61

До 49

преди 5 години

Зоната е само за паркиране, а не за престой, научи закоите и знаците и после ела да говориш с хората, които разбират,.

60

Анонимен

преди 5 години

Отврат

59

Чисто и просто

преди 5 години

Бус лентата е частично решение на проблема със задръстванията. Ниското качество на услугата с такситата е проблем от съвсем друго естество и със съвсем друго решение. Таксита в бус лентата ще облекчи трафика леко, т.е. е полезно и за вас - хората, които шофират до работа и т.н. Не бъдете дребнави и завистливи прошляци, а си ползвайте главите на раменете.

58

Шишо БАКШИШО

преди 5 години

Алоу, пропуснаме да искаме и да си минааме и на червено, да си прираме д'ет ни е кеф, да влазаме у затворени улици а бе направо - полицайте да немат право да ни спират!А, и да не ни снимат също, че ми писнаа тея камери!

57

jj

преди 5 години

Всички коментари по-долу са селяндурски. Присмял се куку на пипи!

56

До "До 58"

преди 5 години

Да, г-не/г-жо, ползвам такси поне по 2 пъти дневно. Знам много добре какви са проблемите при бакшишите. И определено проблема им не е бус лентата - бус лентата е решение на един проблем със задръстванията. И намесвам Европа, защото и там неведнъж съм ползвал такси, мога да направя сравнение, и знам какво може да се подобри при нас. Цитирам Европа и Света като пример, който е по-добър от нашия. И почти навсякъде такситата имат статут на градски транспорт и са регулирани.

55

Анонимен

преди 5 години

Защо да се увеличават минималните цени? Страх ги е от конкуренция ли? А за бус лентите да си гледат работата. И без това са малко тези бус ленти, та тези да ги окупират

54

jojo

преди 5 години

Да ги забранят тези със закон!

53

Анонимен

преди 5 години

Такива образи и всякакви видове карат такси, че когато ми се наложи да ползвам, предпочитам да съм с още някой познат.

52

До 58

преди 5 години

Какво намесвате Европа, тук качвали ли сте се в такси?!? На какво насреща искат привилегии, за това че колите са разтропани и вътре все едно е превозван *** ли? Тук положението е малко като с малцинствата, само искаме а няма нищо насреща. Ако имаше Uber в БГ, тия нямаше да оцелеят и месец...

51

???

преди 5 години

Същите правила както в Лондон, Париж, Берлин, Рим, Брюксел и т.н. - по-отговорни обюински и държавни регулации, по-малко миризливи таксиджии, статут на градски транспорт и бус лента, а селяците джигити дето пишете в тоя форум и ви е яд, че те ще могат да ползват бус лентата - дгд !!!

50

пф

преди 5 години

Нямам против да протестират и да постоят малко без приходи. Без това такситата са много, шофоьорите на повечето са нагли, миризливи, карат все едно са на автомобилно състезание. Дано да не им се приемат исканията.

49

???

преди 5 години

Едно смислено искане за бус лентата да направят, и затова даже псувни на общо основание... Във огромната част на Европа и света такситата се движат именно в бус лентата (уверете се сами, че е така)!

48

Анонимен

преди 5 години

Наближиха празници и фирмени банкети и тия пак почнаха да мрънкат. А таксиджиите и сега си се движат в бус лентата, не виждам какво ще се промени.

47

БусЛентатаЕСмислено

преди 5 години

За искането за бус лентата съм напълно съгласен - едно на ръка, че такситата са градски транспорт, а пък когато има задръствания, бус лентите седят празни, докато в останалите две се трупат освен всички останали коли и такситата.

46

младен

преди 5 години

За бус лентата...ша го дуате...наглетци.

45

Само питам

преди 5 години

Шишкото на снимката спазва ли закона като пресича двойна непрекъсната линия където му скимне? Като спира, където му падне?

44

Анонимен

преди 5 години

Пернишки нарк.омани возещи про.стит.утки ходете си на село!

43

east

преди 5 години

Аз пък искам да се върне Uber !

42

Анонимен

преди 5 години

Направо да им направят една такси лента и там да си карат с 200.