17

Буда Ла

преди 5 години

И защо се показва, да му хвърлят око и други престъпници?

16

бай х

преди 5 години

До Анонимен 14 те всеки месец ти слагат някаква такса обслужване и след 10 години тия 100$ вече ги няма и даже може да ти искат да доплащаш ....

15

Анонимен

преди 5 години

А миналия месец беше Първa инвестиционнa банкa в Дулово!

14

Анонимен

преди 5 години

Допълнително от 8.През тези 10 години Банката бе претърпяла няколко метаморфози(разделяния и сливания)но не знам да е фалирала,като КТБ например.А за сувдта да ги потърся след още 10 години,може би просто няма да имам възможност.Точно възрастта ми може би е била причината за изпаряването на сумичката.Говорих и с адвокат,но човекът най-чистосърдечно ми каза,че няма смисъл за 100$ да се прави жалба .

13

АнонимеН

преди 5 години

КОГАТО ПУСНАХ ПРЕВОД ОТ 14 ХИЛЯДИ ВЪВ НАЙ-МАСОВАТА БАНКА БАНКАТА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЯСНО ВИ Е КОЯ Е ! АМИ СЛУЖИТЕЛЯ ПОИСКА И ПОТВЪРЖДЕНИЕ ОТ ВТОРИ ЧОВЕК!НАЧИ ТУКА ИМАМЕ НЯКАКВО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ СЪС СПЕЦИАЛНО ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО ОБСЛУЖВАНЕИНАЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ОТ ПОНЕ 2-*** СЛУЖИТЕЛИ НА БАНКАТА!

12

Анонимен

преди 5 години

не е ли алианс, с тия сини надписи "застраховане" по вратите?

11

Анонимен

преди 5 години

ЦКБ ЛИ Е "банката"???Аз за един приятел питам

10

До 8

преди 5 години

Пробвай след 20 години да се поинтересвуваш от тези 100 долара, даже по-добре след 50 години.

9

Анонимен

преди 5 години

Имам една позната чистачка в една банка, т.е. банкерка ...

8

Анонимен

преди 5 години

И аз,преди две години имах проблем с една банка,и от тогава дори и край неин офис не минавам.Бях внесъл 100 $ по лична сметка като депозит.След 10 години посетих офиса на банката и служителка ми каза,че понеже по сметката не е имало"движение" тя е била"замръзена"и ще трябва да подам молба за да се се "размрази"Така и направих и след няколко седмици отново посетих офиса на банката и отговорът беше,че аз нямам сметка в банката,въпреки очевидните документи (договорът и вносната бележка от банката)

7

Анонимен

преди 5 години

Само в заглавието пак показаха същата неграмотност.Банкер е собственик на банка или крупен акционер.

6

Анонимен

преди 5 години

Този път правилно написаха "служителка в банката", а не "банкерка", което би показало неграмотност.

5

Анонимен

преди 5 години

За такава сума се иска освен нареждане, декларация за произход. Един служител вкарва данните , друг като пуска превода ги проверява. Трети - касиера , брои парите на ръка ако са теглени и на каса част от тях. И кво стана 3ма служителя , барабар с шефката. Че ...то целият клон е от престъпници ! Имената им ? !Името на банката ? Как така, защо се крие ? Проблемът на човека е че не е ползвал смс известяване за дебит. Онлайн банкиране също ! Както и много пари а не са на влог ! Банката и името !!!

4

Анонимен

преди 5 години

До М.ЦветановМа какви сметки бе?БСП казаха, че умираме от глад.От къде пари за сметки у българина?

3

Анонимен

преди 5 години

Коя е банката?Хубаво е да се знае да не се лъжат хората да си дават парите за глупости.

2

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА ВИ Е ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА НЕ ПРЕДОСТАВЯТЕ ПАРИТЕ СИ НА БАНКЕРКИ!!!*** ПОСЛЕ ДОКАЗВАЙ, ЧЕ НЕ И Е НАРЕДИЛ ДА ПРЕВЕДЕ ПАРИТЕ НЯКЪДЕ СИ!5 ПЛАТЕЖНИ ИМА ДА НАПИШЕТЕ САМИ ЛЕЛЕ , ЧЕ Е ТРУДНО!!! НЕКА МУ Е НА ТОЯ!

1

М.Цветанов

преди 5 години

Коя е банката? Когато става дума за кражба в особено големи размери е редно гражданите да знаем коя е тази банка, за да предприемем нужните действия и да защитим парите си. Не искам да се събудя утре и аз с източена сметка.