35

Анонимен

преди 5 години

Па те дървата са най-екологичното гориво бе.Кво ги турате до въглищата?!

34

Село

преди 5 години

А ние гориме парцали и старите дрехи и обувки на децата, защото пораснаха. Верно, требе да се чисти комино, ама пак евтино ни излиза.

33

Дон Карнаж

преди 5 години

Кво стаа има ли още хора в гъола? Как е там долу в БеГе-то? Тук нещата миришат доста по-малко от там. Имам мъгляви спомени все още. Тъпо е, щото никой не го интересува БГ. А и мен ме е срам да говоря. А и не искам да ме питат. Все едно нямам минало.. за кво да говоря.. целия ми живот беше с цел излизане от там и ако може колкото се може по-малко влияния докато мине процеса. Чудя се какво зло съм направил че да заслужа да се преродя в България? Сиг съм бил крадец или измамник в предишния живо

32

Василев

преди 5 години

Намаляването на парниковите емисии са толкова важни, даже и по-важни, отколкото борбата срещу тероризма!!!Кой разбрал, разбрал, няма да ви отварям очите, селяни прости!!!Агент Деймиън Връндж!ЦРУ!!!

31

пецата

преди 5 години

политиците не ги интересува, ако си мислите че те живеят в бг дълбоко се лъжете, идват за малко само за някое гласуване на закон или да се появят в парламента и някое интервю, после веднага на летището и с чартъра у дома някъде на чист въздух в барцелона или на някой гръцки остров, а ние с вас тука ще се тровим с храни и въздух , в Бургас освен че горят дърва и въглища имаме и нефтозавод и кроношпан елате да видите през зимния сезон, през летния нарочно производствата намаляват заради туристите

30

Анонимен

преди 5 години

Не са герб виновни за горите виновни са БСП при тях са земите при тях са новите и горите те крадат с тонове бе

29

Анонимен

преди 5 години

Сирия,Йемен..така е там сега..благодарение на алчните управници..Померешете и вие малко.Тия,които хвърлят химически бомби,си пият хапчета противоотровни..А на вас бабини приказки за дърва и въглища пробутват..То Кремиковци бяха,не беше така..а сега..Защо ли?

28

Василев

преди 5 години

Добър вечер селяни прости!!!Знаете ли , какво ще ви си случи, ако след двадесет години всички 10 млрд. мюсюлмани , китайци и разна друга *** се развие индустриално!!!???Ставате слуги на Мюсюлманския Банков и Индустриален Капитал!!!Агент Джулиан Башоги!ЦРУ!!!

27

Mdam

преди 5 години

А на *** *** мисли едни и същи см0тани заглавия

26

Анонимен

преди 5 години

Цял живот горим дърва въздух а гледат

25

оооо

преди 5 години

хайде софиянци напускат мръсната столица и се преселват в провинцията.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Ами въглищата??? Значи използвате въглища и после се оплаквате че е мръсно. Карате стари коли и се оплаквате че е мръсно. Значи решете си какво искате. Като искате да си карате колите и да се отоплявате на твърдо гориво ще ви е по мръсен въздуха. Като 2 милионна София се отоплява така ще е мръсно. Хаха, вие искате хем душата в рая, хем.. хехее не става така! Живота е несправедлив и нечестен.

23

Край

преди 5 години

Дааааа и 29 е прав. Като знам как си отидоха от затвора пролетта ония затворници - си убеждавам че нямаме държава годна да има ядрени централи. При тоя разпад на реда и държавността сме като луд сапьор.

22

Анонимен

преди 5 години

Aбе ненормалници!*** влечуги,без каквато и да мисъл в тиквите ви!Защо не си помислите,как са оцелявали стотици поколения на човешката популация,които с употребявали за гориво....представете си...ДЪРВА!Дърва бе,*** и нищо друго!И нито са се задушили,нито са измрели,нито са таковали майката на "ЕКОСИСТЕМАТА",а не екологията, *** ниедни,защото думата "екология",означава"наука за екосистемата"!Ама тъпо зомбирано и немислещо зомбопоколение!!!Повтарящо без мисъл,това,което му се подхвърли!

21

Анонимен

преди 5 години

До КрайА ако бяха гръмнали? Ядърната енергия трябва да се използва само от високотехнологични нации, където няма земетръсни зони и които знаят как да ги оперират безопасно, а и да се справят с отработеното ядрено гориво. Сложете ветрила да правят електричество. Ами вий нищо не правите. А мрънкате. Няма национална стратегия за справяне с мръсния въздух. Кой ви е крив? Ами нали ВИЕ избрахте СДС, нали вие си избирате политиците. Българина си е виновен. Защото не мисли, а после се оплаква.

20

Край

преди 5 години

Ми не искате да се строи АЕЦ Беляне, затворихте блокове на АЕЦ Козлодуй щото ви накара Меглена Кунева. Затворихте и ТЕЦ Варна за да плащате на Доган без да работи.И сега какво - минавате на *** и черчевета. Ако искате можете и втечнен шистов газ от САЩ да си докарате.Ех да можеше глупостта да грее...

19

Зае.би тия печки

преди 5 години

са нищо в сравнение,с някой фабрики чиито комини са като вулкана Взувии......говорете истински стига глупости,печките ги има от панти века,а заводите са от преди 50-60 години и от тогава грам не са модернизирани в тая област(замърсяването).

18

Анонимен

преди 5 години

Лъгали значи, а? А това на снимката какво е? Тровят ви е, а вие отричате. Овча работа

17

Анонимен

преди 5 години

....А какво трябва да гори......**************А какво стана с горенето на турски лири, нали бяхте ги събрали за зимата да ги горите.

16

Анонимен

преди 5 години

Отоплението на твърдо гориво в градовете трябва да бъде обявено за тероризъм. София е газова камера в момента!