216

Анонимен

преди 5 години

Добрата стока няма нужда от толкова абсурдна и агресивна реклама. Превете сметка какъв *** ни продават.

215

идея

преди 5 години

Това за крака е демоде.Отдавна на мода са конника без глава,мухата без глава.Да му отрежат главата и да го качат в самолета!Като се сетя за ракетата дето падна в Горна Баня и изпотроши прозорците на цял квартал ми става ясно,че и оня пилот или не е имал глава или не е имало нищо в нея!То колко ли клетки да има в главата на военен-ака,пика,папа и марширува-4 стигат!Другите са излишни и затова във военното училище ги унищожават,за да не може той да върши своеволия!

214

Истината е:

преди 5 години

преди 2 седмичи Хърватска реши да не купува 10 Ф-16 от Израелпочти в същия ден нашата политическа из_мет ръководена от юдо-масонската банда на Соломон Паси реши да купи 10 Ф-16ясна ли ви е сега цялата работа !?

213

самопризнание на

преди 5 години

Маркус Ели Рувидж- евреин и личен биограф на сем.Родшилд;-Ние евреите се измъкнахме от военна служба и то във военно време .понеже сме(пацифисти) по натура,но същевременно ние сме причината и за всички воини и главни получатели на изгодата от тях.Ние сме основатели и убийци на капитализма и същевременно апологети на комунизма ,който е наше дело.Ние сме тази унищожителна сила която ще направи гойте до един да ни се подчинят и признаят нашия божествен произход

212

Ужас

преди 5 години

Ами режи и се качвай. Такива самолети много. Кой го спра този човечец. Той сигурно се кефи като убива хора??????

211

:))

преди 5 години

последното поколение самолети трябва да е безпилотните /вероятно има вече единични мостри! Пък Филипчо нищо не дума за такваз опция! т.с не слъгвайте че това не е пробутване на нещо морално старичко , а последният писък на технологиите, молил! :))

210

Рекламата

преди 5 години

Основен постулат в рекламата е че лошата стока винаги се рекламира най много.

209

Така е

преди 5 години

*** прав е човека.

208

до 222

преди 5 години

Напълно съм съгласен с теб.Работя в спешна помощ и линейките са ни пълна скръб.Повечето от апаратурата е китайска от фирмата"Жив Зян"!Когато по някаква случайност доставиха европейска апаратура за телемедицина Генка Шикерова толова сълзи проля,че е скъпа та за малко язовир Искър да прелее!Обещават нови линейки от 3 години и никакви ги няма!За заплати и условия на труд да не говорим!А сега Шикерова дали ще посмее да говори за самолетите ?????

207

джо

преди 5 години

до 218 РЕАЛНОСТТАНякой, цяла нощ е гледал холивудски филми а на сутринта не си е взел хапчетата.

206

до 207

преди 5 години

Изборът е между Турция и Швеция по точно!Ф16 се произвежда и в Турция.Сега се досетете колко ще е комисионната на ДПС за тези Ф16 ? ДПС ще са по богати и от цар Крез!

205

джо

преди 5 години

Цяла статия показва ,колко зле е положението ,когато говори военен. Добре , че не дава нещо друго в замяна а само десния си крак.Колкото до цялата ни армия, положението е "Трай бабо да не та среща мечка в гората." С цели осем самолета направо разтреперахме света.

204

подстекател

преди 5 години

Е те това не бих го пропуснал!Еднокрак пилот!!!! Аман от лъжци и измамници.Направо го кръщаваме Джон Силвър!Истината е,че съвсем близо до нас в Турция се произвежда Ф16!

203

Иван

преди 5 години

И като отидете на болница, пак няма да има модерно оборудване и лекарства. Нито достатъчно линейки. Радвайте се на изтребителите..,

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонименdo 216Moskvicha ne beshe li posledna duma na ruskata tehnika ?

201

Пешо

преди 5 години

Да *** двата крака направо, пък ти и на ф35 лети ако искаш.

200

Анонимен

преди 5 години

Може и нещо друго да си отрежеш (18+)Ама F16 пак ще си бъде същия стар варел Като Москвич със китайски LED светлини

199

Анонимен

преди 5 години

"...той е оборудван с последно поколение системи и оборудване. Това включва възможност за атака през деня и нощта."Да разбирам, че по-старите Ефки не могат да летят през нощта?!? Каааааааааквоооооо?!?

198

?

преди 5 години

Аз не мга да разбера защо са ни тези самолети . В СИРИЯ РУСКИТЕ с-400 НЕ ДАДОХА ДА ПАДНЕ ЕДНА РАКЕТА ИСТРЕЛЯНА ОТ Ф16

197

Анонимен

преди 5 години

Боже,Боже и това безмозъчно млекопитаещо е било главнокомандващ "безсилието" на БЛАТО!Какви ли са тези след него????!!!!