495

Анонимен

преди 5 години

Най-много и Боко да осъмне с няколко апартамента, като Цецко, следейки " внимателно" случая.

494

Анонимен

преди 5 години

А пък Цецка Цачева влетяла в парламента и помолила Цацаров да я реазследва.Ха,ха,хааааа!Смех,сме,смех!!!Цецке,***,Цацаров трябваше да се самосезира,не ти да го молиш за това.Цирка продължава с пълна сила,уважаеми зрители.Спите ли?

493

хазяите

преди 5 години

ГРЕБ се оформят като сериозни хазяи........

492

Анонимен

преди 5 години

Прекален светец и Богу не е драг...

491

Анонимен

преди 5 години

До АнонименпРЕЗ 1997 ГОДИНА НЕ БСП А СДС И АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ СЦЕНАРИСТИ НАПРАВИХА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ, КАТО ДОКАРАХА НАРОДА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА. ЖАН ВИДЕНОВ НИЩО НЕ Е ОТКРАДНАЛ ЧОВЕКЪТ. Стана премиер с един апартамент и днес пак има същия апартамент. Разбра ли гербав комунист? В следващия мандат при Станишев БСП осигури най-високия растеж в страната и влязохме в ЕС, това е най-успешното ни правителство и то е ляво за ужас на десната комунистическа пап ляч. С по 7 апартамента.

490

До 566

преди 5 години

Защо не се върнеш по времето на Аспарух да ни разкажеш,кой как е живял.По време на соца твоите авери от ГЕРБ всички бяха партийци,дори партийни секретари/Цецка Цачева/.Т.е.и тогава и сега са там,където има най-голяма далавера-около или във властта.

489

Анонимен

преди 5 години

Свободна Европа изгряха с това разследване, а велето се спотайват и ни лук яли, че те така уж критикуват от немай къде, ама си го крепят бате, че слушка много. И сега кой да гледаш на Тръмп бързите медии или на Меркел забавените реакции.

488

Анонимен

преди 5 години

Цв. Цв е потънал в септичната яма до ушите. Биби е хитър, но неговото си го чака. Няма да се размине на никой.

487

До 550от Звучи гордo

преди 5 години

Моите хора??? Ако се съди по реакцията ти на поста ми, това са по-скоро Твоите хора - червените на цвят, които не предават цвета и "идеята" каквато и да е тя! С офчорка се спряга лидерката на листата ви! Поне така пишат и показват документи по разни предавания...Това с апартаментите е дребна работа за бкп-членвете, които се сдобиха с ТОП апартаменти по центъра на София още преди да катурнат Тошо. Сега са на много по-високо ниво, понеже са първи ешалон. Техните апартаменти по Оборище около бул. Толбухин и Лозенец са много по-ценни днес от това дето се премята като далавера в момента!

486

Менто

преди 5 години

Гадно ми е, пак съм преял.!.

485

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката вече трети мандат кара и все другите са му виновни. Вече се изморихме да слушаме все за другите. Ама такива сме българите, ревльовци и оплаквачки и все друг ни е виновен. Не е чудно, че на власт е някой, на който все другите му пречат и другите са му виновни. Вече трети мандат слушаме какво наследство били заварили, дрън дрън та пляс.

484

Анонимен

преди 5 години

Кабинета на Орешарски го свалиха за 1 милиард заем, а този взе 20 и се чуди къде да ги изхарчи. Цецо къде го тупат като ходи в Щатите? Защо не купихте 10 броя F 35, и без това парите не са ваши. Една АЕЦ в Банкя поне няма ли да построите? Или е по-евтино да купиваме скъпа, но демократична енергия?

483

Анонимен

преди 5 години

И ти си прав за БСП, но това че те са крадци не прави ГЕРБ да не са такива!

482

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега кой коли и беси в ЕС? Ние да си мислим, че са Меркел, Макрон, Юнкер и Туск, а то вчета Тиквю изплю камъчето:"Обещах на Тереза Мей в два разговора по телефона някаква кратка отсрочка"Направо се смаях колко е могъщ наший вожд! А вие сега за едни апартаменти се заяждате... Ми то без малко корупцийка не може бе, господа, я комунистите как крадоха, ние защо да не се пооблажим...

481

Анонимен

преди 5 години

По брутална шайка от БСП не е имало, те не си играят с някакви си апартаменти, те смъкват директно милиарди от българския народ, даже не се и прикриват, Колко пъти ни докарваха до просешка тояга?

480

Анонимен

преди 5 години

Значи не си знаел за далаверите на Цецо и Цецка?Айде,бе!Ами махай ги тогава.Да вършат такива неща под носа ти и ти да не знаеш.Ужас!А къде ти казваха,че живеят?На хотел?Или при някой кумец-приятел за без пари?Виж сега,80% от населението може да са де..ли,но останалите 20%,не сме.

479

Анонимен

преди 5 години

И на нас много ни е гадно,но от вас.Щом видим самодоволните ви мутри така ни се вгадява,че си изкарваме храната,но няма да е за дълго,вервайте ни.

478

УбавиНовиниДнес

преди 5 години

48 часа без плюене по Русия? Кво станало?

477

Анонимен

преди 5 години

Хора,внимавайте на изборите!Цецо ще се опита отново да ги фалшифицира.Има си достоен помощник в лицето на М.Константинов.По места плаши кметовете,че ако населението не гласува за тях,няма да има пари и обществени поръчки.Бъдете достойни българи и гласувайте масово и по съвест.Не се плашете,нищо не могат да ви направят.

476

Анонимен

преди 5 години

ПРОФЕСОРЕ ИМАМ ДОСТОВЕРНИ СВЕДЕНИЯ ЧЕ СИ КИНОТЕХНОЛОГ, А ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СЕ ТЪРСЯТ