225

Ама пробва нали ???

преди 5 години

Пробва на всички фронтове ,ако има заплашителна реакция изведнъж се появява от някъде и успокоява раята която ,ако не скочи веднага ще бъде остригана...да знайте тези изпълнения не са случайни ,парите явно не им стигат и нещата са лоши щом тръгват по всички фронтове ,очаквайте и други опити за набавяне на средства и иземване на свободите под най-различни форми...този премиер води много лоша за обикновените хора политика ,дели избирателите на негови ина другите ,на софиянци и на други ...той разд

224

Анонимен

преди 5 години

да му напиша ли на Борисов една бележка с разбивка с всички приходи и разходи на живота в България....като например сметката за отопление на един пенсионер да е по-висока от пенсията му....примери много...и са очебийни но не и за широко затворените очи на Бойко и шайката му...

223

хаха

преди 5 години

бибитко в който и джоб на костюмето да бръкне все оправдания вади, и то убедителни. за него няма значение, че преди месец, два, година е говорил точно обратното. слушаш го дебито и си викаш, абе аз ли съм такъв или той, *** като чета коментарите се успокоявам де.

222

Кой си, къде си

преди 5 години

Горивата са скъпи, защото сме враг на Русия! Ако бяхме приятели с тях, сега бензина щеше да е 1.20 лв. Само с Русия България ще може да се развива във всички аспекти! Да живее вечната дружба с Русия!

221

Анонимен

преди 5 години

А ти изработил ли си си тая минимална заплата от 879 лв? Замисли се за толкова ли реално полагаш труд?

220

Факт

преди 5 години

Всъщност, мъжът на Нинова работи в Лукойл. Това обяснява повишението и протестите.

219

Истината

преди 5 години

Истината е, че 80% живеят под прага на бедност според европейски държави,а цените са ни европейски. Отделяме най голям дял от всички европейци, за да плащаме сметките си. В Румъния 870 лева минималната заплата, а ние къде сме?

218

Анонимен

преди 5 години

Бедните със стари коли трябва да плащат повече защото замърсяват повече с таралясниците си.Толкова ли е сложно за разбиране?

217

Анонимен

преди 5 години

Коли на над 10 години по закон трябва да се забранят от движение. Собствениците им ако се хванат да карат такива таратайки директно в затвора. Тогава нормалните хора ще могат да си отдъхнат и да дишат чист въздух!

216

АА

преди 5 години

Вече да имаш стара кола, не си човек, никой не те признава, нито на пътя, нито в живота. Автомобилът е класа за престиж. Ако ти сече пътя на сфетофара, някой с S-класа, ще си усмихнат и ще му дадеш път, защото кара нова кола. Ти караш стар барутник и не си нищо. В тая държава ще те тачат само ако караш 3г. BMW 5 серия нагоре. Всички на жълтите павета и по последните етажи на небостъргачите ще те сочат, че не си достоен с кола от миналия век.

215

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ахмед Доган:- "Борисов няма алтернатива"...

214

Анонимен

преди 5 години

А не е ли по-добре В.Златев да обясни как така 10г. декларира ,че е на червено и не плаща данъци! При милиарди оборот! И защо К.Домусчивев не плаща данъка от 58 милиона и не му пука? И никой не го санкционира? Но бедните със стари коли ще плащат и още как.

213

Анонимен

преди 5 години

На простия кутевски матрял каквото и да му напишеш все *** ще си остане.

212

Анонимен

преди 5 години

Протестите искат по-добри доходи, премиерът им дава касови бележки.

211

PR

преди 5 години

На цигарите ще пише ли колко отиват за него?

210

Анонимен

преди 5 години

Панаири, пируети! Всичко ще направят, за да не изпаднат от борда, защото освен да крадат и да живуркат друго не умеят! Но не знаят, че са на борда на Титаник и не се знае дали не е по-добре да се разбягат навреме (с плъховете)!

209

Тинев

преди 5 години

" Премиерът поиска .......... " ?Та се сещам какво е казал народа: СЛОЖИЛИ ВЪЛКА ДА ПАЗИ СТАДОТО!Да! Точно!Ръководител на силова групировка през мътните 90 години на миналия век, преродил се като служител на МВР, а сега даже и ПРЕМИЕР.Овците обаче мълчат.Поне ИЗБЛЕЙТЕ БЕ СТАДООООООО!

208

Абуриген

преди 5 години

Нищо не значи...То и Матстар е българскоИ ред други , а честната Китайски бре

207

Фройд

преди 5 години

До ИзнервенБлагодаря за забележката.Остани си със здраве!

206

Фройд

преди 5 години

До <<<Казваш ли ми нещо или ме питаш?