18

X

преди 5 години

Този бил блъснал полицай,ранил го и избягал??? По времето на Тодор Живков такова нещо нямаше как да стане! Докопат ли го ченгетата - майка му жална! Както и с м.ан.га.ли.те също!!!

17

Спас

преди 5 години

Ето точно толкова хората вече имат респект към родната полиция.

16

Анонимен

преди 5 години

ако напускане мястото на ПТП се водеше утежняващо вината обстоятелство и се наказваше с 1/3 или 1/2 допълнително престой в затвора, дали щеше да посмее да избяга? Сега какво? Условна

15

Не че нещо

преди 5 години

Ама на мен катаджия ми е пробягвал плез две ленти, да та ми метне в крайна лява. Това става на изхода на Русе към София. Да де, ама в дясно са ми два тира на 60 метра след мен. Къде да му спра ?!?! Така и си продължих. Иначе ставаше беля.

14

Анонимен

преди 5 години

Един униормен просяк по-малко на пътя

13

до 11

преди 5 години

БЛЕЕЩ ЧИП ЩЕ ТИ ГО НАТИКАМ В ХЕМОРОИДНИЯ *** ДА ГО ЧУВСТВАШ ПО ДОБРЕ МАСОНСКИЯ ***!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

А може ли малко повечко инфо за това, кой е Захари Чернев, с какво се занимава?И най-вече - КОЙ е татко му?

11

PS

преди 5 години

Този юнак или е Л У Д или е Т Ъ П!!! Умишлено да блъснеш ченге!!!?? WTF Спри бе човек, поговори с блюстители на реда, "разберете се нещо" винаги има изход... Ама да го блъснеш, да избягаш!!! Явно е имал 1 тон кока у мпс-то или труп у багажника хахаха Луда работа!

10

бъдещето

преди 5 години

за такива индивиди наистина трябват чипове - няма не искам.изобщо да не може да си запали *** ако е пиян, дрогиран или без книжка.тогава най-много да прегази някой с колело, ама по-вероятно него да го смачка бетоновоз. няма да е голяма загуба!

9

...

преди 5 години

Това ли е най-качествената снимка, която можаха да извадят?!? Като снимано от телефон Моторола РАЗР на телевизор Електрон с леки проблеми в кинескопа...

8

Турчин

преди 5 години

От българин какво друго да5 очакваш..

7

мдаа

преди 5 години

"колата" е е36, нали? за един приятел питам

6

Анонимен

преди 5 години

Ако е бил дрогиран или пиян кой знае къде се е заврял и спи. Докато му мине махмурлука и дрогата много време ще мине. След като се поокопити ще хване адвокат и ще се яви в МиВиРиЕ-то. Адвоката ще му плато гаранцията и нашенеца пак ще тпродължи да троши спиращи го полицаи. По интересното е защо са го спряли нали е забранено да се спира без да си направил нарушение, или тази забрана важи само на хартия. Гербеланска кочин.ка.

5

АНАЛИЗ

преди 5 години

БЪЛГАРСКИЯТ РЕПРЕСИВЕН ОРГАН ЗАЩО НЕПРЕДПАЗЛИВО СЕ Е ХВЪРЛИЛ ПРЕД АВТОМОБИЛА?В ДЕПРЕСИЯ ЛИ Е БИЛ ИЛИ САМОУБИЕЦ?ЗА НЕ СПИРАНЕ НА СТОП-ПАЛКА СИ ИМА ПРОЦЕДУРА.ЕДИН ДРУГ ЕТНОС ТАКА СЕ МЯТА ПРЕД АВТОМОБИЛИТЕ.....ОРГАНЪТ ЗА РЕПРЕСИИ 30Г.МАЛТРЕТИРА ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ БЪЛГАРИТЕ А ПРЕД ДРУГИЯ ЕТНОС СА ВИНАГИ БЛАГОСЛКОНИ И СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ДОРИ ИЗПИТВАТ СТРАХ.ДО КОГА ДИСКРИМИНАЦИЯ?А ОТ СКОРО ВЪРНАХА И ФАШИСТКАТА РЕПРЕСИВНА МАШИНА "ЖАНДАРМЕРИЯ"В БЪЛГАРИЯ РЕЖИМЪТ ФАШИСТКИ ЛИ Е?????

4

Анонимен

преди 5 години

Този има криминална физиономия

3

Анонимен

преди 5 години

Гледа като гербаджия...

2

системата

преди 5 години

а кой каза че има "книжка"

1

Анонимен

преди 5 години

Тоя ще бъде новата булка на софийския затвор. Преди това и в ареста му се очертава здрав кютек... Но , ако беше блъснал обикновен човек, а не полицай, едва ли толкова бързо щяха да се юрнат да го търсят