125

Анонимен

преди 5 години

До Магистрат129 Мечтайте си,пак ще загубите изборите,защото БСП и приятели,е руска партия от крадци и корумпирани лъжци.

124

Само питам

преди 5 години

Как го казахте, КП...., че не мога да го произнаса, ***.

123

:))

преди 5 години

До СкептикТези / ГЕРБ /театрали какви битки са водили?!? Все пак са звезди, а не политици!

122

Скептик

преди 5 години

Какво пък, заслужават си апартаментите. Може ли 10 години тежки битки без да им се отблагодарим и да им ги подарим даже.

121

:))

преди 5 години

До Проста равносметкаИма ли шанс с вашата логика /появявате класическа завист/ България да се оправи? Вие какво ни пишете? ГЕРБ да продължават да крадат, щото предходните са крали повече ли? Корупцията по висшите етажи на властта да продължава ли?

120

Анонимен

преди 5 години

Орешарски е виновен. За да им клати стабилността, ги е накарал да си купуват апартаменти!

119

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ трябва незабавно да отмени закона за оневиняване на висши служители,който БСП си гласува 2008,на изпроводяк.След това,да разследва хората на БСП за корупция,злоупотреби и търговия с влияние.Толкова много са,че нява да има място в съдилищата за тях.

118

Nightborn

преди 5 години

Аз от сега знам какво ще е решението: "НЯма нарушения. Всичко е законно!". Ако не ми вярвате, може да се обазложим.

117

Проста равносметка

преди 5 години

А бе , може и да е взел Цветанов нещо по-евтино ,но..... ! не е фалирал никога България !!!! Докато , мили другари , вие фалирахте България 2 ПЪТИ за последните 20 г. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ето това е грабеж !!!!!!!!!!!!!!!!!

116

МИЛИАРДИ

преди 5 години

Какви апартаменти, какви 5 лева...МИЛИАРДИ изтекоха, а ни пускат да гоним някакви 4 стени.

115

Смех !

преди 5 години

Какъв е тоя ирк бе, другари ? За чих х.й се хващате за имоти на наой си за 1-2 милиона ? Защо никой не смее да пише ,приказва и показва десетките и стотици милиони ,които се раздават на Гергов ( 43 милиона ? ) , Ахмед Доган ( купил ТЕЦ Варна ,който струва стотици милиони ) , Милиончева ( "усвоила" от КТБ десетки милиони ) ........ !!!!!! Еййййййй, народе , осъзнай се ! Не се увличай по шашмите на комунистите , огледай техните сараи - това са кърлежите на народното тяло !

114

Владко Гораноf

преди 5 години

Та нали КПКОНПИ разследваше и мен. Резултатът ще е същия. Не бойте се деца, гласувайте за граб и всички ще сме стабиУни.

113

Анонимен

преди 5 години

Държавата е прогнила от корупция и шуробаджанащина.ГЕРБ вече 10-та година са я превзели отвътре.Не без помощта на медиите им и безкрайно тъ пия БГ-народец.

112

Ало, Кьовеши

преди 5 години

Ха-ха, няма такъв цирк, верно.Комисия, назначена поименно и лично от Цветанов, щяла да разследва Цветанов.

111

Анонимен

преди 5 години

Средната стойност е 50000.00 лева за 100 кв/м, това е цената на която излиза построяването, разбира се, може и малко повече, зависи от качеството, но това е средно.сложете 100% печалба и става ясно, цената е от 1000 до 1500 лева на квадрат заедно с печалбата, останалото е спекула и ограбване с любезното съдействие на банките.

110

Анонимен

преди 5 години

Звучи сякаш наистина ще се случи нещо, а в същност, някакви хора ще преправят някакви документи, ще се обадят на тоя-ония познат, ще внушат страх и некомпетентност и накрая всичко ще си бъде наред, а то с просто око се вижда че нищо не е наред

109

Анонимен

преди 5 години

Разследването за апартаментите на шайката е направено от Свободна Европа!

108

Анонимен

преди 5 години

Комисията "Цветанов" ще проверява Цветанов по закона "Цветанов"

107

Анонимен

преди 5 години

Това с комисията е смешно. Тия вече се гаврят с нас. Какви проверки, какви 5 лв... На всички ни е ясно какъв ще е резултата.

106

проверка

преди 5 години

Нали се прави проверка за Техноимпекс, ТЕЦ Варно бсп шофьрите на митьо окото и кума на арабоджията кражбите на БКП/БСП край нямат