29

До 119

преди 5 години

Ха ха, може и да е дала нещо,но на теб,нищо.

28

Анонимен

преди 5 години

Островите са руски - ясно,който не му харесва, да духа таратора.

27

BROWN POWER MEXICO

преди 5 години

Баща ми е абориген от Брисбейн, Австралия а майка ми е родом от Читагонг, Бангладеш. Аз съм чист ариец или монголец, но чист!

26

юбералес

преди 5 години

До До юбералесТака е на Путин ще му е много трудно да убеди ватата в Русия, но още тази година ще има решение по случая защото трябват пари на едните а на японците суровини, които в момента Китай им ги отнема в Индонезия, Малайзия, и региона.

25

юбералес

преди 5 години

Преговорите се водят за инвестиране в завод за втечнен газ на Сахалин и продажба на втечнен газ в Япония, сваляне на санкциите и съответно доставка на електронно оборудване и друга техника за руската авиоиндустрия. Японския премиер е поискал парична компенсация за 75г. окупация за японското население на островите.

24

Анонимен

преди 5 години

Страната агресор Русия е на колене и ще върне тези незаконно заграбени острови, няма къде да ходи.

23

Анонимен

преди 5 години

Руски са и точка.!

22

Анонимен

преди 5 години

СССР не подписва Договора от Сан Франциско в знак на протест, че не е поканен Китай, но е поканен Тайван. САЩ се сдобиват с много острови по този договор, а СССР, който би могъл да реши кардинално въпроса с Южните Курили, остава в състояние на неподписан мирен договор с Япония.Една поправка - не топлото течение, а дълбочината на морето при тези острови е географската причина за ограниченията в корабоплаването.Един вулкан на о-в Итуруп е единственото място в света, което изхвърля рениева пара.

21

Анонимен

преди 5 години

До юбералес 42Ха-ха-ха-ха.....това е "новина" отпреди 74 години!!! И това "връщане" отвреме навреме, през 10-тина години става "новина", говори се 2-3 седмици и..............после ПАК СЕ ЗАБРАВЯ!!! ха-ха-ха..............А колкото до Путин.........той има НАВИКА ДА ВРЪЩА НЕСПРАВЕДЛИВО ЗАВЗЕТИ РУСКИ ЗЕМИ!!!! Така че внимавайте.....тия от Аляска!!!

20

юбералес

преди 5 години

Новината е, че Путин ще връща Курилите на Япония, за да може Русия и Япония да подпишат мирен договор и Япония да инвестира в Русия както и да купува руски газ. Просто ''денги нет''.

19

Както каза Путин

преди 5 години

"Защо да им даваме Курилите - за да ги дадат на САЩ за военна база ли ?"

18

Василев

преди 5 години

По силата на мирния договор от Сан-Стефано между Русия и Османската Империя, Румъния е призната за независима държава!Отстъпва на Русия Южна Бесарабия.Компенсирана е с получаването на Северна Добруджа!Промените са утвърдени от Берлинския конгрес между великите сили и Османската Империя!!!!!???Четете договорите и документите, знайте си историята и никой няма да може да ви манипулира и да се заиграва с вашето невежество и да извлича дивиденти!!!Агент Франки Бонъли!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 5 години

А пък аз само да припомня, че днешна Румъния не е имала северни територии, а те са били територии, загубени от Руската империя след Кримската война.Северна Добруджа е дадена като компенсация за участието им във войната.Груба стратегическа грешка на руснаците

16

Анонимен

преди 5 години

Има ли съседна държава от която империята на Злото да не е заграбила територии !?

15

Василев

преди 5 години

Само да припомня, че след края на Руско-Турската война, Румъния взима Севеена Добеуджа от България, а тя преотстъпва на Русия свои северни територии, имало е споразумение между двете страни!!!За това и границата между България и Румъния не минава през Дунав, където се влива в Черно море!!!Агент Алистър Лоугън!ЦРУ!!!

14

ТHE Патриот

преди 5 години

нещата ще се запазят както винаги си е било за Япония първите три букви от островите ще получат ,за Русия останалото:)

13

Анонимен

преди 5 години

На Русия територии никога не са и били достатъчни.

12

Анонимен

преди 5 години

Японците няма да получат нищо за да са спокойни. Иначе все ще са притеснени някой да не им отнеме островчетата. А пък ако искат може да се опитат да направят както в щатите през втората световна тогава се разминаха само с две малки атомни бомбички, а сега не ми се мисли как ще плуват като им потъне острова.

11

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно Империята на Злото ще върне всичко което е заграбила !

10

Анонимен

преди 5 години

Московската Орда трябва и Крим да върне на Украйна !