166

V

преди 5 години

Xцензурата на дпс- не е нуждно да ни се доказваш, че мразиш българите, като един розовобузест цензуратор на медийната пропаганда на лилявовенецуанеца костов!

165

Анонимен

преди 5 години

БГ-тата също са недоразумение и грешка на природата Но света ги търпи и при това е доста толерантен към тях

164

V- Име

преди 5 години

евреите от световния елит искат да ни наблъскат пошлостта си, чрез силата на цензурата и спонсорирана с пари, крадени от данъкоплатеца! и вие догодина ще гласувате за серж политиката на гутериш?

163

Сат

преди 5 години

Аз лично не виждам гейове на билбордите?Вие къде ги виждате?Някои пък веднага си правят асоциации с еване в гъзъ, овци, кози и пр И това го смятат за нормално.

162

анонимен

преди 5 години

Какви дискусии! Сутринта по БТВ едно такова недоразумение се лигавеше и плачеше за правата си в България ! Те не само, че не се срамуват, но и са нагли и непрекъснато ни се набиват в очите!

161

V- Име

преди 5 години

чета конституцията и не мога да намеря в нея текст, където евреиските крадци, *** и цензури са поставени над всички нас- индианците за тях!

160

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде по света има гей двойки,но само България се прави,че те не съществуват!И най-кухата лейка ще се сети,че подобни билбордове имат за цел да направят българина по-толерантен,както са всички останали по света.Искаме да сме европейци,а пък мисленето ни се доближава до това на няколко арабски държави,които междувременно бавно и полека приемат закони с които намаляват някои от религиозните си забрани.

159

С Име

преди 5 години

пак питам! кой и с какви пари е платил за тази агитация на "културните" особености на еврейския, световен елит? с надеждта, че ***-манипулаторите на медиите са си прибрали плитчиците, поктай ушите и вече си блъскат главите в стената на фалшивия плач, който има да плачат еврейско - сиганските цензури на костов и розовобузестия "издател"!

158

iceblast88

преди 5 години

Хомота, имате пълното и абсолютно позволение на закона и обществото да се опитвате да имате деца по същия начин като всички останали хора на този свят - чрез сексуален акт с партньора ви. Имате абсолютно същите права като нас хетеросексуалните в това отношение! Дали ще ви се получи обаче, зависи от самите вас! Нали уж не сте болни, еми направете си дете бе! Така всичките ви проблеми ще се решат по естествен път! Никои не ви го забранява!

157

iceblast88

преди 5 години

Никои никъде и в никои закон не спира хомосексуалните да имат семейство!Първия хомо които ни покаже поне 1 закон където да пише,че им е забранено да създават потомство по естествен път ще му направя лично аз паметник!Това, че природата (или Господ според разбиранията) не ви го позволява,е съвсем друга тема на разговор.Всеки от вас е свободен да се опитва да има дете с половинката си колкото му душа сака.Единственото ни условие като мнозинство е,да държите тази гнусна за нас картина в спалнята ви

156

С Име

преди 5 години

наследниците на онез, които изтребиха индианците се оказаха евреи! наследниците на онез, които организираха холокоста прибират парите на изгорените в него и до днес!

155

Анонимен

преди 5 години

Първия гей парад е създаден в Ню Йорк. Защо ли не се изненадвам? Америка е протестантска, тоест еретична! Техен Идол е долара. Милиони изгубени души ходят в Америка от жажда за пари, слава или власт! Америка е създадена от юдомасони в грях и върху планини от човешки кости. Те са сбирщина и тържество на Сатаната! Те са под властта на Лукавия, а слугите му са плъзнали навсякъде като пиявици. Не позволявайте на мрака да ви подведе, бъдете добри и морални хора, бъдете българи.

154

Едно Име

преди 5 години

евреите от световния елит искат да ни наблъскат пошлостта си, чрез силата на цензурата и спонсорирана с пари, крадени от данъкоплатеца! и вие догодина ще гласувате за серж политиката на гутериш?

153

Анонимен

преди 5 години

Ние съществумаме, но нямаме достъп до определен набор от права в тази държава - създаване на семейство--семейства ??? кви кемейства, кви деца ве? природата централно ви е казала, че не трябва да имате деца, след като ви е пуснала интерес към пол, с който не можете природно да създадете деца? ти си ***- дерас, как да имаш деца, като на жена не го вдигаш? а "жена ти" как ше има дете, като няма матка? сигурно ще и присадят?

152

Анонимен

преди 5 години

Тези билбордовете да се унищожат веднага!

151

ИмеИме

преди 5 години

евреите и *** си приличат по всички показатели! е, добре, не по всички. сигането храдне без да си слага смешната шапчица и да си пуска плитки покрай ушите!

150

Анонимен

преди 5 години

Ние съществуваме в тази държава, но вие го отричате, защото когато се появи билборд, показваща любов между еднополови, бива залят с боя, нарязан и свален"--много други нелечими болести съществуват, някои даже не са и известни на широките маси, но никой такъв болен не реве и не натрапва публично болестта си, търсейки някакви свои допълнителни "права" чрез нея, ами тихичко си си е примирил със съдбата, дадена му от природата и пак си живее с и сред хората, но не парадира публично с болестта си

149

Анонимен

преди 5 години

Самото унищожаване на билбордовете показва, че народа не е дорасъл в своето развитие и на ниското мисловно ниво през, което е бил през комунизма.

148

С Едно Име

преди 5 години

пак питам! кой и с какви пари е платил за тази агитация на "културните" особености на еврейския, световен елит?

147

extremist

преди 5 години

НИКАКВИ ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ. СЪГЛАСЕН СЪМ ЕДНАКВОПОЛОВИТЕ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА - КОГАТО ДЕЦАТА СТАНАТ НА 18 И СЪЩО СА СЪГЛАСНИ ДА ГИ ОСИНОВЯТ ЕДНОПОЛОВИ ДВОЙКИ