46

Анонимен

преди 5 години

хаха да, да в България символът на революцията е "жълта жилетка" :D Потрес

45

Анонимен

преди 5 години

Идват избори, Лукойл трябва да удари едно рамо на БСП срещу лошия Боко, който нарочно вдига цените на горивата.Плюс това нали на 16-ти Март готвят МЕГА протест с оня дебелия мошеник от Англия, с които правиха и МЕГА протеста с 200 човека септември месец.

44

Барселона

преди 5 години

То е нормално да е най скъп във Видин....те са най богати...Егати и мизерията...

43

Пресаташе

преди 5 години

До Анонимен 43Изнасят се нискоквалифицираните, но се връщат висококвалифицираните.

42

Анонимен

преди 5 години

Има една статия малко по-вдясно от тая - "40 хиляди млади по-малко, бягат в Чужбина"!Това говори всичко за България!

41

Анонимен

преди 5 години

Всичко е менте в България.1. "БПЦ" е менте пълна с комунисти антихристи. Псевдоцърква, лъжецърква, "църква" блудница, комунистическа организация.2. Парламента е мента пълен с __,,__.3. Съд и прокуратура са менте пълни с __,,__.4. Демокрацията е менте пълна с червени "партии".5. Капитализмът е менте, пълно е с червени крадци милионери.Никой не иска да сменя модела, БКП не и трябва власт, защото си има и без това всичко, държавата е нейна. Синдикати реално няма. Журналистиката е поръчкова.

40

Анонимен

преди 5 години

Бойко мутрата на съд до дупка!

39

Анонимен

преди 5 години

Игра на нерви, всеки ден с по 1 стотинка нагоре! Или всеки ден с по 1 сантиметър навътре!:) Ама явно ни е хубаво!

38

аз

преди 5 години

По-просто стадо от Българското няма! Хвърлиха ни някой лев повече,натряскахме банковите заеми, лакомията ни затвори очите и решихме,че цял живот ще игарем хоро и ще ядем и пием всяка вечер. Да ама не...Докато се вдигнем ще ни изгърбят и ще ни пръснат хълките....залъгвайте се,че взимате много...Децата ви ще плащат

37

до 32-ри

преди 5 години

Борисов, ти ли си?? Или негов ***??

36

Анонимен

преди 5 години

Е затова на пролет емигрирам и е*ал съм ти държавата вече една стотинка данък няма да платя тука, нито на Домусчиев нито на Пеевски нито на Борисов!

35

до 30

преди 5 години

Все ще се намери по някой *** като теб да е опозиция на мнозинството! Ама като падне горивото на нормални цени зареждаш до горе , нали? Ама сега се правиш на оборотен *** "стига сме били ревали"...Като си отворен като падне горивото благодарение на нас, ти си го плащай на мафиотски цени като казваш на гишето, че не протестираш и искаш да си го плащаш по 2,50 бензина! Ай бегай у лево!

34

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще има пак смачкани герберски тикви! Точно предизборно ще им начукаме брутално канчетата! Ганиииди нещастни, вслат никога няма да видите! Бойко мутрата на съд до дупка!

33

Анонимен

преди 5 години

Сравнително евтин ни е бензина, ако сравним с Европа, но заплатите са много ниски и от там вече идва проблемът.

32

Анонимен

преди 5 години

Пртобват, пробват, пробват с по 2,3,5 стотинки, Бай *** не се вдига и така колкото могат да отмъкнат в джобовете си все е файда!

31

Анонимен

преди 5 години

Батко, ако искате и с оранжеви жилетки излезте. Ако си мислите, че слагането на жилетка много ще ви помогне, просто ви е загубена каузата. Друго трябва да се вземе от примера на французите..не жилетката..Не мога да разбера на глупави ли се правите. Там излязоха хиляди на протест...тук свиркат пред парламента 10 човека и си мислите, че "ключа" е в жилетката...Мега зле

30

Анонимен

преди 5 години

Тук в бялата държава при 2.800 евро заплата горивото е на 1.25 евро. При вас незнам как са заплатите но сигурно с една заплата ще заредите 300 литра. Аз ще заредя над 2 тона. Иначе как сте добре ли ви опрашват Другарите. Халките свикнаха ли с калибъра. Добре че преди 23 години се изнесох че с тия сеяндури дето си избирате сигурно след 100 години ще заживеете като белите хора.

29

Анонимен

преди 5 години

Ай стига сте ревали, бе. Като ви е скъп бензина ползвайте градски транспорт. Навскъде по света се качва бензина с качването на цената на барел. Що си мислите че света се върти само около България. Веднага се започна с конспирации и картелни истории.

28

Роб на влаЗта

преди 5 години

Всяка година когато дойде лятото горивата се вдигат и зимата падат .Нищо ново под слънцето ..

27

Анонимен

преди 5 години

*** го клатят маса години, ГЕРБ вече 10,а той вика"хайде на улицата" понеже горива скочили.Няма улица,няма 5 лв.,няма...