37

Анонимен

преди 5 години

До 33Ако докарам "американеца", "норвежеца" и "британеца", ще се справят по-добре ли? Може, ама условието е, да е имало 50 годишен режим, в който малка гурпа имаха абсолютна власт и подготвиха така страната, че да си запзят по един или друг начин властта.Да видим, как ще стане, когато всичко беше планувано. Всички протести, кризи, избори ... Как можеше народът български, да се справи с това, при положение, че две поколение бяха научени, че партията е винаги права и да не се бонтуват?

36

Успял демократ

преди 5 години

Само некадърниците и смотаняците които не могат да успеят живота са нещастни. Умните и кадърните при демокрацията успяват в живота, имат пари и живеят на висок стандарт и са щастливи.

35

Анонимен

преди 5 години

Венецуела винаги е била с добър стандарт на живот след като социалистите дойдоха на власт, доказателство за това са истеричните излияния на сороските медии, и досега не сме видели нито един репортаж с гладуващи и бедни венецуелци.

34

Анонимен

преди 5 години

Вижда нареди, от утре всички щастливи.

33

щастливеца

преди 5 години

"В периода 2016-2018 година обаче българите се чувстват по-щастливи в сравнение с десет години по-рано."И едно щастие настана...Пускам сълза от щастие, че живея в България.

32

Анонимен

преди 5 години

Щом Венецуела е преди нас ясно ли ви е са каква драма става въпрос в Мутромандия.Държавата се разпада бавно и сигурно и след 20-на години е отпишете. България е най-бедната в Европейския съюз.

31

Кога ? Тогава !

преди 5 години

Как ще пеят птиците в житата!Весели ще плуват във простора...Ще се радват на труда си хоратаи ще се обичат като братя.

30

Анонимен

преди 5 години

Свободата, българите я обръщат веднага на свободия,и самоизяждането върви с пълна сила.

29

Анонимен

преди 5 години

За съжаление, аз съм нещастен, защото цялата ми страна е пълна с нещастни хора (забележете, не ползвам думата "нещастници"). Момичета и мочета в средата на 20те си години, преминали през кризи, през бедност, протести, родната образователна система, неблагодарна работа, неплатени заплати, кражби, безхаберие, безразличие и октровенна омраза към тях, от страна на "лелките" из административните сгради.Трудно ми е, да съм щастлив, когато само аз съм малко "по-добре", но не знам, какво да направя ...

28

Анонимен

преди 5 години

В България само престъпниците са щастливи . А кои са те всеки го знае.

27

Предизборно

преди 5 години

Едни ми казват, че ако гласувам за правилните хора, положението, най-сетне ще се оправи.Други натъртват, че сега сме добре, и че ако дойдат други(те), щяло да стане много лошо.щастие балканско

26

Анонимен

преди 5 години

Българинът все е жертва.Жертва на политиците,на статуквото,на системта.Той си е перфектен, но всички са се наговорили срещу него. Сами избираме да сме нещастни.Съседните държави се намират в много по-тежка ситуация от нас, но не са забили глава в земята. Корупцията там е по-голяма и от нашата.Македония тепърва ще бере ядове с албанците,сърбите с косоварите,комунистите се вихрят в Румъния, в Турция на практика има дикатура,Гърция има милиарди заеми.Не сме най-зле, колкото и да им се иска на някои

25

Анонимен

преди 5 години

Българите не знаят че са щастливи, а медиите ги карат да си мидлят че са нещастни. Затова българите си мислят че не са щастливи. Това е реалността.А тази мислена болест се предава от уста на уста и заразява всички около нас. Но винаги може да е по лошо, нали?

24

Анонимен

преди 5 години

*** не е бил и никога няма да бъде щастлив!Горкия винаги ще е депресиран, че комшията има по-хубава кола, че взима 50лв заплата повече, че вместо на Гърция не може да почива на Малдивите, че е принуден да си купи часовник за 200лв вместо за 500, че не може да изкупи целия мол и т.н. и т.н.

23

далече от София

преди 5 години

В Региони отдалечени от София-на около 500км от столицата е много щастлив живота-образно казано -изобщо да не се раждаш по тези отдалечени райони.

22

Морски

преди 5 години

Кой българин е щастлив след като е управляван от Маф,ията ГЕРБ!!!

21

Циник

преди 5 години

В еквилибристиката - да плати сметките за ток, вода , парно, смет, лекарства, и вноските за бързите кредити .... най-бедния европейски гражданин - не е щастлив???Долна инсинуация!Скоро ще науча детето - да се храни с чист ... неподправен патрЕотизъм....и тогава щастието - не ни мърда!Бягайте - докато е време!

20

Джон Ленин

преди 5 години

До Анонимен20 .... АМИ ТОГАВА , ДРУГАРЮ *** В СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ....ТАМ , СИГУРНО И БЕЗ ДА РАБОТИШ ЩЕ ТИ ПЛАЩАТ ...

19

Анонимен

преди 5 години

Кога българинът е щастлив - когато има мини-ваканции и си пътува по родните места, и прави задръствания по магистралите.

18

Анонимен

преди 5 години

До Джон СталинАко мислиш че в Чехия Германия или Австрия няма да ти крадат труда жестоко се лъжеш, те там са само едни човеколюбиви и мислят как да те направят богат....