18

Анонимен

преди 5 години

Западните Балкани имат нужда от ток. Сърбия, Гърция, Албания, Косово, Черна Гора. И Италия се нуждае от ток. От Албания ще се прекара подводен далекопровод. Всички тези страни ще започнат да ги ограничават в тецовете, ако искат Европейски съюз. Нас ни спряха 4 ядрени блока, а тези ще им спрат тецовете и ще трябва да купуват вносен ток.

17

ff

преди 5 години

Баневи могат да станат инвеститори.

16

(*_*)

преди 5 години

Тоя месец българските русофили получават оргазъм след оргазъм. Първо се включваме в турски поток , сега това.Пак ще се дават пари на русия без полза за нас.

15

бре,бре

преди 5 години

Дрън, дрън, поредната порция замърсен въздух! Утре, другиден Ципрас и Путин ще се договорят за "Турския паток" и ще ни го сложат изотзаде. Зареди шубето да не си идат за трети път без време си измислят разни пушилки, та да отвличат вниманието!

14

Анонимен

преди 5 години

ДПС се присъедини към СДС, ДСБ, Реформаторите, които търсят термоядрени реактори. Още с една седмица се забавиха, но ДПС, СДС, Дабъларите, Реформаторите, ДСБ са обещали вече другата седмица да пуснат новите технологии на ядрения синтез. Ядреният синтез бил като смартфоните - всеки ще си носи в джоба по едно термоядрено реакторче, технологиите били много напреднали, вижте смартфоните. Толкова им е акълът. Пази боже тези да са на власт.

13

Анонимен

преди 5 години

До ..1Енергиен лидер, а стояхме на тъмно. Цялата държава беше дискотека при овчаря Тошо. Да ви имам лидествтото червени боклюци.

12

муспи

преди 5 години

Другари, не пипайте Белене, това е старческия дом на Партията, където под ромски контрол ще завърши дните си на този свят, за съжаление неблагодарен.

11

КУР за путин !!!!

преди 5 години

Да сте видяли българин да кара руска бракма а защо продажни рубладжии ни пробутват руски *** ????

10

москвич бракма

преди 5 години

Всичко руско е *** и става само за СКРАП

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Гинка Върбакова ще го купи ...Фирмата голяма и богата .

8

Анонимен

преди 5 години

И Борисов7 да ни дойде до главата пак основна новина ще бъде как щяло нещо да се направи в бъдеще време. Ако до тогава е останал жив българин. Борисов освен да хвърля димки за друго не го бива.

7

Къде е курск ??????

преди 5 години

Още умират милиони от Чернобил как нямате срам и грях да строите руски бракми ???

6

доволен селянин

преди 5 години

ми не ми се строеше ценрала ама ако речете ке построим ама после да не викате токо е скап

5

избирател

преди 5 години

Не се ли изморихте с това Белене?!Не мога да разбера целта на манипулацията.Ясно е.че белене няма да има,но кога и защо точно се мята в публичното пространство не мога да схвана.Ясно,че сам т....п.,но.

4

Анонимен

преди 5 години

толкова сме продажни, че не ни интересуват и интересите на държавата ни

3

Анонимен

преди 5 години

Всички ядрени централи са държавни , Бойко вече 10г. търси инвеститор.. търси го защото знае , че няма да намери.. И това оправдание да не се строи , или държавата поеме отговорност..

2

Victimized

преди 5 години

ТъРси се, още така поне един грамотен журналист, за да може правописните грешки в заглавията да бъдат сведени до 1 на 10 като за начало.

1

..

преди 5 години

Който търси - намира.България беше енегиен лидер преди, сега ще ни прецакат пак и ще ни карат да купуваме.