12

Тамерлан

преди 5 години

А турците са едни миролюбиви и добри съседи.Те не са агресивни кьопеци , те са носители на мира и разбирателство.

11

до 12

преди 5 години

Айде почнаха се фалбите. Вие може да сте първа икономическа сила, ама хора не сте.

10

безплатен съвет

преди 5 години

Гай *** да се занимава с празната си копаня, яловата си жена и полуразрешения си коптор, и да не умува много-много върху държавните дела на велика Турция!

9

до 9

преди 5 години

На Турция душичката и е мизерна.

8

Анонимен

преди 5 години

След 10 години когато ни доставят най-накрая 8 самолета Ф-16 ще плашим гаргите на Турция и Гърция.А дотогава Цецо ще е купил още 10 апартамента от комисионите по тази сделка. Тиквата след 10 години ще участва в някое състезание по сумо за ветерани с тегло над 200 килограма. След това може да разцъква тенис с някое 14-годишно момиче.

7

Анонимен

преди 5 години

Ето, че не им работи системата "свой-чужд". Защо се хвалят Ревливите Пасита и Крадливите Ленчета, че НАТО ни пази? Никой никого не пази и няма да пази. Докато се съберат и решат нещо, отдавна ще капитулираме.

6

да

преди 5 години

Осман ли си,Бостан ли си..ама след бомбенето на руския самолет се насрахте да звъните на САЩ за защита..ония същите,дето ви еб'аха мамата на лирата и накрая им върнахте пастора за да не ви закрият:)))Нищото Турция е много смешно,когато се мисли за нещо,а големите сили й покажат колко е нищожна:)))тия дни Тръмп пак им каза,че просто ще ги опустоши икономически и МОЖЕ да го направи:)))

5

Анонимен

преди 5 години

Българско хварчило нямало ли е?

4

Анонимен

преди 5 години

Путин беше оня д.ето ви спря строителството на тръбата и на атомната централа. Същия дето спря рускините на ходят на плаж у Турция и дето спря руснаците да ядат турски домати.Същия, при когото Ердо ходи на четири крака и вири *** да му целува обувките. Три пъти ходи да целува, на четвъртия му разреши.Ако си мисли ердо , че много то е заобичал - да пробва до кога ще го изтърпи.Може да пробва да се скара с Вучич и да гледа сеир.

3

Osman

преди 5 години

Кой беше Путин? Онзи, чийто самолет избомбихме ли беше? А да, дето гръмнахме посланика му. Ами, докога. Докато си върнем острови като Кардак и Кос. Не виждам нещо да е станало след инцидентите. А ти?

2

ined

преди 5 години

Сега ми стана ясно за какво може да ползваме тея 30-годишни F16-ки за които искат да дадат 2 милиарда - за да дестабилизираме стари хеликоптери

1

Анонимен

преди 5 години

Турците много навириха носове, откак Ердо целува обувките на Путин.Ама докога?