19

Анонимен

преди 5 години

Аман оит некадърни поети!

18

Анонимен

преди 5 години

Разбирателство ,но с опозицията,там сме дует.

17

Анонимен

преди 5 години

Какво свърши Йотова за два мандата в Европарламента?И след една праволинейна БКП кариера си остава докрай вярна на ремсисткия ентусиазъм - саботаж и деструкция на всяка цена, пРезидент - марионетка и Барби-пустостословие; е, толкова си могат, знаем го от 74 години.От промяна има нужда, и тази промяна се свежда до изчистване с парочистачката и на най-малкия намек за "соц-носталгия", анархия и безобразно якобинско лапане под образа на измислени *** "идоли".

16

До 13

преди 5 години

Нещо бъркаш представителните функции на президентската институция с изпълнителната власт.Президента прави това,което му позволява конституцията и то не е малко.Да отвори очите на заблудените овце и да се опита да озапти,поне с думи разпасаната власт,не е никак малко,неуважаемо герберче.

15

Поет

преди 5 години

*** наш чорап зеленНатиска яко за ГрипенНо Бойко пак го изиграИ оня мига с пръст в уста.A сърпичуковците са под стройВ нета църкат писъци и вой,Нов провал, горките твариВлади Путин пак ще ги шамари.

14

Анонимен

преди 5 години

Може да се каже,че Борисов излезе най-големия късметлия в държавата.Хитрият Андрешко успя с простоватия си език да влезе под кожата на себеподобните си,да ги омае с лъжливи обещания,които бързо забравя и да осребри наивността на стадото,което още не може да повярва,че много го лъжат и много го стрижат.А най-големия му късмет е,че по негово време потекоха еврофондовете,които пилее с размах и без страх от възмездие.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Той бил единствения който казвал "истината". А, я ми кажи за 2 години какво е направил, само едно нещо ми кажи??? Освен само да отправя критики, друго направил ли е???Президент ли е или журналист??? Никъде по света не го канят на срещи, никой не го има за фактор, само тук няколко заблудени дущици му се възхищавате, ама за какво по-точно и вие не знаете.

12

До 10

преди 5 години

А защо трябва да ги коментира?Май търсите интриги,за да захранвате злобата си.

11

До 3

преди 5 години

А можеш ли да преброиш патериците на ГЕРБ или до толкова не можеш да броиш?

10

Д

преди 5 години

Пропуснали сте думите на г-жа Йотова за съпругата на президента - как не желае да коментира изказванията й

9

Анонимен

преди 5 години

ББ:Който не е с нас,е против нас.Ееее,крайно време беше някой да каже царя е гол.Истината боли,нали?

8

Анонимен

преди 5 години

Президента е единствения мъж в държавата,който казва истината за корумпираното управление,което си е напазарувало и политици и олигарси и журналисти,които си затварят очите за истината и благоговеят само пред царица парица.

7

Чавдар

преди 5 години

Мутра премиер

6

Анонимен

преди 5 години

Тия от кабинета се изживяват като единствена и неповторима инстанция,праволинейни,честни и почтени,не обичащи суджуци,не живеещи безплатно в палати на кръстници,не носещи чантички за 18 000 лв.,не притежаващи по 6 апартамента,не пилеещи милиарди за обществени поръчки за наши хора за саниране,магистрали и др.Да изреждам ли още?Страницата няма да ми стигне.

5

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонимен4пег бънди.

4

Анонимен

преди 5 години

Таз на снимката не мога се сетя коя беше

3

Две

преди 5 години

Сега са две патерици на бесепето - резидента и вицето.

2

Pr

преди 5 години

Хич даже.

1

Анонимен

преди 5 години

На никой реално не му пука общо взето. Президента може да си лала колкото искаш.