128

Хронология

преди 5 години

Порошенко си обърсва *** с договора за дружба с Русия. Русия му отговаря по бандитски и пиратски с отвличане на моряци. Русия заявява че Азовско море е руско езеро. САЩ им отвръщат с контрамярката Заливът Петеър Велики е много несигурно място за руския тихоокенския флот и руските черупници домуващи в него. ВМС на Русия вместо да изтаранят американския разрушител си подвиват опашката и си затрайват с аргумента не ви видяхме вие минахте на 400 км от нашата база. Русия е силна но срещу слабите.

127

Анонимен

преди 5 години

За Путин и Русия горещия картоф пиратския набез срещу Украйна става все по горещ.Руската православна секта Московска патриаршия (МП) по точно филиал на ФСБ предвкусвайки томоса до края на декември изведнъж се обявява за освобождаването на украинските моряци до края на декември с тайната надежда че някои заблудени овце след получаване на томоса може да останат в МП ако им се подмажат. Волкер намеква за забрана на руските банки да се разплащат със света. Това са знаци че Путин вече е клекнал.

126

Анонимен

преди 5 години

Украйна си разширявала морската територия (едностранно), Канада щяла да даде 24 милиона долара за купуването на президентските избори в Украйна и всичко това пред очите на света... ахаххаха пълна порнография.

125

Пешо

преди 5 години

Най-добре да обявят за своя зона цялото черно море. Шоколадовия пинокьо раздава къчове във всички посоки, като полудяло магаре.

124

т

преди 5 години

украински клоуни ))))

123

Мая

преди 5 години

А да ги почерпят след това ????

122

Василев

преди 5 години

Слава на Русия и Владимир Путин.

121

Анонимен

преди 5 години

,,А может бьiт ключ от квартири, где денги лежат?!"

120

До 156

преди 5 години

Поне английски говориш ли бе д.е.бил или обичаш да си даваш само *** на грингосите

119

Анонимен

преди 5 години

Украйна е напълно съсипана от Запада. Освен плацдарм за провокации и агресия към Русия за нищо друго не става. И няма да си мръднат пръста за нея, както и за нас. Над 100хил. души напускат Украйна всеки месец, 80% от икономиката е пълен срив.

118

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен А да си Русофоб ,това е преди всичко травестит ,*** наркоман и пълен *** съчетано с пиянски наклонности

117

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ти 48 хиляди Рубли за 250 лева ли ги смяташ ? това е пенсията на една жена инженер в Русия .За работниците пенсията е им от порядъка на 15 -20 хиляди рубли ,смятай сега курса на рублата спрямо долара който е равен на 66 рубли за един долар .И това е минималната пенсия на работещите която не може да бъде по малка от 60% от минималната работна заплата .

116

Анонимен

преди 5 години

Дълбоко възмутен съм от Путин. Кара руските пенсионери да ядат х.*** без сол с 10000 рубли пенсия (250лв) при две висши образования.

115

Анонимен

преди 5 години

"Украйна призова Русия веднага да им върне 24-те моряци"---Със, или без местене (от левия в десния) да им ги върне?

114

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТО"Ай ся си *** !"****Ама, то има и ЕПЛелина. :)

113

Анонимен

преди 5 години

До Росен ПлевнелиевИ тая ще стане само търпение. 75 години *** руснаци се готвеха за война и се въоръжаваха до зъби и накрая се предадоха без бой. Путин върви по същия път и шелфа край Севастопол може да ни го подари накрая за да отърве нищожната си кожица.

112

русофоб българофоб

преди 5 години

Обичам САЩ. Мразя всичко останало.

111

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Редно е България също да увеличи териториалните си води и да поиска от Русия връщането на шелфа пред Севастопол на България и Румъния. Зад нас стои военната мощ на НАТО

110

Анонимен

преди 5 години

До майорскиДа си русофил това преди всичко е олигофрения. Т.е. недоразвитост.

109

Анонимен

преди 5 години

руската политка ...която е ясна логи4на и обоснована на факти, а не на измишльотини както американската ..Политиката се основава на принципи.