81

Анонимен

преди 5 години

Според Анкара 15 души от саудитските спец-служби са кацнали същия ден с частен полет и отлетели веднага след убийството. Уникална прозорливост са проявили, да дойдат точно за "случайно" възникналата непредизвикана от тях препирня с Кашоги. Ха, ха, ха!

80

Анонимен

преди 5 години

С други думи целия свят се обединява в няколко супердържави.Путим се опитва да създаде една от тях.Тогава защо се прави пред ЕС на ултранационалист защото всяка една от тези супердържави има интерес другите да се разпаднат а това се прави с провокиране на сепаратистки тенденции.Ако ЕС спре да е съюзник на САЩ и стане съюзник на Русия ще видите същия Путин върл антинацист интернационалист и а щит им на федерирането.

79

Анонимен

преди 5 години

Изобщо Путин хубав или не има брилянтна външна политика в ЕС той е защитник на суверенитета в шанхайската организация и ОНД защитник на интернационализма и федерализирането.Накой казват че позицията му е двойнствена но не е така Путин има интерес ЕС като американски съюзник да е слаб и за това подкрепя сепаратистките тенденции към суверенитет но има интерес Шанхайската организация и брикс да са силни и за това той там е инернационален федералист.Докато е Европа всички си мерят чеповете

78

Анонимен

преди 5 години

Защо ЕС няма позиция ли защото е мек и неолиберален и най-важното не е обединен.Ако накой излезе с позиция ще се намерят 30 други дето да не я харесат и така някъде след 17 години ще има позиция.Тук всички реват против ЕС той ме е за радикална реформа няма спор но защо никой не си зададе въпроса след като съюзите са такава отживелица защо Путин в политиката си към шанхайската организация е върл защитник на интернационализма и федерализацията там Китай е против федерализация и за суверенитет.

77

Анонимен

преди 5 години

До момента реакцията на запада е следната.

76

Анонимен

преди 5 години

*** тайна е защо ЕС не е приел никаква позиция 20 дни след очевидното политическо убийство в саудитското посолство. Човек би очаквал, че брюкселските квачки ще се разкрякат на минутата.

75

Рекс Тилърсън

преди 5 години

За по долните коментари. Саудитска Арабия е най- ценния съюзник на САЩ в Близкия изток. Индиректен източник на пари. Благодарение на това, че петрола се купува и продава в долари америка може да печата пари без да предизвиква инфлация. Заради високото търсене на долара.

74

до долния коментар

преди 5 години

Това са евроатлантически и демократични цености, колега.

73

Анонимен

преди 5 години

Това ако не е лицемерие и съучастие в прикриване на престъплене, не знам какво е. От тук нататък явно всеки трябва да си прави ядрени ракети, ако иска да не го тероризират американците.

72

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо западните мишки, ЕС-МЕС, ООН и тем подобните марионетки на Вашингтон не раздават закани към Саудитска Арабия за санкции и закани за изгонване на дипломати. А, да, може би защото САЩ са им заповядали да се снишат, че да не пострада търговията с оръжия с Риад. Толкова са жалки и двулични, че чак са комични.

71

Членска карта №7

преди 5 години

До ТеоНормално, както някога във Виена са ставали подобни скандали...

70

Ludoto Lenche

преди 5 години

...S. Arabia sa si "demokraticna darjava " ... zatova Tramp pravi I biznes s tiah vmesto da gi bombandira I da nasajda demokratsia ! Bravo... amerikantsite sa primer za podrajanie ! Vajnoto e da ne se barka takta pri tantsa sas sabite ...za da ne se poreje niakoi "democrat" !!!

69

Членска карта №7

преди 5 години

до 73Арабският Халифат е велика държава, с велика култура и модерна наука... Но мислех, че това го знаете :-)

68

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 70 Сиреч: Ноовите дрехи на ,,Демокрацията ,,

67

Тео

преди 5 години

На мен ми прави друго впечатление. В рамките на около година и все в Турция се получават дипломатически скандали. Първо беше убит руския посланник, а сега тази кланница в сърцето на посолството на СА. Определено този, който се опита да развали отношенията между Турция и Русия не успя, и май пробва другаде.

66

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7 Ай холан де ? Араби и ,,велика ,,държава ??И кое е великото ? Индииските цифри ли или отрязяните глави на нещастниците ,,неверници ,,от всички вероизповедания?

65

Членска карта №7

преди 5 години

До Осман 65Помислете и върху предизборната причина! На тези избори в САЩ е заложено много и още много има да се случва!

64

преди 5 години

Аз не разбрах къде е тялото му в момента. Може ли да се направи аутопсия за да се установят причините за смъртта ?

63

Анонимен

преди 5 години

Та какво казваше едно дете в приказката "Новите дрехи на царя"?..

62

Членска карта №7

преди 5 години

До ОсманНищо няма да отговорят, а и да отговорят ще е с кухи фрази заучени в школи подобни на АОНСУ!