232

Анонимен

преди 5 години

Правото 15/15 право ли е?

231

Анонимен

преди 5 години

Това с кодекса беше безсрамие от страна на ГЕРБ. Да искат да отменат от нашите права да пренаредим листите.... Срам за тях.

230

Анонимен

преди 5 години

Бойкотирайте герберастките ***...Нека си четат глупостите,които пишат само...Както е казано...Убий умствено недоразвития с мълчание...

229

До 243

преди 5 години

Абе льольо,ако Винету продължи още един мандат в България няма да останат хора.Тогава и да търсиш Орешарски да ни оправи вече няма да го има.

228

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 252Борисов не им е казал...

227

Анонимен

преди 5 години

Смешни и жалки палячовци!Ако съзнаваха какво представляват щяха да се самоубият незабавно!

226

Анонимен

преди 5 години

До Men"Социализмът е власт на некадърниците. Пример - работник в завод, взима заплата 10 пъти повече от учител."Сега, като мутра взема заплата 10 пъти повече от учител, кое му е по-доброто?

225

ХоХо

преди 5 години

Не мога да разбера ние парламент ли имаме или имаме Парлама Мента ?Да си заминават кой откъде е !

224

Анонимен

преди 5 години

Голям смях! Днеска така - утре онака. Така каза шефа! Вие сте прости и аз съм ***!Дали има нормален човек, освен чиновническата ***, който да гласува за тия невчастни кукли на конци?

223

Анонимен

преди 5 години

До хмм...Може би затова БСП напускат, щото парламент де факто няма - Борисов разпорежда и марионетките там гласуват. Днес гласуват едно, утре - обратното. И в двата случая много аргументирано. Като Биков - могат да аргументират прекрасно всичко, което е необходимо. Може да твърди, че Тако е бил диктатор, а от слугата му, Бойко даже и малко диктаторче не става. Може и да прославя Борисов като господ - зависи за какво плащат.

222

Анонимен

преди 5 години

Депутатите на ГЕРБ за пореден път гласуват решение и след като Борисов им каже - гласуват обратното. Колко достойнство и самоуважение имат герберските парламентаристи. Имат ли собствено мнение или всяко мнение на Борисов е тяхно собствено мнение, дори когато мнението на Борисов е нецензурен израз по адрес на май.ка им.

221

Анонимен

преди 5 години

Бойко каза това днес. Но утре Цецо ще се върне "назакусван" и ще му спретне още някоя интрига "по американски". Съдбата на пумпала е такава!

220

хмм...

преди 5 години

Не герб, Борисов връща преференциите и е разпоредил да избират нова ЦИК! Групата на герб до вчера плампаше съвсем друго и това е ясно на всички. Друго не е ясно, защо ни е въобще парламент, щом като така или иначе всичко решава в крайна сметка той!

219

Maks

преди 5 години

Фурнаджийски лопати са това ПОЛИТИЦИТЕ без ИЗКЛЮЧЕНИЯ !

218

Случаен

преди 5 години

Абе хора, чета ви постовете и ви се чудя как можете да пишете против Бойко Борисов. Та това е човекът спасил ни от катастрофата предизвикана от Орешарски през 3014 г.?

217

дядо йоцо

преди 5 години

Ех, колко мъка има в тая държава!

216

Men

преди 5 години

Социализмът е власт на некадърниците. Пример - работник в завод, взима заплата 10 пъти повече от учител. Затова сега сме така. И затова сега пищят разни с основно образование, че им взели хляба.

215

Анонимен

преди 5 години

До .Така като го гледам на снимката, май са му изгорели бушоните :D--))в последно време и от други снимки е видно изтощението ... много работа свърши в интерес на истината, обаче и много поразии/грешки/ взе да прави във вътрешен план

214

до Анонимен

преди 5 години

*** ми дойди ми. Това е то мишката ГЕРБ. Днес едно, утре друго. И така ни управляват. Некадърници = ГЕРБ. Да се махат.

213

.

преди 5 години

Така като го гледам на снимката, май са му изгорели бушоните :D