56

Анонимен

преди 5 години

Точнона тая вечер 1918 комисари и револициони войнишки комитети разтррлват за първи път масово в гърба бягаштата от фронта руска армия . Малко след това и те се разбягват пред армията на Четворния съюз Факти

55

Карина

преди 5 години

Интересно, къде сега е медийния вой, който ни проглуши и спука тъпанчетата ни във връзка с провеждането на Луковмарш? Май еврейските НПО-та нямат нищо против комунизма и неговия авангард, Червената Армия? Господи, какво двуличие!

54

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Малко са се натегнали... - трябваше не един ден, а един месец по рано...

53

ЛУКОВЦИ

преди 5 години

що не отидете да протестирате пред АМБАСАДАТА за убийството на хиляди невинни българи 10.01.1944

52

ДРУГО СИ Е

преди 5 години

паметника на американските летци, бомбардирали ДЕМОКРАТИЧНО СОФИЯ и убили няколко хиляди заразени от комунистическа зараза българи. Демокрацията иска жертви.

51

Киро Х

преди 5 години

И същите тези ***, които скачат срещу отбелязване на убийството на Генерал Луков - един от най-великите хора, ходили някога по Земята, сега празнуват най-голямото извращение в историята на човечеството?!?! Народе?!

50

Реалноста

преди 5 години

И що да празнуваме деня на някаква НАБИТА като тъпан впрочем и от нас ЧУЖДА армия (((((

49

Додо

преди 5 години

Паметника на юдеоционистката, сатанинска Червена Армия, била маша в ръцете на един античовешки, богохулен, садистичен и извратен режим, чиято основна цел е била унищожение на християнството е ПОЗОР за Отечеството ни! Режим съсипал цели нации и народи - най-вече братския ни православен Руски народ и нанесъл непоправими щети на Родината ни няма място за празнуване! Това е само гавра със светлата памет на десетките милиони мъченици, минали през месомелачката еврейски комунизъм. Анатема! Анатема!

48

Анонимен

преди 5 години

Датата си е баш от 23/24 февруари 1918 когато оная болшевишка папл,ач стряля в гърба на бягаштата руска армия в опитва да спрът ( кайно неуспешно )Настъплението на Четворния съюз на който впрочем и Бг е член . Преди бе извесно като ден на червената армия дега чак подобна простотия .Абе руснаци тъ,по племе

47

ПАСИТО С ТРАБАНТА

преди 5 години

направи кариера и натрупа парички, а пишещите на щат към ГЕРБ за няколко цента тук ще получат селфи с едно потупване от ТИКВАТА. И благодарност от Губернатора от КОЗЯК

46

Анонимен

преди 5 години

Абе Макарв защо е довел и двама виетнамци и един от Мозамбик !!!?...дали иъна тях трябва да са признателни русофилите, че съвецката армия е спасила българските евреи !!!Започна да ми се повръща !

45

ПОЕТА КОМУНИСТ

преди 5 години

Спас Гърневски, наричан гальовно от пловдивчани Спас Гърнето щеше да бута Альошата. Обаче се оказа, боба в гърнето му бил малко и пр.ъднята не му стигнала. Само осмърдял въздуха наоколо. След това за заслуги към СДС го взели в ГЕРБ....

44

МАЛЕ, МАЛЕ

преди 5 години

колко много мераклии да се борят с руските танкове. От четене на комикси и гледане на филми за РАМБО се хваща нелечима болест на сороска краста по мозъка

43

Анонимен

преди 5 години

Ех Нинова, Нинова, нямаш мозък колкото на една кокошка. Сама си гониш евентуалните избиратели недоволни от ГЕРБ с тези срамни предателски русофилски изпълнения.

42

Рашко

преди 5 години

До 1,2,3 ...10Най-добре, кои колко са, се вижда след избори. Нещо не гласуват много за подгласниците на руските интереси у нас :)

41

Анонимен

преди 5 години

Иво Инджев и Паси русофоби? Те са потомствени комунисти, работят за вас!!!

40

1,2,3 ...10

преди 5 години

е това са всичките русофоби в БЪЛГАРИЯ. Е нека да са 100 с Иво Инджев и Пасито. Ама като ги слушаш ще помислиш , че са 100 000. БЪЛГАРИЯ обича РУСИЯ.И това няма как да го промените, ако ще всяка нощ да боядисвате паметниците

39

Рашко

преди 5 години

Следобед, в деня на майстора, руските застъпници са напуснали държавните си службици и вече пътуват към вкъщи :)

38

Анонимен

преди 5 години

Довечера ще има погром от мен на теа венци и паметник !Аз не пропускам да хвърля в коша за *** венците, които поднасят на мандраджиите в наше село.

37

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов миналата година отпразнува този срамен русофилски празник с топовни гърмежи. Тази година явно се е подплашил от антируските настроения в България и не е посмял да демонстрира русофилката си прocтащина.