21

Фалшива новина

преди 5 години

Всъщност е обратото - мужете са повече от жените, но до определена възраст, когато мъжете започваме да мрем много по-бързо от жените, които живеят и повече години. Например за хората в България на възраст 20-24 години на 100 мъже се падат 93,8 жени Чак някъде около 55 годишна възраст броя на мъжете спада до броя на жените. На това като му сложим и че мъжете търсят по-млади от тях жени, на практика за две жени се "бият" трима мъже

20

Анонимен

преди 5 години

Едно време вашите прабаби като са били млади още на 18 си имат мъж и до 27 вече имат по 3-4 деца. А тогава хората са били много по бедни от сега, но не са били егоисти.И благодарение на това все още нашия народ е жив. Ако хората едно време са мислили като сегашните млади, България отдавана нямаше да я има!

19

Социолог

преди 5 години

В Бг. абортите са повече от ражданията (след 2016г.),тоест няма проблем в секса проблема е ,че няма пари за деца няма и жилища за младите.Панелка 50 000Евро в Бг е абсурд толкова струват и в най богатите страни(в кварталите) с с над 10 пъти по-големи заплати.Или забранете на чужденци да купуват имоти или вдигнете доходите.....

18

Радио Ереван

преди 5 години

Жените живеят средно с 5 години повече от мъжете от там идва разликата,при младите е 50/50%

17

Анонимен

преди 5 години

До 16 Много избираш това е - човек като е назор ползва к'вото намери....и не важи само за тоалетните :))))

16

Аз

преди 5 години

По една и нещо на нож!

15

Бате Гойко

преди 5 години

"През 2017 средният брой живородени деца от една жена е 1,56."Като вземем предвид, че в едно малцинство(което е на път да стане мнозинство) жените раждат по 3-5-7 деца, то излиза, че средно на 3 българки се пада по 1 дете.

14

Гринго

преди 5 години

Е и !? Това го знаем , кажете нещо ново !

13

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименразбиват пощата и крадат жълтици?

12

Анонимен

преди 5 години

Неслучайно повечето жени да модел Димитър Общи !

11

Народна Просвета

преди 5 години

Павеле, неукяне, равнопоставеност е когато как сийка е кранист, а леля ти пепа е стругар и бачкат наравно със съседа си. казах, викнете наброс да пише заглавията че некой човек ще си среже вените.

10

До 6

преди 5 години

Такива статии са подвеждащи, защото не излагат фактите подробно.При всеки народ, новородените момчета са повече от новородените момичета. Това е доказано.Броят им приблизително се изравнява докъм 30-годишна възраст.Дотогава смъртността сред младите мъже е по-висока главно поради инциденти и злополуки.Към 40 г. броят на жените постепенно се увеличава, защото при мъжете сърдечно-съдовите заболявания се развиват по-рано и по-често са с летален изход.Дядовците имат голямизбор, бабите са повече.

9

родител

преди 5 години

Сега жените мислят само за пари , коли и забавления !! За деца не искат и да чуят ,защото за това се иска любов и отговорност ,а те я нямат !!

8

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 5 години

ТОВА Е КАТО СТАТИСТИКАТА ЗА СРЗ И ЗА БЕЗРАБОТИЦАТА....ДА АМА НЕ..НА 3 МЪЖЕ В БГ СЕ ПАДА 1 ЖЕНА --ТОЕСТ ЖЕНИТЕ СА С 30 % ПО МАЛКО ОТ МЪЖЕТЕ...СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ НАРОДА..*** МРЪСНИ

7

179

преди 5 години

До 40 години мъжете са повече, след това нещата се обръщат в полза на дамите. Някъде четох ,че след 2031 мъжете ще станат още повече във възрастовата група 0-15, 18-24, 24-40. Заради по-висока емиграция на жените ни в чужбина. Дори във момента във по малките населени места е много трудно да намериш българка на възраст 18-30 години (подчертавам българка) Положението хич не е добро да не казвам ,че е плачевно ;)

6

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуКакво е казал Пъзелът? Коментарът му го няма.

5

Анонимен

преди 5 години

Къдя ги тия 60 каки дет са в повече?

4

оп

преди 5 години

Тази разлика идва от факта, че жените живеят повече. Пълна равнопоставеност няма и няма и да има, колкото и да се стреми световния елит и откачените им членове. Различни сме, природата така ни е създала. Жените защо не работят масово в строителството , защо не са хамали , болкукчии , полицаи , военни , пожарникари и пр. ? Защото не са подходящи за тях. Толкоз. Мъжете защо не раждат? Защото природата така го е направила. Жените заради майчинството пропускат 1-2-г. Разликите идват от такива факти.

3

Гoшу

преди 5 години

До ПъзелНапротив. Грозните и нетърсените

2

Анонимен

преди 5 години

Българките не раждат търсят богати мъже и такива мъже няма а и никой не ражда сега нито на 27 нито на 67