са други, а цитираните числа са си проформа - ОК, ниска е берзботицата, ОК, нисък е дългът и? Средната заплата в страната след данъци и осигуровки е 350 евро- последните 10 години ГЕРБ са на власт, кое не е ясно?!?

66

Пукнатините са много

преди 5 години

Доверието не е разклатено, то е унищожено и Вие, г-Дончев, знаете това много добре. Не Ви достигна смелост и самоуважение, за да кажете какво наистина мислите за последните разкрития за кадрите в партията ви. И така, за обикновения човек не остана политик, отляво или отдясно, за когото да вярва, че е достоен за доверие. Достатъчно сте умен, за да знаете, че връщане назад няма. За всеки, подкрепящ героите на "апартаментгейт", влиза в сила подозрението, че и той не е с чиста съвест. Жалко!

65

Анонимен

преди 5 години

Дончев, спрете да нагласявате обществените поръчки и осигурете равни шансове за всички фирми. Спрете да лансирате вашите си фирми. Приложете реален контрол на дейностите, без корупция и подкупи.Ако знаете коолко бързо ще се усети това в икономиката ни...направо няма да повярвате.

64

Анонимен

преди 5 години

Ами Бойко му е дал поръчение да изпъкне като лидер. Трябва да почне да приказва лидерската, без обаче да засенчи главния умник.

63

Анонимен

преди 5 години

Дончев е използвал високопарни и нищо не значещи приказки.Смяната на икономическия модел означава едно - край на корупцията и кражбите. Останалото са приказки за наивници и нискообразовани герберасти.Все пак не всички сме проЗДи като Вожда ви.

62

Лъчо Мозъка

преди 5 години

Благосъстоянието на народа се дига. Нормално е хората да сменяме жилищата с по- просторни. Дан си мислите че е лесно всяка година нов апартамент и д а са местя постоянно