38

Анонимен

преди 5 години

Що лъжите хората бе ? Ако не си на договор взимаш едни чисти 2500 евра,много от младите не искат да са на договор за да е плащат данъци ,хахахахахаха мизерници лъжливи.Във Русия как е ,на договор ли са,внасят ли копейки

37

От Германия

преди 5 години

До fake newsНормално е софиянци да не емигрирате, за нищо не ставате по принцип. Освен за далаверки, разбира се! А ти колко пъти ще си смениш ника, бе ***? Да не мислиш, че не се вижда, че си дежурния *** тук, който създава дрязги и от там предпоставки да се навърта брояча на посещенията в сайта. по колко ти плащат, хлапе?

36

Осман

преди 5 години

До 38И аз се опасявам, че е нещо подобно. Не си е пуснал брада, изглежда нормален. Облича се модерно. Но малко се затворил в себе си. Не говори много. Не употребява алкохол. Ходи на джамия всеки петък. Аз живях година и половина в Истанбул и вместо да се радикализирам всяка вечер се наливах с бира Ефес. Моя приятел в сърцето на Европа се ислямизира.

35

Терминал 1/2

преди 5 години

Ехаааа,надуват се в *** данъци ,застраховки,такси и т.н и бг.робовладелците се притесниха от заминаващите с еднопосочен билет който се махат все едно има природен катаклизъм(вулкан изригва,земетресение 9 по Рихтер...) и взеха пак да пускат явни манипулации като тази помия написана тук.Пък дано заминаващите да размислят...Едно и също и едни същи *** са все дежурни тука...скука...

34

Анонимен

преди 5 години

Германците гледат с гнусно презрение на българите, всеки бежанец от Африка и Близкия изток стои по-високо от българите.

33

Анонимен

преди 5 години

До ОсманАко е попаднал в среда на по-праведни, може да се е радикализирал. Белгия има голям проблем с това

32

kukla

преди 5 години

Има такива случаи в Германия, но има и подробности, не е просто така да не плащат заплати. За неосведомените ще кажа, че от другата страна е пълно с десетки и стотици хиляди нашенци, които нямат и един ден работа, но ефективно смучат от социалните помощи в Германия. Днешния германски закон толерира мързеливия, а наказва работливия.То затова е тоя вой против Меркел. И германците търсят вратички, да се спасят от техните закони. От там не назначават повече работници, а наемат от фирми посредници.

31

От Германия

преди 5 години

До BigDick4YouДа, така е! немският работодател те уважава и демонстрира и уважението си . Може би не защото е чак толкова добър човек, просто държавата стои над него и я си се оплакал, че ти е закъсняла заплатата или са те карали да работиш в повече или в неприемливи за работа условия... и ще му отрежат главата! Повече няма да е работодател. За разлика от ***. Там отиваш с дамаджаната и пликовете с пари в Инспекцията по труда и всичко става така, както ти го искаш!

30

Стефчо

преди 5 години

В моята фирма всички напуснахме, сега си стоим в къщи и не работим и си почиваме, да не сме луди да работим за българсктие чобраджии за ниски заплати. Напускайте работа като нас и не работета за алчните чорбаджии, защо да им работите да правят печалби.

29

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости!Робите са в България!Защо никой вече не се връзва на хотелиерите по морето и планинските курорти??????Но за там няма статии,защо ли?????В България имаше едни протестиращи работници за неполучени заплати с месеци и се появи "Месията",който вместо да застане зад хората,започна да ги оглежда за златни халки и да ги праща в заложна къща!

28

От Германия

преди 5 години

До кНе, бе ! Не съм софиянец!:))) А ми виж в прованса как е, драги ми умнико! защото съм бил работодател в прованса и не можеш да намериш човек, който да забие пирон без да си удари ръката. На колко си години, хлапе? Че си софиянец е очевидно.

27

Осман

преди 5 години

Мой приятел също БГ турчин работи от доста години в аеропорт в Белгия. Доста пари има, построи си палат в Бг. Това лято седнахме на маса. Нашия "белгиец" пита дали има свинско в кюфтетата. После каза че ще пие кока кола. Една чаша ракия не можахме да му налеем. Бира също. В петък гледаме джипа му БМВ паркиран пред джамията. Какво стана с това момче не знам. Каква луда глава беше преди години а в Белгия е станал много религиозен. Явно от работната среда не знам.

26

BigDick4You

преди 5 години

До От ГерманияИ да добавя-нагло и презрително отношение като от този протрит терлик, дето коментира във форума, и се прави на бизнесменот немски работодател не можеш да срещнеш!Хората уважават труда, който полагаш за тях!

25

Анонимен

преди 5 години

Вече само будали работят за бг чорбаджиите. Не стига че мизерни заплати ами и отвратително отношение.

24

Работник

преди 5 години

В България безрабитицата е под 4%, аз преди да почна работа каня работодателите на интервюта в които ги разпитвам какви са предимствата на неговата фирма и защо точно при него трябва да избера да работя и искам да ми покаже препоръки от предишни работници с имейл или телевфон а кото мога да се обадя и да проверя, иначе не почвам работа. Нека да фалират без работници.

23

fake news

преди 5 години

До От Германияако не знаеш немски имаш 0 шанс за каквото и да е там. така че тия лъжи си ги говори на крепостните панелисти от видин.германия е една от най анти страните що се отнася до езика. холандия става, швеция... даже и франция. но германия без пълен немски? ХАХА. ХАХАХАХА. нема те погледнат, даже и да знаят ТВОЯ език.

22

От Германия

преди 5 години

До РаботодателАбсолютно си прав! Трябва човек да е или невероятен мазохист, или невероятен *** или просто да е притиснат в ъгъла за да работи за булгаристански бузинесмани, разбирай бивши ченгета, комунисти и прочие ***.

21

к

преди 5 години

До От Германия"То и в Бг има към 5-6% безработица, но вече затварят фирми поради недостиг на работна ръка!"ти луд ли си или си друсан !?

20

fake news

преди 5 години

не знаех че робството е активно в германия. в такъв случай, отивам да си напазарувам няколко слуги че ме мързи да правя каквото и да е в е л к а и дойче зеле да ми драснат едно лично за да ме упътят към най изгодните места за пазар, че не ми се дава повече от 4 евро на човек.

19

BigDick4You

преди 5 години

До От ГерманияРаботих по едно време в германска фирма.Шефът, натурализиран германец 2-ро поколение от италиански произход, беше душа-човек!Знаеше всички по име, дори и чистачките,можеше цяла вечер да пие с теб, след като те е завел на бар, а на другия ден, свеж като краставичка да води семинар по теория на продажбите!Всички работеха с удоволствие за него-фирмата, при все че наброяваше 50-на човека беше едно семейство.