52

Анонимен

преди 5 години

В Кремъл номенклатурата е силна. Народа е още слаб за да я гътне . Хората освен с корупция немогат с нищо да оцелеят. Рекет и измама е основното в живота им. Пълна безсмислица е да се труди честно

51

Анонимен

преди 5 години

До 56Аз па се кефа, шото въртиме далавери с ДДСто и взимам работи на евтинждак, ама после ги продавам с ДДСто---мда....."продаваш", ако нещо си "купил" ...

50

Анонимен

преди 5 години

та*шак, фейк протест за отпушване, за "изсмукване на пАрата" на тълпата, която вече се надига против пу.тя...зюганов го играе нашата "бела златка" в периода - "плана сидеров"...ама и тия русначета са про-сти и ги водят за носа ... зюганов "протестирал" ... а къде беше 30 години ве бас.тун - "в медеца", нали ... смЕх!

49

Анонимен

преди 5 години

България няма да се оправи, защото с парите от руския газ се плаща на хора с положение да съботират развитието на държавата, а руснаците кучета ги яли, важно е Путин да е в играта, а колкото за освобождението, още го изплащаме.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 53Аз па се кефа, шото въртиме далавери с ДДСто и взимам работи на евтинждак, ама после ги продавам с ДДСто

47

Ром"с

преди 5 години

Този сайт е създаден видимо за русофобски новини,ако няма ,то да ги съчини или преувеличи.Защо не пишат за стоиците хиляди в Лондон излязли по улиците на протест срещу неизпълнението на волята на народа които е гласувал за BREXIT.Този BREXIT стана фарс и напомня когато бащата направил детето и след това се увъртва и не иска да го признаее.За това защо не пишат тези Днес ,за това което вълнува много българи и всички европейци,а както знаем всички България е в ЕС .

46

Анонимен

преди 5 години

Какво плачат от това ДДС.Като по млад и работех здраво. Данъка ДДС само за материалите ми беше на месец около 500 до 800лв. Поръчките ми вървяха и се чувствах спокоен.

45

Анонимен

преди 5 години

До 47. Та кой ще се хаби да гътне Русия. Просто руснаците не си оправят финансите , продуктите , услугите. Гледат все навън и сами се плашат, че някой ще ги напада, превзема и ще ги лиши от правото да са велика сила.

44

Не им вярвам!

преди 5 години

На комунисти, особено руски, не вярвам. Русия е капиталистическа държава, водена умело от Путин!

43

Ха Ха

преди 5 години

Апартгейт ли?Я малко вятър и мъгла!Падащо доверие в управлението, високи цени , повишаване на ДДС /от 18 на 20/, пенсионна реформа - на 65.Не, не за България, за Русия!Привет от Германия, обади се! Ти гледаш ютуб..

42

До 47

преди 5 години

Руски ***, тя корупцията в България е същата, като в Русия! В малък мащаб и то пак благодарение на Русия. Русия през последните 75 г. не е спирала да ръководи България, чрез нейните мекерета тук.

41

Анонимен

преди 5 години

До ПИЧ !Ами разбира се ,че ще се присмиваме на Русия понеже имат най-много природни богатства ,а мизеруват като роми от Шекер махала ! Ние в България ако имахме техните природни ресурси щяхме да сме 100 пъти по-добре от тях !

40

До 44

преди 5 години

Тя и Венецуела има, ама с диктатура до просешка тояга е докарала нарпда си. А *** плаща здраво на нашите *** и с останалите диктатори по света за сметка на обикновенния руски мужик.

39

ПИЧ !

преди 5 години

Абе, български мизеррници вие ли се присмивате на държавата освободителка на България?! Не си ли виждате корупцията, не си виждате управляващите ви крадат като за последно и си купуват апартаменти за 1 600 000 лева, а уж го е платил 380 хиляди за пред нотариуса?! Живота в България поскъпна невероятно за последните ТРИ години храна, жилищата скочиха двойно, а зеленчуците - чушките са СЕДЕМ лева, Зелето е Два лева килограма! И ВИЕ малки мишчици се присмивате на РУСИЯ! ХАХАХАХАХАХАХА

38

Моше

преди 5 години

Ще оспорва путин Голандските възвищения сега ще му покажем отде дуа ветъра.

37

привет от Германия

преди 5 години

Много некадърна нация ей !Тези земи ако бяха в ръцете на германците сега всички живеещи там щяха да живеят като в райска градина ! Абе имат най-големите залежи на нефт ,петрол ,природен газ ,злато , диаманти ,минерали ,въглища и куп други природни ресурси , а мизеруват като етиопци !Бах му мамата , толкова некадърна нация не заслужава да съществува !

36

Анонимен

преди 5 години

Просто ЕС и МВФ му вдигат рекета почти двойно,затова и на Путин му се налага да орязва пари и спестява,за да плаща на чужденците рекет.Това е простата истина.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Ми бая евтинку сии да ти кажа баценце

34

Анонимен

преди 5 години

Протести ли? Ей ся зкачат с 2-3 роторки, шата-пата, 500 парчета по-малко, останалите в затвора и знайш ли ко хубавичко ша са кротнат. Ша ми протестират!

33

Анонимен

преди 5 години

Да попитам само - А в България как е ?Няма корупция и скъп живот, така ли.И няма апартаменти без пари за управляващата клика ?