80

анонимен

преди 5 години

Гарантирано от ГЕРБ. Не е луд този дето руча пържолите. Ха ха ха!!!!

79

Анонимен

преди 5 години

Цецо-*** и Боко-кривоглавото щяха да възстановяват чувството за справедливост в обществото.Ами 'възстановиха" го.БравУс !!!И *** да не забрави пак за тях да гласува на изборитИ.Нъл тъй, ceляци.

78

Анонимен

преди 5 години

М,такааа.За да вземе един предприемач терен за строителство,минава през много инстанции,които гледат колко е щедър( случаят Иванчева).После са наредени на опашка останалите приемателни комисии,данъчни и т.н.После идва ред на тежката артилерия,които си купуват апартаменти над и под себестойност.....После тоя предприемач става СМЧ на всички институции и филмът се повтаря.Всички доволни,но музиката я плащат останалите с по 4000 евра за квадрат!

77

Анонимен

преди 5 години

Асоциацията на строителите е притеснена защото ВСИЧКИ изповядват сделки по данъчна оценка а получават в пъти по висока цена което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!Защо няма : "Падни на колене! Ти си абсолятен престъпник"???М.......?!?!Защо едни плащаме данъци а тези тунеядци НЕ????ЗАЩО бе????????

76

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Юруш , купувайте 4000 евро.!. Още малко и ще стигнем Виена , ха,ха .Ще си спретнем кризичка , като за последно - 10 години и после , последния да затвори врата

75

Анонимен

преди 5 години

Артекс са направили промоция на апартаменти за уйкенда и Цецко и Цецка са улучили момента.

74

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Както разбрахме вече високите цени са за нас ... бедните.За богатите политици има преференциални цени - с до 75% намаление ...На прИмоцийка ! !

73

Истина

преди 5 години

цените са нереално високи затова ще си строя къща, строителните фирми ще се борят за офертата, ще си имам ОТК отделно което да прави проверка и ще ми излезе 50% по-евтино за 100% повече пространство. интериора за колкото си преценя .....

72

Анонимен

преди 5 години

Цецо като се върне ще внесе яснота по въпроса - все пак е признат експерт по недвижимости.

71

Анонимен

преди 5 години

Дайте им още по-големи субсидии - големите субсидии пречели да се занимават с далавери и тъмни сделки, щото били задоволени.

70

анонимен

преди 5 години

Оназ булка собственичката на строителната фирма се произнесе че на стротеля квадрата излиза 550?. Значи от тази цена до продажната е печалба която следва да се обложи с данъци. Говорим за всички построени сгради от фирмата. Данъчните що не ги погнат. А бабите за 1,50 може

69

Ха-ха

преди 5 години

ГЕРБ трябва да се учат от Столетницата. Тя изкара най-големия си крадец от парламента и го направи шеф на партията. Може и с Цецо така. С Кирчо ще си организират партиите - всеки неговата, далаверата ще си върви и никакви оставки не могат да им искат

68

Анонимен

преди 5 години

Корупцията била по високите етажи на властта .... а вече имала и самостоятелен асаньор. 600 ?/m^2 било добра цена и строителят бил на печалба .... значи или строителите държат нереално високи цени, или Цветанов е платил доста пари кеш, което е забранено от закона и е скрил истинската цена, за да не плати високи такси по придобиването на имота или сделката е корупционна :)

67

Анонимен

преди 5 години

Малко по-ведро последни в ЕС сме все пак.

66

Анонимен

преди 5 години

ааааааа за едни може за други неможезащо бре- ами да учим децата да са крадци и имошеницичиста работаи да са ... нища че не са от банкя

65

Анонимен

преди 5 години

Спад има само за гербаджиите цецо, цеца и останалите гепачи. За да вземат на безценица апартаментите, кой знае какво са направили за артекс. Примерно опрощаване на данъци, разрешения за строеж, промени в ЗУТ. Абе пълна тиня!

64

Анонимен

преди 5 години

Цецо ще се покаже на един от балконите на огромния си апартамент и ще се провикне, повтаряйки казаното от Гай Юлий Цезар: "Да го духат бедните!"

63

до Ташко Ерменко@

преди 5 години

Как придоби апартамента в Лозенец, който добри и почтени хора те обраха?

62

Анонимен

преди 5 години

ЦЦ скоро ще има 10 апартамента...............браво...............факир е той!!

61

Анонимен

преди 5 години

На фона на депутатските приходи ми се струва, че не мога да кина без медицински сестри и лекари, но спокойно мога да мина и без нито един депутат. Явно е дошло време разделно и ше трябва тези дупетати да бъдат разпуснати и да върнат заграбеното.