17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9"хайде тая златна крава да си е от гледаме и дойм в БГ"С духащи "под вода ""български"" патриоти" няма да стабе! Гаранция!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Бгари на острова? Ясно, от малцинствата........Малцинствата са си в България защото там всичко може и е криво-ляво безнаказано! Само знамена вдигате ама за нещо по радикално не ви бива, български шубета и ***!

15

nadia

преди 5 години

ot 1996ta sum v Angliq-nqmam i nqma da si vadia Britanski pasport-Bugarka sum!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Предадени се чувстват някои индивиди които гаща-пляват на английски но са със самочувствие като Зевс! На тях всички останали, целия свят им е виновен но те самите - НИКОГА!

13

ШибиРиби

преди 5 години

Хубав проект е Европа ама ще отнеме малко време докато идващите от България се научат през деня да си слагат дезодорант и да си сменят дрехите като ходят на работа, а англичаните да разберат че има и по вкусни курабийки от чаените уолкър и че овцете не произхождат от Англия

12

Анонимен

преди 5 години

А защо не пишете колко от тези наши сънародници владеят английския език на ниво за да бъдат наети на работа от английски работодатели!?Познават такива тиквеници, живеят от по 15 години, работят за българи и едно писмо не могат да напишат. Щом не подлежат на интеграция и селяндуризма им е по "вижш" тип култура какво търсят в една държава като ЮК??

11

Анонимен

преди 5 години

Емилия Илиева, медицинска сестра в Англия от 2004..........Госпожата защо не си е изкарала английски паспорт за целия този престой??Възрастните англичани/ки са много възпитани и много толерантни за да покажат неуважение или каквато и да била липса на респект освен ако нямаш селияндурско поведение и си "чорлав" манталитет както повечето нашенски простаци. Време е да поизритат малко селяци защото вирнаха носове и се помислиха за незаменими!

10

Анонимен

преди 5 години

Хахахаахах! "Мнозина се чувстват предадени от държава, която са приели за свой втори дом"Те, горките, и от другата държава, от която избягаха, се чувстваха предадени... Не случиха на държава значи тези хора хахахаа

9

Анонимен

преди 5 години

Аз от 23 год. съм емигрант, и след всички тия години заключението ми е, че борбата за достоен живот трябва да се случи в България, всички трябва да се върнем и да се борим там къде то душата е слязла на парчето земя, където и ходиш каквото и да струваш колко и висок връх да изкачваш, за тях винаги ще си останеш пришълец от хубава или лоша България. И във днешни времена е най лесно да избягаш в чужбина, и да живееш и да дойш от златната крава, хайде тая златна крава да си е от гледаме и дойм в БГ

8

айде бръже

преди 5 години

Немедленно Излизане на България от Ойро същза и сатаНАТО.

7

Анонимен

преди 5 години

Споко Брекзит няма да има. Все пак е готино тези хора да разберат че само България е техния истински дом за който трябва да се борят да се развива и просперира - навсякъде другаде са само предния емигрант...сори.

6

17 мига от пролетта

преди 5 години

Не бе, да се прибират при щурман Радев

5

Така е ..

преди 5 години

Отмяната на Брексита е най умното което трябва да направят. И да не забравят да се извинят на ЕС за просто тията която сътвориха.

4

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Що така бре, елате си в цъфтяща и просперираща България според Боцман Борисов...........а и доста от вас сте му гласували ДОВЕРИЕ?!

3

Анонимен

преди 5 години

Бгари на острова? Ясно, от малцинствата

2

Коце кмета

преди 5 години

Ще бъдат чужди и различни бели християни, а църните муслими ще са си свои! Ами халал да са им на ингилизите, да си ги държат и да им се множат! Те още не са стоплили, че църните идват извън ЕС и ще си идват и след брекзит.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Няма да има !С чиновнически процедурни хватки, бавене и протакане се цели отмяната на Брекзит.Европейският съюз е като мафията. От него се излиза само с краката напред ...