33

Не!

преди 5 години

Всички, повтарям ВСИЧКИ религии са зло, но една от тях е екстремно зло! Не им дължим никаква толерантност на мюсюлманите, не сме длъжни да търпим извратената им религия. Не сме длъжни да търпим нито една религия!

32

Анонимен

преди 5 години

Щом очевидците от двете джамиите,които са изпитали всичко върху себе си и останали между живите разказаха,че около тях са се виждали множество сачми по пода и наоколо,а не куршуми или гилзи как от муниции то тоз Б.Тарант наверно закъснял за тез 10 минути в началото на записа си докат си настройвал камерата за по дълговременни записи за предаване,че да се получи и за следващите 6 минути за които се разхождал за добавка за надбавка към за записаното за туй,че се наел за пари да се включи на место.

31

Веско

преди 5 години

както обикновено, борим следствието, а не причините. Проблема, че някои хора изпитват неприязън към други може би се корени в последните!?

30

Анонимен

преди 5 години

Тарант е изключение докато мюсюлманските безчинства в Европа са ежедневи, но се потулват.

29

Турски ятаган

преди 5 години

За щастие повечето мюсюлмани са религиозни,точно колкото са религиозни и християните-т.е. религията си отива и е време Аврамовите религии(Юдаизъм,Християнство,Ислям) да изчезнат.Те са измама срещу човечеството.

28

Анонимен

преди 5 години

Характерна тактика на мюсюлманите е да се правят на жертви, за да печелят. Но това вече не работи, хората не са глупави.

27

Анонимен

преди 5 години

Половин хилядолетие сме били под турско робство настоявам за репарации и да ни третират като евреите след Холокоста.

26

Анонимен

преди 5 години

Те ни избиват, но после видите ли мюсюлманите са жертвите . За последните няколко години са разрушени стотици, ако не и хиляди църкви в БИ и Африка. Не съм чувал християни да разрушават джамии.

25

Анонимен

преди 5 години

Щом говори за омраза, значи и той усеща, че мюсюлманите са мразени.Ами никого не мразят просто така - за кеф. Не се ли е запитал - аджеба, защо толкова ни мразят??За българите е ясно защо ги мразим, но за останалите? Кога смята да спре да избива кюрди?

24

Анонимен

преди 5 години

а нещо в главата - защо ли целият свят мрази тази "мирна" религия ?

23

Циник

преди 5 години

700 годишната паравоенна догма ... доктрина за световно господство - логично си спечели врагове из целия цивилизован свят.Ердоганя ( като типичен аллахонагъзеняк ) не вижда какво правят съверниците му из целия свят.Само безграничното му нахалство и наглост - си остават константна величина.Изключително противен ага

22

Анонимен

преди 5 години

Вярно му е плоска отзад главата на тоя.

21

Fenasi Kerim

преди 5 години

Ердоган казва верни неща. Винаги съм го подкрепял но напоследък той съвсем изпуши. Променя си мнението през няколко часа, агресивен е. Не се държи като политик а като шофьор. Вече се боя че ще се изпусне и изрече някоя сочна ругатня пред камерите. Иначе бях в Турция и наистина страната се е превърнала в строителна площадка булвално. Страхотна магистрала от Истанбул на път за Измир. В самия Измир чисто нови пътища, паркове, алеи.

20

Анонимен

преди 5 години

Да каже КАК смята да се бори, а не само да реве както е свикнал.

19

Анонимен

преди 5 години

Спомням си,веднъж беше в Европейския Парламент и ги направи на пух и прах.Чак му ръкопляскаха.

18

:)

преди 5 години

Ердо неможеш да накараш някого насила да обича исляма.Това даже и в измислените ви сапунки го няма./Насила хубост не става/Само стаена омраза.

17

Анонимен

преди 5 години

Какво е казал Ердоган не интересува никого извън Турция.

16

равнопратка

преди 5 години

Това ,че Ердоган казва истината на мноого "лидери"не им допада,но истината си е ИСТИНА!

15

Анонимен

преди 5 години

Това е начинът на Ердо да държи сплотени избирателите си и да се окопае във власт дорде е жив. Отстрани се вижда с просто око, но голяма част от турците са от категорията "80-те процента".

14

Анонимен

преди 5 години

Този само задълбочава омразата към исляма.