58

репортер

преди 16 години

След зашеметяващия успех на кампанията за "мис ерекция", започва кампания "мис дефекация". Снимки на кандидатки не се приемат, тъй като победителката бе предварително определена от специално жури. Името й е Татяна Дончева. Тя също заяви, че е склонна да експериментира и че е крайно време жените да вземат нещата в свой ръце..

57

pep

преди 16 години

Към 55...мисля че твоите приятелки май си търсят сексуално -парично удовлетворение ...винаги е така ..има пари има кеф в леглото ...няма пари няма кеф ...Малък е % на жените , които правят секс в къщи и експериментират от "сърце" , а не със "сметка" но ги има ...

56

C0ldblooded

преди 16 години

И аз бях около Попа като я бяха качили тази на някаква платформа -с ъгласен съм с коментар 47 - еми на нищо не прилича на живо.След това ми говорете за гроздето....

55

кики

преди 16 години

не мога хубаво да я преценя от тия снимки мацката, но за титлата "Мис Ерекция" ми се връзва, някак си. не знам на тия мъже, които са писали, че не им го вдига, какво ще им го вдигне?!? пък на коментара, ако "измякала", че щял да му падне, много се смях! недей така, бе братче, ай не се излагай! искам да видя как ти "измяква" на 1 см от парчето и как ти пада!!!и на тия коментари, че жените сме се правели на домакини и не сме се интерсували от секс- не знам какви жени ви гледат вас, обаче май са от малцинството "неинтересуващи се от секс". повечето ми приятелки се оплакват от недостатъчно секс, което в никакъв случай не означава, че само мъжете им са виновни, разбира се!

54

стан

преди 16 години

пичове, искам да ви питам нещо. наистина ли ви харесват изкуствените цици? щото тия женуря се побъркаха на тази тема. и таз нимфетка на снимката е с подплънки. мен лично ме е гнус от такива. като пипнеш - желе.

53

Азът

преди 16 години

Много си е арна мацката... Кво ви пука че била плоско умна и не можете да си размените две приказки. За какво ви е тази мадама, да правите анализ на творчеството на Шекспир или анализ на тема... "Ох-Ах ... по-навътре миличък"..? Въпросът тук е къф Х@* ги е^е тия? Определено не е моят.

52

evtimov

преди 16 години

абе моми4ето е супер яко,*** съм сигурен,4е само "експериментира" с богати...ина4е да хубава е

51

преди 16 години

Не бих се замислял. Направо че и го боднем у кривото гърло. Момичето си е точно за стимулиране на ерекцията, какво повече искате от него?

50

Az

преди 16 години

На тези не им ли омръзна да ни пробутват толкова ефтини и долни теми и личноасти?От години ни баламосват и използват първичният инстинкт в човека, за да замъглят здравият разум, трезвата оценка. *** палят нарочно горите ни, има вече изгоряли живи хора, а те ще ми подхвърлят такива "веселбички".

49

OMFG

преди 16 години

има къде къде по добри за тая "титла'' :/ на нищо не прилича: http://***.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1 077427

48

Playahater

преди 16 години

Леле, писнало ми от такива курветки като тая. На 25 едва ли има бегла идея какво иска да се случи с нея вбъдеще освен, че ако срещне някой по-възрастен чичко с голяма кола с кожен салон е готова да експерементира. К'ви съвети ще дава тая. Аз съм убеден, че не може да върже две смислени изречения. проблема е, че масово вече са като нея. Не можеш да седнеш един разговор да врътнеш с тях. За това ей такива само яко гнявене(експериментиране) и да мълчи!!!

47

i

преди 16 години

Този, с извинение, кон, го гледах в продължение на 30 минути на попа докато чакахме едни приятели.. През цялото време се чудехме защо всички я снимат, защо се е облякла по този безумен начин.. Ясно, просто хората си създават клиентела.. от хора с проблеми в ерекцията :D

46

кретен

преди 16 години

до 45 батка много рано се започна с наздравиците като си и фен на тая ходи си говори с нея стига драска по форума :-)

45

bayco

преди 16 години

не ви кефи, а? нали знаете лафа -" Гледам, гледам.....мисла, мисла......па, си фана моита ***". Ха, на здраве!

44

кретен

преди 16 години

42 и 43 съгласен съм с вас :-)

43

Greedy

преди 16 години

Taq ne e tolkova umna...

42

iva

преди 16 години

taq ne e tolko hubava...

41

кретен

преди 16 години

хм тая нещо не ме кефи ... идва ми изкуствена

40

преди 16 години

батка ако тая е травестит незнам... хаха абе ТИ ЛУУУУУУУУУД ЛИ СИ?!?!?!

39

core2duo

преди 16 години

taq osven da lapa fatmaci i da q tapchat po cql den za drugo nishto ne stava :)