19

Валери

преди 5 години

Само за информация на ***. Борисов не може сам да поиска оставката на Сименов. Съгласно коалиционното споразумение това трябва да стане след решение на коалиционния съвет.

18

Байфидан

преди 5 години

До сатаната. Най-срамните петна в управлението на страната са червени. Както и дяволът - какво съвпадение!

17

Анонимен

преди 5 години

От сърце пожелавам на всички защитници на вицепремиера не по едно, а по две такива деца в семейството!

16

Unufri

преди 5 години

Що е то, дето гледа в паниците на болните деца, а си нехае за софрите на ромските пълчища? А) гербав политик Б) форумен де.бил

15

А

преди 5 години

До 10 да познавам хора с проблеми назначена към общината жена за личен асистент на дете с проблем преди 2-3 г след промени в закона беше сменена от самата майка която сметна че по добре да митка по улицата пък да взема пари за личен асистент от колкото да работи. И за съжаление и тук и в чужбина има хора за който това е бизнес и едва ли не смятат че са късметлии понеже живят от парите дадени им заради болните деца. Монетата винаги има две страни.

14

Анонимен

преди 5 години

Абе не ви ли светна лампичката още като го видяхте да бута бабички на границата? Верно, че турски ама какво от това? Мислите ли, че такъв човек има нещо което да го трогне или разчувства, та било то и мъката и нещастието и силата и волята на български родители имали "късмета" да родят деца с увреждания в България? Мислите ли, че такъв човек се интересува от друго освен личният си келепир? Че то му е изписано на суратя.

13

Анонимен

преди 5 години

Тя като е толкова моралистистка, защо не си подаде оставката, след като я уличиха в оргизиране на протестите в Шарково за козата на бабати Дора? Защо след като Ташко заплаши държавната сигурност с умишленото си изказване остана в парламента? Симеонов не е заплашил ничия сигурност, но да си бил дал оставката???Курнелио,бягай да прекопаеш картофите, обаче не знам дали такава крадла става поне за това!

12

Сата НАТО

преди 5 години

Ерата Борисов е най-срамното петно в историята ни, дано да не се окаже последната.

11

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА

10

Анонимен

преди 5 години

Другаря Симеонов Балевски е най наг.лото същество той не е човек. Дано Господ да му сервира някое такова чедо в родата за да усети дебелия. С мъката на майките се подиграваш ти си наг.лец безочливо влеч.уго селски тъпан от Долни Чифлик. Нямам нищо против хората в това село но този ги закопава вдън земя. Не виждам хора да излязът и да подкрепят майките. Далече съм от столицата а и нямам средства за път. Иначе щях да се пристединя към протеста на майките. Хайдв бе Софиянците страх ли вие

9

Зозо

преди 5 години

И двамата главанаци усещат, че власт повече няма да помиришат. Краде се като за последно. Да видим после кой накъде ще бяга.

8

Анонимен

преди 5 години

A запитали се какво им на главата на тези хора? Знаеш ли колко е инвалидната пенсия? Знаеш че с години ги рамотават по телкове да доказват че не са им пораснали крака примерно? Знаеш ли колко време трябва да се отделя за грижата на едно такова дете? Знаеш ли някое такова дете да е получило асистент? Змбаеш ли ли че от години протестират ночак сега взе да се чува и то заради това че медиите следят социалните мрежи?

7

Анонимен

преди 5 години

Не я харесвам каката, но в случая е права. Далавери отдавна трябваше да е на бунището.

6

Милата Нинова

преди 5 години

Гладна кокошка, просо сънува - българска поговорка !

5

А

преди 5 години

Тази жена веднага се възползва от ситуацията. Не съм защитник на никоя партия,но съм склонна да си мисля че тези протестиращи майки някой постоянно ги подстрекава. А идеята е смяна на правителството а не по добър живот за хората.

4

Анонимен

преди 5 години

WСимеоноff - УЖ патриот, УЖ политик в УЖ държава...

3

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА!

2

Анонимен

преди 5 години

О С Т А В К А на шайката на герб и крадливи патриотари !

1

Наблюдател

преди 5 години

Много нагла тая.По-мазна е от Боко.