12

Анонимен

преди 5 години

сготвиха я народната кметица ,ама къде е народа да я защитава ? къде ще рипаш срещу олигарсите ? - наивници !

11

Анонимен

преди 5 години

До 8. Колко си елементарно манипулативен. Ако изобщо е вярно това, което си оосочил е някаква супер кратка извадка. Това ли е всичко от СРС-тата?

10

Анонимен

преди 5 години

Иванчева ли е най-голямата мафиотка на тая територия??Я кажете, селяни прости...............някой ви хвърля прах в очите, вие се хващате като шарани на въдицата!!!Ех...............прав беше професора за 80-те %.............дори процентите са повече, според мен!!

9

Изнервен

преди 5 години

До 6 и 7 анонимник. А бе стига сте ги защитавали без да имате достатъчно информация дали са виновни. Що не отидете в съда да чуете СРС-тата и тогава да се плюнчите тука.

8

стига бе

преди 5 години

Тези жени ще ни съдят и осъдят, ако излязат живи де.От СРС-та:"Неизвестен мъж казва на Ваклин: Ти не знам дали знаеш (не се разбира), аз имам оферти (не се разбира) от Специализирана прокуратура за петнайсе' хиляди ле'а. (Не се разбира) те да я напра'ат (не се разбира). Мен целта ми не е (не се разбира)...Ваклин: *** не, няма смисъл, а, не, то има смисъл да напра'име, ама, ***, ***. Айде да седнем да пием кафе."

7

Анонимен

преди 5 години

най-големите престъпнички в страната, или най-пречещите на някого и народния съд, опс извинете спец съда изполнява поръчка

6

Анонимен

преди 5 години

Сега започва и презастрояването до Младост 1А, с 60 блока по 10 етажа. Иванчева нямаше да го допусне и мафията я вкара в ареста.

5

гост

преди 5 години

До ретро 3А ти какво искаш тези престътнички да са на свобода-ега ти заблудената овца, или си платен ***.

4

Анонимен

преди 5 години

Добре браво, но къде е Брендо, братя Галеви, братя Маргини, Бисеров, суджука от Ямбол, ръководството на джи пи груп за 14 млн, кмета на Пловдив, Бенчо Бенчев и още стотици с обвинения и подсъдими, но бяха пуснати да избягат, или да си стоят при жените?Само питам де. Въобще не смятам че спец съда и прокуратура, както и КОМПИР са маши на политиците, но действията им говорят друго. Поне като ги оставят в ареста да кажат че те ще платят парите когато България бъде осъдена в Страсбург, а не ние да

3

българин

преди 5 години

Там им е мястото.

2

ретро

преди 5 години

явно няма кой да се опре на държавна сигурност..правят каквото си поискат..буквално ни се изплюват в лицата..добре дошли в държавата на цвъки-гестапото..

1

Нейко

преди 5 години

Га крадоха не реваха, сега само женски плач!