12

Анонимен

преди 5 години

Новините от 09.03.2017г.:"МВР ще закупи 290 чисто нови джипа за затягане на охраната по границата срещу миграционния натиск, който се очаква да се активизира отново със затоплянето на времето. За целта е обявена обществена поръчка на стойност над 34 млн. лв. с ДДС, като парите са от договорените от експремиера Бойко Борисов общо 160 млн. евро от ЕК."

11

Анонимен

преди 5 години

Само че ако имаше нещо нередно в сделката Ципов щеше да надува гайдата вече 2 години. Момчето са го натоварили със задачата да пуска димки, за да скрие резила на тиквената банда.

10

Еврозов

преди 5 години

ЕС е източник на корупция. Фондовете се разграбват за лична употреба. ЕС е *** и трябва да се разруши в този и вид.

9

Анонимен

преди 5 години

Най корумпираното правителство в цяла Европа, какво има да се коментира. По свобода на медиите сме зад половината Африка друго какво трябва да знаем?

8

Бивш граничар

преди 5 години

До АнонименИма там едни конвенции,дето забраняват минирането!Естествено,за Турция не важат,ама за нас.....Забрави за мините-душата ще ни изкарат,ако сложим!Обаче има друг вариант-биологична(еко) защита на границата!Две здрави огради,а между тях-подивели,гладни прасета!Който иска-да минава!Впрочем,в Странджа имат голям опит в развъждането на такава порода!Ще имат и репелентен(отблъскващ) ефект,предвид религията на нарушителите!

7

Професор Тюхчеф

преди 5 години

точно тогавашните джипки бяха тукашни и затова ги проверяват, а сегашните защото са западни и всичко е ок

6

баба мара

преди 5 години

служебното правителство е 3 месеца а след това са 2 години не се опитваите дапрехвърлите горещия кестен на президента елементарно е и не хваща декиш

5

Факт

преди 5 години

За границата са нужни джипове/пикапи от рода на тия,с които САЩ снабдиха "умерените" главорези в Сирия-Тойота от старите модели,със стойки за картечници и прожектори!Да не се бъркат със новия модел,който пък предоставиха на ИД!

4

Анонимен

преди 5 години

Ципов,миниране на границите с Турция и Гърция и няма да има нужда от никакви центрове още по-малко да се снема самоличност на евентуалните мигранти за документи.Никаква регистрация,никакви документи-обратно от където са нахлули.

3

Анонимен

преди 5 години

Като им дашат безконтролно мангизи защо да не купчт лукс.

2

Бивш граничар

преди 5 години

По-добре да проверят КОЙ реши да се купят скъпи и капризни машини,вместо евтини, надеждни и доказани!За тия пари щяха да вземат двойна бройка или друго оборудване!На границата от лукс няма нужда,а от проходимост и здравина!

1

АНТИ

преди 5 години

Боко иска руска Лада,за проверка на граничната ограда.С бронировка Лада "Нива",на цар Тиква, най ще му отива !!