31

Анонимен

преди 5 години

Де,да бяха всички като тези,но не са.Време е,да погледнем проблема с ромите в очите и да започнем,да прилагаме закона,който е за всички,както е в Западна Европа.Там ги гледат,като равни,като равни ще ги гледаме и у нас."Равен" означава не само права,но и задългения.

30

Анонимен

преди 5 години

Мразели и ги дискриминирали.Лъжат на поразия.Тези хора обичат да бъдат в центъра на събитията с цената на всичко.Пример-возя се в трамваят.Единствените хира които говореха шумно така че да се чуват силно и ясно от 20 метра разстояние бяха група роми.Една от жените в групата извади телефон и закрещя в него.Другите усилиха децибелите на разговорът за да се чуват и те в слушалката.Оная с телефона им извика да млъкнат че и пречели.Всички извадиха телефони и почнаха да викат в апаратите.Е такива са.

29

бай Иван

преди 5 години

Е,за интервюто подбрали работливи,читави ромеи,за да дадат пример на останалите 90 % неграмотни търтеи,които правят деца,без да могат да ги осигурят,чакайки помощи,генерирайки престъпност.После плачат,че били бедни,нямали къщи????! Писна ни от тяхната .....

28

ШибиРиби

преди 5 години

Абе в общи линии по добри хора са и по добре живеят от тея дето им крадат колите по София и кварталите. Ай не се обиждайте ама си е чистата истина.

27

Анонимен

преди 5 години

С национално празненство ще ми изпратим по Еуропата, само не бавете

26

Анонимен

преди 5 години

Това с дискриминацията вече стана толкова банално и досадно, че не виждам смисъл да го пишете - ром ли е дискриминиран е, не е ром не е дискримиран.

25

Анонимен

преди 5 години

Малко напудрена новина. Защо няма снимка отгире на маалата да видите за какво става въпрос? Тея къде точно живеят?

24

Анонимен

преди 5 години

Гетото в Кърджали е ужасно. Щели да стигнаъ до Царевец и Енчец... ами това са турски села и... там не можр да "береш".Общо взето ако има от тези 7000 уши поне 50 % свестни е добре. А това, че работели, то мобе да работиш и извънработно време да "береш".

23

Темелко

преди 5 години

КАТО ГИ ВКАРАМЕ В АРМИЯТА НЯМА САМО ДА МИСЛЯТ ЗА РАЗМНОЖАВАНЕ.ЩЕ ГИ НАУЧИМ НА ЦЕННОСТИ, ДА БЪДАТ МЪЖЕ, ДА УВАЖАВАТ РОДИНАТА, ДА СА ГОТОВИ ДА УМРАТ ЗА НЕЯСЛАВА НА ВЕЛИКА И ВЕЧНА БЪЛГАРИЯ

22

Анонимен

преди 5 години

Е как бе, проблема е изцяло в нас българите, всички други много харесват ромите. Какви сме ние такива, да не обичаме да ни крадат, бият, изнасилват и убиват, явно сме много лоши.

21

Анонимен

преди 5 години

Да са живи и здрави и да не се връщат!

20

Анонимен

преди 5 години

До Хан КрумКакто искат да ги наричат. Важното е, че там в Скандинавия са им осигурили условия и те работят и ходят на ьчилище. А тук само ги гледате накриво и държавата ги е зарязала и им подхвърля трохи под формата на помощи.

19

Анонимен

преди 5 години

Ето жената казва, че в Дания не ги презират, работят, а децата ходят на училище. Очевидно проблема е в българската държава, която е зарязала всички - не само роми, но и българи.

18

Анонимен

преди 5 години

Да си извадят лични карти някъде в Западна Европа. Халал да са им.

17

Анонимен

преди 5 години

До могъщ пиратходете при Меркел, тя Ви Обича!!--те ще отидат , ама ти какво ще правиш после , когато всичко тук стане призрачно - цели градове ще бъдат обезлюдени, селата няма да ги има.. ама ти какво ще правиш?

16

Анонимен

преди 5 години

Това е селото на привет от Германия

15

Анонимен

преди 5 години

За мен етноса няма значение, проблема са гетата и беззаконието което генерират!

14

Анонимен

преди 5 години

Затова ви изгониха от Франция даже викаха на Борисов ела си ги вземи хахаха пропищяха хората там от кражбите ви

13

Изчезвайте

преди 5 години

На изборите ще гласуваме само за тези които запишат в програмата си, че нямаш 11 клас отнема се гражданството еднократно 10 хил лв и да напусне страната, второ, въвеждане тройното правило на проф Константинов, трето, дете на непълнолетни родители се отнема, а двамата 10 г затвор с трудова повиност или напускат България като върнат гражданството!

12

Анонимен

преди 5 години

Не ни интересува какви права имате там тук ако има държавност тръгват по селата и махалите и бутат постройки без натурален акт съдят за кражба на ток и вода