59

До 58

преди 5 години

Нали не казваш, че ще паднат от небето тия, по-лошите? Или ще ходиш за гъби в деня за избори? Тогава със сигурност ще попаднем на мухоморка!

58

Анонимен

преди 5 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ! Със сигурност СРЕЩУ всяка листа, в която фигурират калинките на ГЕРБ!

57

Анонимен

преди 5 години

Нито е Галъп , нито е интернешънъл! Агенцията е на Александър Райчев и Кънчо Голфа!

56

Анонимен

преди 5 години

След падането на герберите,се подготвя нещо още по-лошо за България.

55

Анонимен

преди 5 години

Ако е вярно това, което току-що прочетох в Афера,то положението след падането на Бойко,ще стане много по-лошо.Дано не е истина,но плана който са замислили,не е в полза на държавата. Остава само да се надяваме,че няма да вкарат страната ни в ощепо-дълбока криза!

54

ГЕРБ глас народен

преди 5 години

Това социологическо проучване на Галъп очевидно е тенденциозно.Мисля така, защото не е възможно толкова скандална фигура като президента Радев да има такава голяма подкрепа. Колкото до изборите, все още не са умрели хората които помнят как правят избори комунистите, а спомените от Мая Костинбродска са живи.Освен това ЦИК и изборния закон са изработени от въпросната Костинбродска и си спомняме че и тя не беше доволна от резултата в нейната секция.Разбира се аз ще гласувам за ГЕРБ

53

БАБА КУНА

преди 5 години

ОТ ПОЯВАТА НА ГЕРБ ВИНАГИ Е ИМАЛО МАШИНАЦИИ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ С ГЛАВЕН ГЕРОЙ ЦВЪКИ. НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ РАЗЛИКАТА В ГЛАСОВЕТЕ В ПОЛЗА НА РУМЕН РАДЕВ БЕШЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМА, ЧЕ ГЕРБ ОСТАНАХА ШАШНАТИ.

52

независим социолог

преди 5 години

Кой успее да докопа Костинброд и гетата той ще има яка победа на изборите!

51

В никакъв случай

преди 5 години

Още от сега усещайки минимално ниски резултати бесепаите подготвят фашифициране на вота. Не се забравя Костинбродската афера. Червените *** подготват нещо подобно.

50

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересуват другите континенти и държави,дори партиите не ме интересуват, интересува ме защо в България гражданите не се чувстват защитени и свободни!И кога ще престанат да мачкат обикновените хора,които нямат никаква вина за ситуацията,но имат право на свободно изразяване на мнението си,волята и правата си?

49

Анонимен

преди 5 години

Кво ни занимавате в ЦИК, 3 месеца преди вота не знаем нищо за кандидат депутатите, Нинова и БСП нещо ментят с ГЕРБ с псевдо скандали за да не разберем кой избираме

48

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРБ победи с по-малко от 20% разлика..., значи България ще бъде още дълги години на опашката в Европа...

47

Анонимен

преди 5 години

"Социолози на повикване" -филм на една телевизия. Има го в тубата.

46

Анонимен

преди 5 години

Евростат побликуваха за щастието на българина ...... 4 % !Там са нефалшифицираните проценти одобрение за Собственика на ГЕРБ !

45

ДртПрч

преди 5 години

Абе вие данните за тая статистика откъде ги взехте? Участниците в пленума на БСП ли интервюирахте?

44

Русофил, ром, гей

преди 5 години

Цитат: "Такива са изводите от независим експресен телефонен сондаж на Галъп интернешънъл..."***********************Бу-ха-ха-ха-ха. Абе вие *** ли сте или нас ни правите на такива. Всеки знае, че този измислен "Галъп" няма нищо общо с оня, други, истинския. Този е на Червен Колю ....хахахахахахахахахахаххахаххахааахахахахахаххахаххахах

43

Анонимен

преди 5 години

Галъп интернешинъл " на червения Райчев естествено ,че ще подкрепи напусналите НС,за да имат оправдание.Винаги му се плаща в точния момент.Същия ползва незаконно името на Галъп интернешинъл, агенция му няма нищо общо с международната.И по как точно се определя ,че евроизборите няма да бъдат честни,каква е причината,да речем преференцията,тя пак ще се възстанови.Ще се изберат тези които са работили добре и имат успехи,но такива са основно евродепутатите от ГЕРБ,ВМРО ,а от БСП какво са свършили?

42

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се гласува, защото това е част от решението на проблема! Негласуването дава възможност друг (ЦвЦв) да ви наглас(и)ува, заедно с покойниците, Вси Светии и Св.40 мъченици!

41

Анонимен

преди 5 години

Щом всички се стремят да натъкмят закона и правилата както на тях им изнася, и да наместят свои хора в разните комисии, значи това има значение за изборния резултат! Цецов не иска да има втори протокол - Каквото пристигне нагоре - това е! Кой кога го е стъкмисал не е важно!

40

!!!

преди 5 години

Изборите НЕ са лек за нашата изкривена мутро-мафиотска "демокрация". Те НЕ решават прооблемите на народа, а само легализират разграбването и колониализирането!!!