7

Анонимен

преди 5 години

Пропуска се един значим фактор и той е, че повечето жени живеят с някого, с когото споделят общ доход.

6

Анонимен

преди 5 години

За някои видове професии дамите са по-мързеливи и неспособни затова така.В работата където съм например жените работят много по-малко от мъжете ,но заплащането е равно.Защо толкова всички мразят белите работещи мъже?Та ние сме двигателят на човечеството ако изчезнем тази цивилизация която я познаваме ще рухне.В Африка има едно феминистко племе-туареги.Там жените са цар и господар.И къде са сега?Ми с копията на камилите през останалото време просия и скитничество.

5

Донка

преди 5 години

*** какви са тези данни?. Според мен няма дискриминация, който иска да работи и да изкарва пари, инвестира в себе си и бъхти яко- не мисля,че някой шеф го интересува мъж ли, жена ли, стига да му се върши качествена работа и да види стабилен човек, си плаща за работата. Отделно, ако пък някой е недооценен финансово,не е закован в дадената фирма, може да си смени работата и да доказва умения на друго място.

4

Бау

преди 5 години

Проблема идва от 2 годишното майчинство. Бизнеса не смее да рискува да сложи жена на отговорна и високо платена позиция, защото не се знае кога тя ще реши да стане майка и няма да я има 2 години. Жените сами си го причиняват това за жалост. Намалете майчинството и нещата ще се променят за добро.

3

az

преди 5 години

а защо не сравнявате еднакви позиции ? защото заплатите са идентични , вместо това сравнявате тираджия с магазинерка - еми има разлика да

2

Пешо

преди 5 години

Да, ама се пенсионират по ранно и живеят по дълго. Направете всички да се пенсионират на една възраст. Нали искахте равенство, феминизм не знам си какво.

1

Анонимен

преди 5 години

Получават по-малко, но за сметка на това харчат повече от заплатите на мъжете си.