45

Анонимен

преди 5 години

След като всичко е *** неутрално мъжете, защо работим се пенсионираме по-късно от жените ? Какво му е неутралното на това ?

44

Анонимен

преди 5 години

Вече расте поколение с еднополови родители. Скоро ще се види, отражението върху психиката му.

43

До 41

преди 5 години

За секта НПО-тата науката не съществува, както преди е имало света инквизиция, така днес си имаме НПО-та които наказват всеки неудобен, всеки които смее да успори проповядваните от тях простотии. Европа до такава степен е потънала в собствената глупост, че обществото вече приема всякакви гаври, гей бракове, гей родители, скоро очаквам и бракове между хора и животни, които да си създават генно-модифицирани хибриди, което естествено ще се представи като велико достижение.

42

Анонимен

преди 5 години

Чудесна новина колкото по-бързо се въведе и в България толкова по-бързо ще настигнем французите по стандарт на живот.

41

Татко

преди 5 години

Значи щом ще сме *** неутрални, значи всичко трябва да е неутрално ! Вместо мъжки и женски имена се въвежда номерация примерно ЕГН-то ти и така ще се представяме един на други. Здравейте аз съм 8005061111 примерно ! На галено можете да ми викате 800. Освен това трябва и езикът да се модифицира не трябва да има мъжки и женски род всички ставаме То ! Откачена история.

40

Анонимен

преди 5 години

*** в крайна сметка май ще се окаже "избираем пол". Избираш си какъв да бъдеш и започва да ревеш за права и специално отношение.

39

Анонимен

преди 5 години

Тези вече излизат извън контрол. Какви ли ще са следващите искания? Какво ли ще е сле 10 години?

38

Анонимен

преди 5 години

Ясно, тези искат да се водят по номера. Ами да им дават там някакви номера и всички да се обръщат към тях по идентификационния им номер. И не е нужно да им дават привилегии, нито пък да се съобразяват нормалните хора с техните извратени лудости!

37

Анонимен

преди 5 години

Днешната жалка ситуация - промиване на мозъци, добрите гейове и лошите нормални хора. Гей ли си, ти си свръхчовек, нормален ли си, ти си лош, изостанал ***, на които трябва редовно да му се показва, че мястото му е по-долу от богоизбраните. Обаче един ден, тази гавра ще катастрофира тежко и всички които сътвориха тази помия ще си носят последствията.

36

Анонимен

преди 5 години

Природата го е измислила, ама кой ли я слуша....

35

Анонимен

преди 5 години

Полът е биологично обусловен, а всичко останало са болести според МКБ на СЗО! ИК въвежда термина *** "пол", който бил "социално конструирани роли". Всъщност психоложката прокарва идеята за социалния пол, който е една от основните тези на *** изследванията и Истанбулската конвенция.

34

Анонимен

преди 5 години

Е няма такава цензура, всичко което е в разрез с хипи-либерастията която в този сайт е закон, установен от спонсорите се трие. Браво така се прави, ето това свобода на словото, аз бял консервативен хетеро мъж, следователно съм лош.

33

666

преди 5 години

пак ще го напиша: НИЕ СМЕ НОРМАЛНИ! П-ли не толерираме.

32

Анонимен

преди 5 години

Родители 1 и 2 трябва да са извънземни стеаннополови същества тогава, защото по тяхната логика пренебрегват природните, обществените и биологични закони. Децата им значи са - дете 1,2,3 и т.н., и също не би трябвало да се назовават с мъжки или женски имена, защото не е толератно и политкоректно. :)

31

ss

преди 5 години

това е дискриминация родител 1 и родител 2, ми ако родител 2 иска да е родител 1 как така единия ще е 1 а другия 2 това си е чиста дискриминация, трябва да е родител родител... лапито ще вика едноооо едноооо, двеее те вика в хола да му донесеш бирата...

30

Да, ЛЕЛЕ,

преди 5 години

Полът е биологично обусловен, колкото и да реват и да се пънат близачите на гейвропата и лизамериката. И това е. Природата е решила така. И не е сполучил този, който е възстанал срещу нейните правила.

29

КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ

преди 5 години

СЛЕД СТО ГОДИНИ ЗАПАДЪТ ЩЕ НИ ЛИ ЖЕ ЗА ДНИЦИТЕ НА НАС ХОРАТА ОТ ИЗТОКА, А МОЖЕ И ПО-СКОРО ДА Е, ЕДИН ФРАНЦУЗИН ДОСТА ДОБРЕ ЛИ ЖЕ ГЪ ЗЪ НА КИТАЙСКИЯ СИ ШЕФ.

28

Анонимен

преди 5 години

Со.росоидните е думата.Жалко за поредното окастряне на иначе необидни думи.та ... Природата е създала възможност за поколение само от мъжка и женска полови клетки, съответно едно дете може да има една майка и един баща.това, че човечеството се изюди и почна да си измисля всякакви недопустими глупости, не означава, че здравомислещите хора трябва да ги подкрепят. НЕ на осиновяване на децата от ге.йове и лес.бийки! Това е дъното на морал и естествени отношения.

27

Анонимен

преди 5 години

Родител 1 и родител 2 ако са два педера, тогава никой не е родител, защото нищо не са родили и няма и да могат да родят.Цялата тази работа е върхът на идиотията и само болен мозък може да я пробутва в обществото.

26

Анонимен

преди 5 години

*** гейове да си провалят държавите и семействата - не можем да ги спрем.Важно е България да остане нормална държава, която признама само нормалните бракове, а това са единствено браковете между мъж и жена. Съответно мъж и жена могат да бъдат единствено родителите на всяко дете, родено под слънцето - майка и баща. Ако нещо друго беше нормално, природата би го измислила по друг начин, но двуполовите животни, към които принадлежи и човекът, създават поколение само по този начин -