248

Анонимен

преди 5 години

Троловете на патриотите се пробват, но няма да стане работата. Оставка!

247

А

преди 5 години

До 252 Решението си е тяхно ок респект за това,но това означава добре да са обмислили бъдещето. А не сега да се жалват така да се каже. Имам позната големия и син е с умствени увреждания в никой дом не го искат, вече е пълнолетен не може сам но пък е агресивен и як. *** и тя в началото викала аз ще се грижа за него. Сега др песен пее ама е късно. Ми утре ако той остане сам кой ще се грижи за него. Майките наясно ли са че един ден тези деца ще останат сами. Трябва да има домове и къщи за тези хора

246

Така е

преди 5 години

Прав е Валери,някои хора се опитват да прехвърлят нещата от болната на здравата глава.Майките на децата с увреждания носят вината за тяхнто състояние!!!

245

Анонимен

преди 5 години

Е, днес приключи политическата кариера на Валерката. Няма да ми мъчно за него. Оставка!

244

До 252

преди 5 години

Е как се отнася България с децата инвалиди-дава им по 900 лв месечно,а на другите нищо.Престанете да ревете за още,щото е наглост при положение,че получавате по 900 лв,а стотици хиляди други деца не получават нищо.

243

Уууу!

преди 5 години

В 21 век доста лесно думи да предизвикат оставка!Дела трябват!Израза е на Левски,а не думи!Патриот е лесна дума днес!Делата му сега се реализират с пребиване на полицаи ден,след ден!Не ме интересува вече кой говори!Интересува ме колко *** ще бъдат пребити тази вечер!!!!!

242

Анонимен

преди 5 години

Откакто е парламента Симеонов се държи нагло с всички протесиращи ,искащи някаква промяна за по-добро ,лично аз си спомням как ехидно се подсмихваше минавайки покрай един протест .А днес се подиграва с жените на Б-я и то с тези чиито живот е най-тежък майките направили избор да се грижат до жиот за децата си с увреждания ,които не са плашилата на Б-я ,а лицето на Б-я и нека Европа види как у нас политиците се отнасят към по-слабите .Голямя гордост е тоя няма що и е време да си ходи

241

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако стане премиер тука ще стане мазало

240

Arsenal

преди 5 години

Долен ***,не се подигравай с мъката и болката на хората.Трябва да си за пример на всички,а ти се държиш като монголски скотовъдец!

239

Анонимен

преди 5 години

до 20 недей да кълнеш да не те застигне теб!

238

Перко

преди 5 години

Майките прекалиха и все някой трябваше да им го каже. Падна се на Валерко, който не блести с много ум и те така

237

Анонимен

преди 5 години

Що за самозабравил се нахалник?Дано му се раждат само внуци с увреждания!

236

?

преди 5 години

Гледах новини, четох коментари, но не видях отговор от протестиращите, които би трябвало да са засегнатите. Само от техни "адвокати".

235

АнтиКапитал

преди 5 години

На ти народе менте патриоти. После пак гласувайте за тия продажници.

234

Токту

преди 5 години

До АнонименПо-*** *** от теб не познавам! Значи смяташ, че като съм възмутен от Валери, съм инвалид??? Боже, каква тъпота има на този свят :) Аз съм 191 см и мога да скърша грозното ти телце.

233

Waffen SS

преди 5 години

Да 239.За хората е сигурно ,но вие спокойно ще оцелеете и за съжаление може би ще се размножите.Съжалявам ,но гейско-неолиберална интимност ми е чужда ,така ,че нека обръщението към мен да е Ви ,което съдейки по вашият интелект ,мога да предположа ,че интелекта на родителите ви е ,на повече от елементарно ниво.Предполагам ,сте израснал при условия максимално близки до скотските

232

А

преди 5 години

Добре 900 лв за болно дете, нека майките на здравите деца излязат на протест за техните смешни 35лв нека до поискат примерно 100-200 лв . Тогава ми е любопитно какво ще стане.

231

Анонимен

преди 5 години

Явно вече и думата "пр0стак" е цензуриране тук.Не знам остана ли нещо, което да не е ?!

230

Анонимен

преди 5 години

Ако беше нормална държава и този елементарен тип имаше капка чест, то сега да беше си събрал дисагите и подал оставка.***.

229

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSААААА, номер 234 е съвсем друг, но това, което си написал се отнася по -скоро за него и за тебе.