41

Окомер

преди 5 години

Форумните комунисти защитават Груев, май скоро Льо Пен ще приеме БСП в своя алианс

40

Анонимен

преди 5 години

Орбан се изложи много тоя път.

39

Гадняр

преди 5 години

Грую, докато упрвляваше, съдът и условията в затворите си му бяха ОК. Когато затваряше в тях тези, които дръзваха да се нарекат българи, всичко им беше наред. Сега обаче, когато трябва да отговаря за престъпленията си, изведнъж вече не отговарят на европейските стандарти. Да го таковам у сърбофила тоя корумпиран продажник!

38

Севастаки

преди 5 години

Да се не окаже само че ШкембеВойводата му е дал паспорто да избега,на ли са си дружки от вмро-то

37

Анонимен

преди 5 години

Има право човекът да си живее в Унгария.............или в която иска друга държава!!!Не виждам какъв е проблемът???

36

мак

преди 5 години

Някои прииждат в Европа без документи и са приемани, Груевски влезе в Унгария с незаконни такива, ама вероятно. Така или иначе, грешен ход на Орбан.

35

ПатрЕот

преди 5 години

Да не говорим ,че най-големият С.оросоид е Станишев... Шеф и на партията му!

34

гого

преди 5 години

друже и с главни букви и с йероглифи да пишеш си сам самичък русофоб, кон с капаци ,стига си се пънал на копираш някакво клише..

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен32Но пък,сърбите пуснаха турците. 15 век няма нищо общо с руския слугинаж на Вучич и Орбан,които спретнаха криминалното бягство на един осъден за корупция ,подслушване,пуч в парламента и превишаване с власт.

32

Анонимен

преди 5 години

Арестуван е бившият шеф на македонските контраразузнавателни служби Сашо Мияков.Бягството е организирано от македонските бивши служби,подчинени на Груевски,сръбските и унгарските такива.Впрегнати са ченгета,русофили,от целия регион,за да натаманят датите,така че да изглежда уж,законно.Вучич дори се похвали,че бил помолен от Груевски,в деня на пуча,да смири ситуацията...как като именно той и руските служби го организираа и биха Заев в македонския парламент?

31

ПатрЕот

преди 5 години

до 30 Абе пич, че Сорос е социелист бе! Както и оная па.ча Клинтън! Демократите в Европа са социелисти-либерали. Права на хората, джендери, малцинства, ала-бала... А десните са консерватори! Баш партоята на Станишев ПЕС са Соросоидната партия!!!!!!!!!!!!!!! Ама БАШ!!! Та той ги финансира официално даже. За останалото си прав иначе...

30

Анонимен

преди 5 години

Браво на унгарците!През 15 век спряха мюсюлманите не ги пуснаха в Европа!Сега спират Западните гейове да не осе..ат останалата част на Европа.

29

До патреот

преди 5 години

Ти сега ше хвърлиш в недоумение лявото народонаселение. В партията на европейските социалисти членува БСП, а Станишев е ръководител там. Десните партии(не крайно десните) наричани тук *** и козяци са в ЕНП. Там са и ГЕРБ и Меркел. Пък националистите като ЛьоПен са в Европа на отечествата. Отделно либерали зелени. Как ти хрумна точно ПЕС да са на Сорос не знам

28

Анонимен

преди 5 години

А унгарците дружно си го преместиха.

27

АнонимеН

преди 5 години

ОРБАН ПРИКЛЮЧИ!!! ЦЕЛИЯ МУ МОРАЛ ОТИДЕ НА КИНО :D ВЕЧЕ МОГА ДА ГО ПСУВАМ КОЛКОТО МИ ДУША ИСКА И НЕ САМО АЗ АМИ ЩЕЛИЯ СВЯТ :DБРАВО НА ГРУЕВСКИ, ЧЕ ИЗБРА ДА СЕ НАШИБА БАШ В УНГАРИЯ И ТАКА СЕ ИЗ-ПИ-КА НА РЕНОМЕТО НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА :D---------ПО СЛУЧАЯ ГРУЕВСИ ДОСЕГА СИ МЪЛЧАХ И САМО СЕ НАДЯВАХ ДА МУ ДАДАТ УБЕЖИЩЕ ЗА ДА МОГА И ДА И Е-А ПИ-ЧКАТА ЛЕ-НА НА УНГАРИЯ :D

26

Анонимен

преди 5 години

Браво на Груевски. Показа им среден пръст.Само преди два дена в Скопие се проведе поредния многохиляден митинг против името. Щом така искат всичките македонци какво лаят тия от Брюксел?сега мислят как да ги набутат в НАТО ВЪПРЕКИ СЪПРОТИВАТА.

25

АнонимеН

преди 5 години

РУСКИТЕ ПОСЕР-КОВЦИ НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!БРАВО ГРУЕВСКИ БРАВО, ЧЕ ИЗБРА ДА СЕ НАВРЕШ ТОЧНО В УНГАРИЯ ЗА ДА ОПОЗОРИШ И ДЪРЖАВАТА И НАСЕЛЕНИЕТО И УПРАВЛЯВАЩИТЕ И! БРАВО :D НАД 250 ДЪРЖАВИ ИМА ПО СВЕТА А ТОЯ СЕ НАВРЕ БАШ ТАМ ОТКАЧАЛКАТА :D

24

ПатрЕот

преди 5 години

Този, че не е читав то е ясно... Но пък точно Евросоциелистите, партията на Сорос да си еб... м..... Мигранти не искаме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 5 години

За Ц. Василев нямаше такъв шум в Европа, а за тоя голямо тръбене навсякъде.

22

Стамат

преди 5 години

Браво на Груевски и Унгария!