210

Нема нужда от хвалби

преди 5 години

Помним как свърши КурскДобре че платиха на холандците да им я извадят

209

Анонимен

преди 5 години

Я,едни русофоби от най-западналото балканско племе се присмиват на Руския ВМ Флот!Хайде коментирайте Военния флот на България който целия може да се побере в една руска подводница ,,Тайфун",че даже и да остане място!

208

extremist

преди 5 години

*** ГЕРБ В ПАНДИЗА

207

Анонимен

преди 5 години

А "Боярищник" какво е? Бактериологично оръжие ли е?Нация дето не може да си купи водка заради безпаричие.

206

Анонимен

преди 5 години

Кузя е гениалност на инженерната мисъл самолетите които прелитат над него не могат да го бомбардират поради пушека, не го виждат. Първият самолетотрошач на въглища...

205

да го е.ба

преди 5 години

Така ли нма още една "акула", че да унищожи цялото земно кълбо (а и другите земни кълбета), та да си седнат на ос"рани" те гъ"зове вмирисаните

204

Анонимен

преди 5 години

"пия ните им глави една свястна прахосмукачка или ютия не могат да конструира"А ти можеш ли? Ти какво можеш да конструираш и произведеш? Нищо.

203

х

преди 5 години

тя и военната им техника толкова струва колкото руските телевизори,леки коли и всякаква друга техника.***.затова и правят толкова много бройки,като си знаят качеството,им трябват много ракети,самолети,подводници и какво ли не още.когато гръмна курск се разбра,че торпедата им са германски модел от ВСВ,опасни за съхранение и безнадеждно демоде.но какво да се прави,като няма други?пия ните им глави една свястна прахосмукачка или ютия не могат да конструират.

202

BG

преди 5 години

Подводници, ракети, военщина това е Съвременна Русия. Пияна нация! Какво може да очакваме от тях ?

201

Анонимен

преди 5 години

Какви са тези безцелни глупости?!? Няма накаква структура в статията. Не можете и да преписвате. Зсрамете се!

200

дед Мароз

преди 5 години

Превъзхожда ги. Абсолютно!Руснаците имат нещо което американците изобщо нямат, а именно подводни самолети, излитат от Кузя и право под водата.

199

Валери

преди 5 години

ПРевъзхождат те, бедняци. Цялата им техника е един голям ***.

198

До Българин 237

преди 5 години

Българино от друга кръвна група от моята, значи не харесваш Ntnl.Interest? Можещ да го четеш в оригинал, защо само цитиран от руските и проруски сайтове?Или не можеш? Не ти харесва Дейв Маджумдар? Все пак е висш офицер, уважи поне това! Ами има още десетки милитари мегазинс и т.н. Ама са все на английски! Трудно, а? И надали всички са под руски контрол. Сигурно не ти харесват и анализите на Яков Кедми?Жалко, един умен евреин, бивш голям антисъветчик. Не споменавай "зомбираната вата"! Щото ще ти

197

Истината

преди 5 години

Някои са номер 1 във космоса, други във въздуха,трети под водата,обаче нас никой не може да ни измести от нашето лидерско място на дъното.

196

Анонимен

преди 5 години

"То ли еще будет, ой-ой-ой"! Така пееха кандидатите на науките на първокласника в руска детска песничка.Сетих се, като помислих, че питерци напредват в създаването на новата "Хаски". Тя е утрешният властелин на моретата и в Пентагона ги тресе ситната от този факт. Започват и серията анаеробни подводници - абсолютно тихи "черни дупки", по-добри и от свръхтихите клас 636. Великите американци не признават дизеловите подводници и нямат нито една! Руснакът търси евтино, прагматично и...съвършено!

195

Анонимен

преди 5 години

Абе че може да унищожи половината свят -може.Ама за какво са газовите турбини БЕЕЕ?

194

Българин

преди 5 години

The в името на добра сделка с Русия и безопасността на САЩ. Естествено подобни писания предизвикват див възторг в зомбираната вата, която смята, че "Виждате ли и в Америка мислят трезво като нас". А истината е много прозаична-" The National Interest" и създателят му Дмитрий Симис са част от хибридната война , която Русия води срещу свободния свят. Неслучайно писанията в " The National Interest" са най-често цитирани в руски и проруски сайтове. Въпросът е ДОКОГА?

193

Българин

преди 5 години

The National Interest", е списание и сайт създадено от съветския емигрант от еврейски произход Дмиитрий Саймс /Дмитрий Константинович Симис/, по съвместителство агент на КГБ/ФСБ и наистина защитава националните интереси, но не на САЩ а на Русия. Съдържанието на материалите, които се публикуват е общо взето следното: Русия е свръхмощна ядрена държава, която може да унищожи Америка за 20 минути, затова с нея трябва да се преговаря. Грузия, Крим, Украйна, Прибалтийските страни, НАТО, Източна Европа са само разменни монети в тези преговори и САЩ трябва да ги жертват в името на добра сделка с Русия

192

До Анонимен 221

преди 5 години

Абе недоносче, нали моето дете избра великата Америка! *** там да си харчиш доларите! Ще ти се разпени гъъза, докато ги изкараш и само за това ще мислиш! Колко мислиш ще ти струва един курс с модерни антибиотици? Колко ще ти вземат за една пломба? Никой не сравнява живота в Русия и не се прехласва, но тя има растеж на БВП въпреки санкциите, демографски прираст, бавно се увеличава продължителността на живота, има финансов профит, докато външният дефицит на САЩ е чудовищен!Защо излизаш от темата?

191

Нищо не дължим

преди 5 години

Ние нищо не дължим на Русия.Един път ни е освободила от съжителство, което съвременниците му наричали за по-кратко иго/1878/, втори път ни откупила независимостта/1908/, трети път ни спасила от турска окупация /1944/, четвърти път ни запазила територията /1945/ .А си измилсянето на македонска нация, все пак е спасила някакъв български елемент в там/справка гръцка Македония - има ли жив българин останал там/ Няма на света по-големи неблагодарници от нашите русомразци.